Recent Posts

26 Μαρτίου 2014

Τρίγωνα ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ σε στυλ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ!!!

Θεσσαλονίκη 26-3-2014

Τελικά τα ζωντόβολα του ιουδαϊκού KERATISTAN έχουν αντιληφθεί πως τρίγωνα δεν έχει μόνο στην περιοχή των Βερμούδων, αλλά ΠΑΝΤΟΥ!!! Μια και πρόσφατα εξαϋλώθηκε το boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που κατά περίεργο τρόπο φέρει τα τρία εφτάρια (777) το ένα 7 που θυμίζει την επτάφωτο λυχνία τους, και τα δύο εφτάρια (77) που θυμίζουν τα εβδομήντα επτά φέουδα του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ανά τον πλανήτη γη! μια και δεν υπάρχουν κράτη, αλλά προτεκτοράτα του ιουδαϊκού KERATISTAN!!! Με ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑ αντί για κοινοβούλια των χωρών! Έτσι λοιπόν τα ζωντόβολα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ μάθανε στις 5 Μαΐου του 2003, ημέρα Σάββατο, ότι τέτοια τρίγωνα σαν τις Βερμούδες των Η.Π.Α. έχει και στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Καταστρώνοντας δολοφονικό σχέδιο σε ένα μέλος του κινήματός μας με τις μυστικές τους υπηρεσίες, που τις απαρτίζει η εγκληματική Μοσσάντ, με τις επίσης μυστικές υπηρεσίες των κατά τόπους υποτακτικών τους μασόνων, και στην επιστροφή του Σαββάτου από περιοδεία μιας εβδομάδος στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, του την στήνουν έξω από τα Κερδύλλια στην περιοχή του γιγάντιου αγάλματος του λέοντα της Αμφιπόλεως ταγματασφαλίτες με Ι.Χ. συμβατικών πινακίδων.
Επειδή τον είχαμε προδιαθέσει να είναι προσεκτικός και παρατηρητικός, τους αντιλήφθηκε, κι άρχισε να τους παίζει την γάτα με το ποντίκι! Γκάζωνε το αμάξι του, κι αυτοί έτρεχαν του κερατά που λέμε, έκοβε ταχύτητα και σταμάταγε σε κατοικημένη πάντα περιοχή στην Ασπροβάλτα κι αυτοί αναγκαστικά τον προσπέρναγαν και σταμάταγαν παρακολουθώντας πότε θα ξεκινήσει. Φθάνοντας στο Ζαγκλιβέρι, βλέπει ότι τον περίμεναν δύο δερματομαυροφορεμένοι με τις δύο εντούρο μηχανές τους! παρακολουθεί ότι το αμάξι με τις συμβατικές πινακίδες σταμάτησε στο σημείο που ξεκίνησαν οι εντούρο μηχανές να τον ακολουθούνε. Φθάνοντας στο χωριό Άγιος Βασίλειος, σταματά στο φανάρι που έχει στο δρόμο που πάει για Χορτιάτη και Πανόραμα αλλά και τον ευθεία δρόμο, που μέσω Καβαλάρι και Δερβένι φθάνεις στη Θεσσαλονίκη. Επιλέγει ο δικός μας τον ανηφορικό δρόμο του Πανοράματος, και παρακολουθεί από το μέσα καθρεφτάκι του οχήματος του, τους δύο ακολουθούντες με τις εντούρο μηχανές τους, για μια στιγμή βλέπει ότι ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ από τον καθρέφτη του οχήματός του, κατάλαβε ότι κάτι σημαντικό είχε γίνει εκείνη την στιγμή. Και δεν σταμάτησε για να τους ψάξει κατά πού πήγαν!
Δεν πέρασε μια εβδομάδα, ξαναεπιχειρούν με ένα 4Χ4 μεγάλων διαστάσεων να τον τσαλακώσουν από τα πλάγια μαζί με την τετραμελή οικογένειά του, σκηνοθετώντας ατύχημα! Μάταια τα δισκόφρενα του 4Χ4 μπλόκαραν, που το φρενάρισμα σε έπαιρνε τα αυτιά. Τα δύο του παιδιά, που ήταν στα πίσω καθίσματα τρομοκρατήθηκαν, το 4Χ4 τους ακολούθησε για λίγο στην οδό Δελφών της Θεσ/νίκης και κατά περίεργο τρόπο ενώ το παρακολουθούσαν και οι τέσσερις το όχημα αυτό, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από πίσω τους με ανεξήγητο τρόπο! Οπότε χτυπάει το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του μια Κυριακή πρωί στις 7.45 π.μ. ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού του και βλέπει έναν αστυνομικό να τον ρωτά μήπως είδε τους συναδέλφους του, ενώ παρά δίπλα ο μύλος του περιπολικού γύριζε αργά χωρίς να σφυρίζει.
Η απάντηση που του έδωσε ο δικός μας ήταν «τα δαχτυλικά αποτυπώματα των χεριών μου, μου τα έχετε παρμένα! Απομένει να μου πάρετε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα των ποδιών μου! Κι εν πάσει περιπτώσει κινητά τηλέφωνα δεν έχουν οι συνάδελφοι σας για να επικοινωνήσετε μαζί τους;» Οπότε αναγκαστικά το αστυνομικό όργανο αποχώρησε άπρακτο!
Μετά από χρόνια ο δικός μας πήγε κάποια στιγμή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κι επισκέφθηκε τον υποδιοικητή της Ασφάλειας αντισυνταγματάρχη Γιάννη Λουμίδη, που του έδινε κάτι αριθμούς Πρωτοκόλλου για κάφρους όταν του έκανε καταγγελίες ο δικός μας! και τον ρωτά τον Γιάννη Λουμίδη, «Γιάννη, τι λες για τα τρίγωνα Πανοράματος;» και ο Γιάννης ψυλλιασμένος του απαντά, «τρίγωνα δεν έχει μόνο στις Βερμούδες αλλά τώρα έχει ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!
                                                                               Aferim! Masiala!!! Gege;
  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου