Recent Posts

24 Μαρτίου 2014

Oι πρώτοι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ δήμαρχοι του KERATISTAN!


Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ



Θεσσαλονίκη 24/3/2014

 Και ο ιουδαϊκός χαβάς ΚΟΖΑΝΙΤΗ δήμαρχε Μαλούτα, βλέπουμε ότι καλά κρατεί! Παρακούοντας μας και ξεπαραδιάζοντας πάλι κόσμο και κοσμάκη με τις ΔΗΘΕΝ παράνομες κλήσεις των σταθμευμένων οχημάτων, γράφοντάς μας στα παλιά σου υποδήματα.

Με απόφαση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, σας θέλει τώρα ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ για το άλλοτε ιουδαϊκό σας KERATISTAN!!! Και αυτό; για να ξεχαϊβανεύουν οι υπόλοιποι χαρούμενοι μασόνοι της παλιάς και αφρόνου τάξεως, που ζούνε ακόμη ευτυχισμένοι μέσα στον ιουδαϊκό τους κόσμο! Το πειστήριο του εγκλήματος σου το μοστράρουμε μέσω διαδικτύου για να το βλέπουν και οι πιγκουΐνοι στη Γη του ΠΥΡΟΣ!!! μια και δεν χαμπερίζετε όόόλοι σας από το κλείσιμο εν έτει 2013 των δημοτικών ιουδαϊκών σας αστυνομικών άντρων!
Μην μας πεις ότι είσαι δήμαρχος του κερατά και ως εκ τούτου σε εκλέγουν  οι κερατάδες Εβραίοι, και ότι εντολές και υποδείξεις δέχεσαι μόνον από τον Ιάκωβο Ηλιάου, μαφιόζο διοικητή της Δυτικής Μακεδονίας, που κατοικοεδρεύει στην Καστοριά; Αυτόν η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει βγάλει απόφαση να τον φουντάρουμε μέσα στη λίμνη της Καστοριάς με τα σχετικά υποβρύχια προβολάκια φωτός, για να τον θαυμάζουν το βράδυ οι περαστικοί στον χώρο των οχημάτων που είναι απέναντι από την άλλοτε νομαρχία και νυν διοίκηση περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.
Οπότε εάν δεν επιθυμείς να γίνεις ο νεομάρτυρας της ιουδαϊκής μαφίας, μας κάνεις δήλωση λόγω πρότερης αγαθής κοντομυαλοσύνης, κι αφού αποφανθεί το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, σε προτείνουμε στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σε απαλλάξει λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ με το αιτιολογικό του πρώην έντιμου ΒΛΑΚΑ! κι έτσι λόγω βλακείας να την βγάλεις ΖΑΧΑΡΗ! Εν συνεχεία μας βρίσκεις εβραϊκής καταγωγής αντικαταστάτη σου, τον στέλνουμε κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο ποταμό τον ξεκοκαλίζουν τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, λουστράρεται ο σκελετός του και τοποθετείται σε εμφανές σημείο μέσα στην δημαρχεία Κοζάνης, για να τον βλέπουν και να ξεχαϊβανεύουν ακόμη και οι κουτοπόνηροι γνωστικοί! Καθώς γραμμή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι να συμμαζέψει τους τρομοκράτες των λαών Σιωνιστές, μαζί με όόόλους εσάς, που απαρτίζετε το ιουδαϊκό μασονικό συνοθύλευμα, το κοινώς εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ!!! Που καταδυναστεύει κοινωνίες λαών προς ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN!!!
  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου