Recent Posts

10 Μαρτίου 2014

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑ ΤΑ ΕΡΜΑ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Στο SERVICE της Hewlett Packard ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Θεσσαλονίκη 10/3/2014


 Στην οδό Παπαναστασίου 39 στον 3ο όροφο, και στο κτίριο που γράφει η πινακίδα Νίκος Γκάλης, στις αρχές του έτους 1998 είχε γίνει μια ανατίναξη στο service της Hewlett Packard, που είναι μία από τις εκατομμύρια επιχειρήσεις των μαφιόζων Εβραίων, μια και τις χειραγωγούν μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους μπανανιών ανά τον πλανήτη, και δίνουν εντολές στα χειραγωγούμενα γκόιμ τους, το τι προκαταβολή θα παίρνουν από τους πελάτες, το τι θα χρεώνουν στον κάθε πελάτη που είναι ανάλογα με την περίπτωση, και τι εισιτήριο εισόδου θα προεισπράττουν για το κάθε μηχάνημα που μπαίνει στο service της επιχείρησης τους, που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων.
Για το ατόπημα που έκαναν τότε οι αόρατοι Εβραίοι, να επιβάλλουν τους παρανοϊκούς τους όρους σε ένα μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, για να θυμίζουν προτεκτοράτο ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και για το τράβηγμα της ιστορίας με εξώδικο, καθώς ο πελάτης τους δυσανασχέτησε μια και δεν του παρέδωσαν το φθαρμένο εξάρτημα του μηχανήματος, και διαμαρτυρήθηκε στους υπεύθυνους της εταιρείας στην Αθήνα, εισέπραξαν σε αντιστάθμισμα την ανατίναξη του service της Θεσ/νίκης, που μετά τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ακολούθησε και η ανάλογη ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, για τον ισοσκελισμό του ιουδαϊκού λογαριασμού. Παραμυθιάζοντας και τα μασόνια του υποκαταστήματός τους, πως την ανατίναξη τους την έκανε η 17 Νοέμβρη! Δηλαδή πως την έκαναν οι ίδιοι οι Εβραίοι!
Έτσι λοιπόν τα χρόνια πέρασαν, κι όταν για δεύτερη φορά χρειάστηκε ο εκτυπωτής laser να περάσει την πόρτα τους καταστήματός τους, τους βρήκε σε άλλη διεύθυνση στην περιοχή της Τούμπας Θεσ/νίκης, με άλλη επωνυμία, που την είχαν κάνει οι Εβραίοι Ε.Π.Ε. αλλά με τα ίδια κακά γούστα και τις κακές συνήθειες. Το εισιτήριο εισόδου για το μηχάνημα από 10.000 δρχ. είχε γίνει 30 ευρώ, περίπου τα ίδια. Ρωτά ο πελάτης, αφού πλήρωσε το εισιτήριο των 30 ευρώ, πόσο θα κάνει η επισκευή; Ακολουθώντας η γνωστή απάντηση, «θα το δούμε και θα σε πάρουμε τηλέφωνο για το κόστος ανταλλακτικών κι εργασίας, και αν δεν σε συμφέρει, μετά παίρνεις το μηχάνημα και φεύγεις, χωρίς τα 30 ευρώ». Πράγματι του στέλνουν  μετά από δύο ημέρες fax με το κόστος επισκευής και του ανταλλακτικού που χρειαζόταν, που με αυτά τα χρήματα μπορούσε να αγοράσει 2 ½ καινούριους εκτυπωτές με τις ίδιες δυνατότητες και περίσσευαν και κάτι ψιλά στο χέρι! τους απαντά ο πελάτης τους και αυτός με  fax θυμίζοντάς τους το χνέρι που έπαθαν στην οδό Παπαναστασίου 39 το 1998. Το μεταβιβάσανε κι αυτοί στ’ αφεντικά τους τούς Εβραίους, και η εντολή που έλαβαν από τους μαφιόζους Εβραίους ήταν να επιστρέψουν το μηχάνημα μαζί με τα 30 ευρώ του ιουδαϊκού εισιτηρίου, που είχαν κάνει καθεστώς οι Εβραίοι! Και μια και ο φόβος φυλά τα έρμα, έγιναν διαλλακτικοί, για  να μην πάθουν κάνα χνέρι ολκής και λαχταρήσουν πάλι από την ζόρικη κι επουράνια ΑΛΚΑΪΝΤΑ!

Αferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου