Recent Posts

4 Μαρτίου 2014

30.000 ευρώπουλα υπέρ εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ




Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΚΛΟΠΗ 30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ




Θεσσαλονίκη 4-3-2014
Προς δέσποτα Άνθιμο Κουκουρίδη
Αίνου 5 Αλεξανδρούπολη

Δέσποτα Άνθιμε
Θεωρούμε περιττό να σας επισημάνουμε ότι αποτελούμε το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και δεχθήκαμε αυτές τις ημέρες μια καταγγελία από ένα μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ότι για να αποσπάσει η Μητρόπολή σας μαζί με τον Δήμο Φερρών το 2003 ποσόν 30.000 ευρώ για το ΔΗΘΕΝ ίδρυμα της Παναγίας Κοσμοσώτηρας, που δεν έγινε ΠΟΤΕ! Φάγατε για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής μαφίας τα χρήματα αυτά, μια και όταν τον ρώτησε τηλεφωνικώς ο δήμαρχος Φερρών να δημοσιοποιήσετε το όνομα του δωρητή, αυτός είχε την αφέλεια να του πει ότι τα χρήματα αυτά είναι ΔΩΡΕΑ από έναν ανώνυμο συνδημότη σας. Όταν τα βρήκε σκούρα αυτός ο δωρητής, μια και η εβραϊκή μαφία ξεπαραδιάζει κόσμο και κοσμάκη, στέλνοντας για έλεγχο το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μια και του έφαγαν με την βοήθεια των μασονοειδών τους αποβλήτων άλλες 20.630 ευρώ από δύο πέτσινες εβραϊκές επιταγές που ήταν με ΕΠΑΡΚΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, μια και από πίσω ήταν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, που ο τότε μεταστάς πρόεδρος αυτής της εγκληματικής οργάνωσης Μωυσής Κωνσταντίνης έδειξε ενδιαφέρον να τον γνωρίσει προσωπικά για το θάρρος που επέδειξε ο καταγγέλλων να τα βάλει με την εβραϊκή μαφία, που έχει διαβρώσει όόόλους τους κρατικούς μηχανισμούς ενός υποτιθέμενου κράτους, τοποθετώντας όόόλα τα εκλεκτά φρούτα του ιουδαϊκού μπαξέ σε καίρια πόστα, όπως τότε ανέθεσαν την υπόθεση των 20.630 ευρώ να την διεκπεραιώσει ο τότε ΕΚΛΕΚΤΟΣ υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης, που σας τον έχουν τώρα μοστράρει για υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως, για να καλύψει όλα τα μαφιόζικα μασόνια του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, με αποτέλεσμα τα χρήματα των ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΩΝ επιταγών να μην τα πάρει ποτέ αλλά να του αφαιμάξουν κι άλλα 8.455,18 ευρώ για την ΔΩΡΕΑ που έκανε, με υπέρμετρο ΔΗΘΕΝ φόρο. Και σε συνεργασία με την εγκληματική τους Μοσσάντ, να τον στέλνουν στον Άγιο Πέτρο αλλά αυτός να γυρίζει ΠΙΣΩ, μέχρι που το κατάλαβαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι, που σας το παίζουν παντοκράτορες, αφού ξεκληρίστηκαν δύο πρόεδροι του Κ.Ι.Σ. και μερικά υποτακτικά τους μασόνια!
Και τότε, τον Μάιο του 2004 ήρθε στην μητρόπολη ο δωρητής αυτός, να ζητήσει τουλάχιστον μια βεβαίωση για το ποσόν των 30.000 ευρώ, διαβεβαιώνοντας ο τότε δεσπότης Άνθιμος Ρούσσας και νυν Παναγιώτατος δεσπότης Θεσσαλονίκης ότι θα του ταχυδρομήσετε μια ευχαριστήρια επιστολή για το ποσόν που σας είχε καταθέσει μέσω Εμπορικής τράπεζας, αλλά η ευχαριστήριος επιστολή ποτέ δεν έφθασε για να την επιδείξει στο Σ.Δ.Ο.Ε. προκειμένου να απαλλαγεί από τον υπέρμετρο φόρο των 8.455,18 ευρώ.
Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, του πήρανε κι ένα κτήμα 24.000 τ.μ. με ένα κτίσμα 1.120 τ.μ. που σας είχε πάρει και τηλέφωνο προσωπικά εσάς, λέγοντάς σας το 2008 ότι έχει στο πρόγραμμα να φτιάξει παραδίπλα κι ένα παρεκκλήσι 1.400 τ.μ. για την ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ, ξεκόβοντάς του εσείς ότι ΔΕΝ προβλέπεται τέτοιος ναός εκεί, και οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ και παντοκράτορες Εβραίοι του το κατασχέσαν το κτήμα, βάζοντας τα υποτακτικά τους μασόνια που δούλευαν εκεί ρίχνοντας μπετά για την κατασκευή μιας αποθήκης, εκτός που τον κατακλέβανε στα κυβικά του μπετόν και στα λοιπά υλικά, λάβανε εντολή από την μαφία να εγκαταλείψουν το εργοτάξιο στις 8/4/2008, και να καταγγείλουν στο Ι.Κ.Α για ΔΗΘΕΝ ένσημα του Μαΐου 2008, παίρνοντας με το έτσι θέλω 9.167,50 ευρώ για δήθεν χρωστούμενα συν 9.797,53 ευρώ το Ι.Κ.Α. για την ψευδή καταγγελία που έκαναν τα μασόνια, και όταν σας ζήτησε την συνδρομή σας να καταθέσετε στο δικαστήριο ως μάρτυρας στις 14/5/2010 δεν πάτησε κανείς σας! αλλά ούτε και στείλατε κανέναν εκπρόσωπό σας στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που την αδικία ΔΕΝ την θέλουν εκείνη την ημέρα μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ανατίναξαν τον υπόγειο χώρο του δικαστικού μεγάρου και τρεις εβδομάδες τα δικαστήρια ήταν κλειστά από την λαχτάρα που πήρανε εκείνη την ημέρα.
Και μια και ο πάνσοφος και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του σύμπαντος μας έχει εξουσιοδοτήσει να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τις διαφορές μας με αυτά τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ της κοινωνίας, που αποτελούν παρελθόν από τις 22-12-2012 και είναι η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το ληγμένο 666 τους, που όπως γνωρίζετε καλά, είναι αυτός ο αριθμός του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, θέλουμε να μας απαντήσετε εγγράφως για το ποσόν των 30.000 ευρώ σε ποια ιουδαϊκιά τσέπη βρίσκεται, για να μην θεωρηθείτε εσείς, ο Άνθιμος Ρούσσας, και ο τότε δήμαρχος Φερρών συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής μαφίας του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου