Recent Posts

5 Μαρτίου 2014

Ο Εβραίος ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Θεσσαλονίκη 5/3/2014

Ένα καλοκαιριάτικο βράδυ στις 23/7/2013 γύρω στις 10.30 μ.μ. επέστρεφε από τον Αλμυρό Βόλου ένα μέλος του κινήματός μας, ο κατά κόσμον Χατζής, από την περιοδεία που έκανε εκείνες τις ημέρες στην Θεσσαλία, μια και είναι περιοδεύων πλασιέ. Πηγαίνοντας αποκαμωμένος να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο Αχίλλειον που είναι σχεδόν δίπλα στην πλατεία, που την ονόμασαν οι Εβραίοι της Λάρισας πλατεία Εβραίων Ηρώων Μαρτύρων! για να διασκεδάζουν σαν παντοκράτορες που είναι και την τύφλα τους την ιουδαϊκιά, αφού όόόλα τα δημοτικά συμβούλια του πλανήτη γη είναι υποταγμένα στην ελεεινή τους μασονία!  Και τους δημάρχους που έχουνε είναι ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! Αφού να φανταστείτε τους προεπιλέγουνε μεταξύ των μασόνων που διαθέτουν μέσα στις μασονικές στοές τους, για το ποιος από αυτούς έχει το πιο ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό!
Να πούμε και μερικά παραδείγματα για να ζεστάνουμε και την ατμόσφαιρα; Σαν τον άλλοτε Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο με το τάγκα, που τον αποκαλούσαν μέσα στην στοά του φλογερή γιατρός, σαν τον Γιαννάκη Μπουτάρη τους που τα μασόνια τους τον γελοιοποιούν μέσω διαδικτύου, ντύνοντάς τον πότε Χότζα με φόντο τον Λευκό Πύργο και πότε αναμαλλιασμένη Γιαννούλα Μπουτάραινα, με τα σχετικά χαϊμαλιά και φουλάρια, αλλά και τους εκλεκτούς υποψηφίους του Δήμου Αθηναίων, σαν το φουκαρά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον φιρφιρίκο τους Νικητάκο Κακλαμάνη, τον Αστερίξ τους Γιώργο Καμίνη , τον Ελληναρά Ηλία Κασιδιάρη τους, και ουκ έστι τέλος ιουδαϊκών μαργαριταριών ανά την επικράτεια της Grekias! που την έχουν ενταγμένη μέσα στην τριγωνική Βαλκανική φεουδαρχική τους μπανανία, για να παίζουν αενάως μαύρα κόκκινα με τα ΦΙΡΦΙΡΙΚΙΑ μασόνια τους, καλώντας και την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να πάει να τους ψηφίσει! Είτε αυτές λέγονται δημοτικές εκλογές, είτε περιφερειακές, είτε αφορούν τις ευρωεκλογές για το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! που  εκεί μέσα έχουν όλο το ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ των ευρωπαϊκών μοσχαριών! για να βουλιάζουν οικονομίες λαών με τις μη κυβερνητικές τους οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από την εβραϊκή μαφία, να εγείρουν εξεγέρσεις τύπου Ουκρανίας, να διαμελίζουν κράτη όπως την άλλοτε Γιουγκοσλαβία του Εβραιοκροάτη τους Γιόζεβ Μπρος (ΤΙΤΟ) και γενικά να κάνουν ένα μπάχαλο σ’ ολάκερο τον πλανήτη, μην αφήνοντας σε ησυχία τον ταλαιπωρημένο κοσμάκη, προκειμένου να του δώσουν να καταλάβει πως αυτούς επέλεξε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους ΘΕΟΣ επί της γης να κάνουν κουμάντο, μια και είναι ο περιούσιος λαός του, για να χαϊντάνε τα γκόιμ τους, και να το παίζουν παντοκράτορες!
Έτσι λοιπόν, μετά από την μακροσκελή εισαγωγή μας, ερχόμαστε επί του θέματος, που και η ιστορία αυτή βγάζει γέλιο πικρόχολο! Παρκάροντας το αυτοκίνητό του το μέλος του κινήματός μας κοντά στο ξενοδοχείο Αχίλλειον της Λάρισας, ανοίγει την πόρτα για να πάρει τα πράγματά του από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος. Εκείνη την στιγμή πέρναγε ένας ποδηλάτης, ο οποίος λαχτάρησε με το ξαφνικό άνοιγμα της πόρτας του αμαξιού, και σαν καθαρόαιμος Εβραίος που ήταν, αφού πήγε καμιά 50 μέτρα προς τα κάτω, θυμήθηκε ότι πρέπει να ζητήσει και τα ρέστα, για το που δεν έπαθε τίποτε, αλλά σύμφωνα με τον ιουδαϊκό νόμο λαχτάρησε, και του φωνάζει από μακριά « Ρε συ, ξέρεις ότι μπορώ να καλέσω τώρα το 100 και να φας μια μήνυση για την λαχτάρα που τράβηξα;» Τότε ο δικός μας  του απαντά «αφού δεν έγινε τίποτε φίλε μου, γιατί με απειλείς;» και συνεχίζει ο Εβραίος «ξέρεις ότι βρίσκεσαι σ’ εβραϊκή περιοχή και άμα θέλω μπορώ να σε κάνω να με πληρώσεις αποζημίωση;» Ο δικός μας αντιλαμβάνεται πλήρως ότι έχει να κάνει με χαρούμενο Εβραίο, και του φωνάζει «έλα δω ρε να σου δώσω κάτι χαρούμενα, που έχω στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου».
Ο Εβραίος γεμάτος περιέργεια πλησιάζει, και βλέπει ο δικός μας ότι έχει να κάνει με έναν πραγματικά φουκαρά με ηλιοκαμένο πρόσωπο, με κοντό παντελονάκι, αξύριστο κι αναμαλλιασμένο γκριζομάλλη, λέγοντας «Ρε συ, σε βλέπω ορεξάτο, για τσίμπα τώρα ένα έντυπο με τον εξολοθρευτή των Ιουδαίων, μια και είσαι στην περιοχή των Εβραίων». Ο Εβραίος τον πέρασε τον δικό μας για πράκτορά τους, ρωτώντας τον «από πού μας έρχεσαι;» Βλέποντας και ο δικός μας ότι ο Εβραίος ζει στον κόσμο του, μια και οι περισσότεροι που κυκλοφορούν είναι ρουφιάνοι και πράκτορες δικοί τους, του λέει «για τσίμπα κι ένα δεύτερο φυλλάδιο να το δώσεις αυτό στον αρχιραβίνο της περιοχής σας για να  χεστείτε όόόλοι από την πολύ χαρά σας» και τον ρωτά ο δικός μας, «Εβραίος είσαι ρε;» και ο ζαβλακωμένος Εβραίος, που κατάλαβε επιτέλους με ποιον έχει να κάνει του ανοίγει και του δείχνει το κινητό του τηλέφωνο, που επάνω η φωτεινή εικόνα είχε το σφυροδρέπανο, λέγοντάς του «όόόχι δεν είμαι Εβραίος, αλλά αυτός που έχω στο κινητό μου», δηλαδή κουκουές.

   Αferim! Masiala!!! Gege;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου