Recent Posts

7 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ μπλοκαρίσματος γενικών ΕΚΛΟΓΩΝ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ


Θεσσαλονίκη 7/3/2014


Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, επισημαίνει στους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς, και σ’ αυτούς που το παίζουν ακόμα παντοκράτορες στην άλλοτε φεουδαρχική Βαλκανική τους μπανανία, αλλά και κατ’ επέκταση στο ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, μια και ακολουθεί ξεκαθάρισμα ανοικτών λογαριασμών που έχουμε με την εβραϊκή μασονική μαφία που λυμαίνεται τους ανυπεράσπιστους πολίτες μέσα  στην Ελληνική επικράτεια, αλλά και κατ’ επέκταση σε ολάκερο τον πλανήτη γη, καθώς δολοφονούν κόσμο, και κοσμάκη με τα μασονοειδή απόβλητά τους, χειραγωγούμενα από την εγκληματική τους Μοσσάντ!
Θεωρούμε σκόπιμο κι επιβεβλημένο να ξεκαθαρίσουμε  μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου τους Έλληνες δημόσιους λειτουργούς από τους επίορκους Γκρεκύλους, μαφιόζους μασόνους, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τους Νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ και στέλνοντας με συνοπτικές διαδικασίες για ψαροτροφή τους επιθυμούντες που μας δηλώσουν Γκρεκύλοι και φερέφωνα του ιουδαϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Για τα δε 77 Κεντρικά Ισραηλινά Συμβούλια, που έχουν χωρίσει τα υποτιθέμενα κράτη του πλανήτη γη σε 77 φεουδαρχικές τριγωνικές μπανανίες, τους αφήνουμε να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον περιούσιο λαό τους που κινδυνεύει να ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ με λιντσάρισμα από την οργισμένη ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ στοχοποιώντας τους μαζί με τα 77 Κ.Ι.Σ. που αποτελούν την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 που αποτελεί επισήμως ΠΑΡΕΛΘΟΝ από τις 22/12/2012.
Δείγματα των ικανοτήτων των άυλων δυνάμεων που έχουμε από πίσω μας έχουμε δώσει στο παρελθόν πάρα πολλά, σε βαθμό που να ξεχαϊβανεύουν ακόμα και τα ιουδαϊκά χαϊβάνια! Κι αναφέρομαι επιγραμματικά για τον φόβο των Ιουδαίων. Δίδυμοι πύργοι στην Ν. Υόρκη στις 11/9/2001, που ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ και δεν κατεδαφίστηκαν από τον τηλεοπτικό τους αστέρα τον Μπιν Λάντεν! Φωτιές που ανάψανε στην Πελοπόννησο, την Εύβοια, και στα Καλύβια Αττικής στις 23/8/2007, που δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μας μέτρα για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των δήθεν βουλευτικών εκλογών της Grekias από την επίορκη Αναστασία Ζαμπούρη, που έκανε χρέη προέδρου Πρωτοδικών στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης και η φωτιά άναψε πριν βγει το μέλος του κινήματός μας από τα δικαστήρια, για να λέει και ο τότε προϊστάμενος των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης Χαρίλαος Αγγελόπουλος στον δικό μας, «βάλτους τώρα μια φωτιά αλλά έξω από τα δικαστήρια» και φώναζε και ο τότε Βύρων Πολύδωρας υπουργός Δημοσίας Τάξεως ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ! μια και η φωτιά δεν έσβηνε με τίποτε και με καμία δύναμη, κατακαίγοντας χλωρά και ξερά μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου! Την επίσης ανατίναξη στις 14/5/2010 που εμπαίζανε εκείνη την ημέρα με την πατσαβούρα δικαστίνα τους μέλος του κινήματός μας, μια και του φάγανε με ΑΤΙΜΟ τρόπο χρήματα και περιουσία κτήματος 24.000 τ.μ. με κτίσμα μέσα, με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ!
Την ανατίναξη της Γενικής Αστυνομικής Διευθύνσεως Αττικής στις 24/6/2010 μια και παράκουσε ο ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ υπουργός Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης σε εντολή μας να επιστρέψει αμέσως την άδεια οδήγησης σε μέλος του κινήματός μας, που του κατασχέσανε παρανόμως επίορκοι Γκρεκύλοι αστυνομικοί και του το παίζανε και πολύ Έλληνες, στέλνοντας ενισχύσεις και ο ανεγκέφαλος Ταξίαρχος Φωτόπουλος από την Κατερίνη άλλα δύο περιπολικά προκειμένου να τιθασεύσουν το μέλος του κινήματός μας, και μηνύοντας εμείς τους επίορκους αστυνομικούς, για να ξεκαθαρίσουμε την διαφορά μας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 6/10/2010 μαζί με τον Μιχαλάκη τους Χρυσοχοΐδη! Που εκείνη την ημέρα δεν πάτησε κανείς στην δίκη και τα χρειάστηκε η δικαστίνα Χατζή Πρεσβεία, μια κι οργισμένος ο δικός μας μηνυτής της έλεγε «στην θέση που κάθεσαι στις 14/5/2010 καθόταν μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ συνάδελφός σου και δεν έβγαλε ερήμην εκείνη την ημέρα τα μασόνια, γι’ αυτό και σας ανατινάξαμε τα δικαστήρια και τρεις εβδομάδες ήσασταν κλειστά!»
Κι ένα τελευταίο που έγινε στις 21/2/2013 όταν εμείς τον στείλαμε στον πρόεδρο Πρωτοδικών Παναγιώτη Παυλίδη το μέλος του κινήματός μας να καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα, για το παραμάζεμα όλων των επιχειρήσεων της εβραϊκής μαφίας και από τα 77 φέουδα, αποπέμποντάς τον ο μαφιόζος πρόεδρος Πρωτοδικών, εξοργίζοντας τον δικό μας που τότε του είπε επί λέξει  «άμα έχεις κώλο ρε, έμπα μέσα στο διαδίκτυο να την δεις την μήνυσή μας, που την μοστράρουμε και σας διαβάζουν ακόμη και οι πιγκουΐνοι στη Γη του Πυρός»! εξακολουθώντας αυτός ο επίορκος λειτουργός να τον προκαλεί και να του λέει «με αυτό που είπες μπορώ να σε πάω  ΤΩΡΑ αυτόφωρο» για να εισπράξει από τον δικό μας το «δεν θα προλάβεις να σηκωθείς από το κάθισμά σου, γιατί μπορούμε ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ» για να συνεχίσει και να του κάνει κι ατμόσφαιρα ο ανεγκέφαλος Παυλιδάκος, λέγοντάς του «μην ξεχάσεις να παίρνεις τα χάπια σου!» για να λάβουν εκείνη την στιγμή κάτι ΧΑΠΙΑ με τρεις ανατινάξεις χολιγουντιανού επιπέδου μέσα στην Δαμασκό της Συρίας που τους κόπηκαν τα ήπατα τους παντοκράτορες Εβραίους! Και να ακολουθήσει e-mail προς τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης από εμάς του νομικού τιμ, ότι σας τον ξαναστέλνουμε στις 26/2/2013 να φτιάξει χνέρι ολκής μέσα στα γραφεία των δικηγόρων του 3ου ορόφου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης τον φεουδάρχη και πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ,, περνώντας τον για δικηγόρο, σύμφωνα με τις οδηγίες που του δώσαμε και προτείνοντάς του να αναλάβει την υπόθεση, λέγοντάς του, «είσαι για μια χοντρή κονόμα; θα πήξεις στο τάλιρο! κι εμείς στον παρά! μια και πληρώνουμε καλά» Για να σηκωθεί και φύγει ο φεουδάρχης από εκεί μέσα βουβός και αμίλητος. Να ετοιμάζεστε λοιπόν για την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων που σας μεθοδεύουμε για το μπλοκάρισμα των δημοτικών, των περιφερειακών, και ευρωπαϊκών εκλογών στο ιουδαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου