Recent Posts

12 Μαρτίου 2014

Ενυπόγραφο ΦΤΥΣΙΜΟ στον ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΣΚΑΝΟΥΝ



Θεσσαλονίκη 12/3/2014

Όταν ο Θεός έχει κέφια, βάζει τον ραβίνο του ιουδαϊκού αληταριού, να συνοδεύει το υποτακτικό τους μασόνι τον Κάρολο Παπούλια, προς το μνημείο των υποτιθέμενων Εβραίων μαρτύρων του ολοκαυτώματος, να αποτίει φόρο τιμής στο ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους! Μια και χρημάτισε νοερά ήρωας στο Αλβανικό μέτωπο αυτός ο Καρολάκος, που τον παραμάζεψαν πριν χρόνια στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη οι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ Έλληνες πολίτες, αποκαλώντας τον ΠΡΟΔΟΤΗ!!! Και φυγαδεύοντάς τον τα μασονόσκυλα του ιουδαϊκού KERATISTAN άρον-άρον από εκεί. Με το παράπονο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, να μονολογεί και να ψελλίζει «ακούς εκεί! Να με πούνε εμένα ΠΡΟΔΟΤΗ!!!» Που γι’ αυτό το δοξασμένο ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ έχει φορέσει μέχρι ΚΙΠΑ αυτός ο Ιουδαίος σκύλος ράτσας πεκινουά!!!

Γι’ αυτό κι όταν τον προσφωνούσε η ανεκδιήγητη πρόεδρος της γκρεκύλικης Βουλής Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, και του έλεγε μεταξύ των άλλων στην ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, μια και ήταν διορισμένος από την εβραϊκή μαφία ο Κάρολος Παπούλιας, πως επί των ημερών του τα σύνορα της Ελλάδος θα πρέπει να συρρικνωθούν! προς χάριν της ειρήνης! Και πως ήρθε η ώρα τα μασονικά ιουδαϊκά απόβλητα να μεγαλουργήσουν επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, βουλιάζοντας όλες τις οικονομίες της γης, προδικάζοντας και την χρεοκοπία μέσω Δ.Ν.Τ., τότε ο Καρολάκος σαν τον χάνο την άκουγε την Αννούλα να προσφωνεί τον επικήδειο της απροστάτευτης Ελλάδος από τους πάτρονές του και ΑΦΡΟΝΕΣ Εβραίους, που λυμαίνονται όλες τις οικονομίες των λαών, χωρίς να τον κόφτει τον έρμο ότι σύντομα θα λάμβανε ενυπόγραφο ΦΤΥΣΙΜΟ, από έναν Έλληνα πολίτη, που του έγραφε μεταξύ των άλλων το ΜΑΥΡΗ είν’ η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι! Για τα μασκαραλίκια που τους βάζουνε να κάνουνε οι πάτρονές τους Ιουδαίοι! που περιείχε γεμάτο νόημα η επιστολή εκείνη για το επερχόμενο δεκαετές διάστημα, που κατά την τυπική προεδρία του Κάρολου Παπούλια θα ακολουθήσει η διασπάθιση όλου του υπόλοιπου πλούτου των απροστάτευτων Ελλήνων από τα εκτελεστικά όργανα της GREKYLIKIS δήθεν Βουλής, που παίζουν κι αυτά ρόλους τσιουάουα (μινικόσκυλων) του ιουδαϊκού καναπέ και τα 300, μαζί με τα υπόλοιπα αναπληρωματικά κοπρόσκυλά τους, που γαυγίζουν ρυθμικά υπέρ της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και αυτά του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους, του ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!

Έτσι λοιπόν κλείνοντας την λιτή επιστολή του στις 12-12-2006, ο θαρραλέος αυτός πολίτης, που τόλμησε να τον φτύσει ενυπόγραφα, με την γνωστή φράση από το θεατρικό έργο «Καληνύχτα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» παραλληλίζοντας το με το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, γράφοντάς του επί λέξει στο τέλος της επιστολής του.

Είδες κύριε Κάρολέ μας, σε τι κατάντια μας έχουν φέρει την χώρα μαςμέσω της ελεεινής τους μασονίας; Και θα σας θυμίσω την μαύρη είν’ η νύχτα στα βουνά, στους κάμπους πέφτει χιόνι…. Και θα σας παραφράσω τον τίτλο από το θεατρικό έργο «Καληνύχτα Μαργαρίτα» με το καληνύχτα κύριε Πρόεδρε, επιτρέποντάς μου να σας φτύσω για να μην σας βασκάνω, διότι οι Ιουδαίοι μεταξύ των 11 προσωνυμίων, που μου έχουν προσάψει, μου έχουν κι ένα πολύ χαρακτηριστικό, αποκαλώντας με «στυγερέ κατεργάρη». Και είναι πραγματική αλήθεια, διότι όποιον βάζω στο μάτι, και τον σταυρώσω, τον αποτελειώνουνε οι ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΥ.

Γι’ αυτό επειδή δεν θέλω να πάθετε κακό, θα σας φτύσω, για να μην σας βασκάνω.

Τθπούουσας κύριε Πρόεδρε!



Με πολύ χαρά ο εκπρόσωπος ΤΥΠΟΥ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

κατά δήλωση των Σιωνιστών Ο ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ



Αferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου