Recent Posts

31 Μαρτίου 2014

Ανθρωποειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ εκπρόσωποι στον Ο.Η.Ε.




Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

Θεσσαλονίκη 31-3-2014

Αν και ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, εν τούτοις σκόπιμα αυτός ο Θεός άφησε κάποια ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ, να το παίζουν παντοκράτορες, οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C., προκειμένου να αντιληφθούν ακόμη και τα μασονικά ζωντόβολα, που τα χειραγωγούν και τα κατευθύνουν μέσω των μασονικών τους στοών, πως αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα, και προπαντός για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ!!!
Βέβαια μεταξύ των γνωστικών ανθρώπων, υπάρχουν και τα ζωντόβολα, που τα επιλέγουν για το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχουν, βάζοντάς τα να εκτελούν άβουλα εντολές τους, προκειμένου να σκοτώνονται αναμεταξύ τους, όπως οι πόλεμοι που ακολούθησαν, προκειμένου να τους κάνουν και κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, αλλά και να καταδυναστεύουν απροστάτευτο κοσμάκη σε ολάκερο τον πλανήτη γη, ξαφρίζοντας περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών, δημιουργώντας ανεργίες σε εκρηκτικά επίπεδα, προκειμένου να βουλιάζουν οικονομίες λαών εκμεταλλευόμενοι τον ορυκτό πλούτο των χωρών, και να τους έχουν τους πάντες υπό την κατοχή της γιγάντιας επιχείρησης τους, της ΣΙΩΝ α.ε. και τοποθετώντας το 666 σε όλα τα προϊόντα της γης, μια και είναι του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, πιστεύοντας πως η παντοδυναμία τους θα κατακυριεύσει τα πάντα, με την βοήθεια βέβαια και του Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, που είναι ο επτακέρατος Θεός τους! όσα δηλαδή κεριά του ανάβουνε στην επτάφωτο λυχνία τους, για τις 77 φεουδαρχικές τριγωνικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, που διοικούνται μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. και απαρτίζουν και στελεχώνουν την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ του ιουδαϊκού τους  του KERATISTAN. Μια και πιστεύουν οι έρμοι, πως ο Θεός του σύμπαντος κοιμάται όρθιος, και δεν ασχολείται με τα εγκόσμια, καθώς παραμυθιάζουν όόόλα τα μασονοειδή τους απόβλητα της κοινωνίας, πως ο Θεός έχει αφήσει αυτούς να κάνουν κουμάντο στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, μη γνωρίζοντας οι έρμοι πως η παλαιά και ΑΦΡΟΝΑ ΤΑΞΗ με το ληγμένο 666 έχει πάρει πόδι επίσημα από τις 22-12-2012.
Και τραγουδάνε οι έρμοι μαζί με τα μασόνια τους, πως θα κατακυριεύσουν τα πάντα, προβάλλοντας τους ΔΗΘΕΝ προφήτες τους, Ζαχαρία, Ιεζεκιήλ, Ησαΐα, κ.τ.λ. από την Παλαιά Διαθήκη τους, που την έγραψαν οι ίδιοι σύμφωνα με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που κουβαλάνε, μη γνωρίζοντας οι έρμοι πως ο Θεός του σύμπαντος έχει γράψει τους νόμους του διά χειρός Μωάμεθ στις 8-6-570 μ.Χ., αφού πρωτίστως τους έχει βγάλει κόκκινη κάρτα διαρκείας από το 70 μ.Χ. βάζοντας τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο, να τους γκρεμίσει οριστικά και αμετάκλητα τον διαβολοναό τους, που τον αποκαλούν ναό του Σολομώντος, μια και στο υπόγειο λάτρευαν τον θεό τους, τον επτακέρατο τον ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, που με τις ανασκαφές που έκαναν πρόσφατα τα ιουδαϊκά ξυλοπνάκια του κερατά, βρήκανε και το ξόανό τους, που το προσκύναγαν οι πρόγονοι τους, και σταυρώσανε τον Γιο του Θεού, που ο Θεός τον έστειλε τον Χριστό για να τους κάνει από χοιροβοσκούς και προβατοτρόφους, ανθρώπους!
Αλλά πούούού; Παλιά μας τέχνη κόσκινο, μετατρέποντας αυτοί τους ανθρώπους σε κτήνη – γκόιμ όπως σιβυλλικά τους αποκαλούνε τους μασόνους κτηνανθρώπους τους, που είναι και τα άβουλα και πειθήνια όντα, που τα έχουν σε όόόλα τα κοινοβούλια του πλανήτη γη αλλά και στο μέγα κοινοβουστάσιο τους τον Ο.Η.Ε., που στέλνουν εκεί μέσα όλα τα απόβλητα της κοινωνίας, που αναντίρρητα εκτελούν εντολές της εβραϊκής μαφίας.
Με βάση την πραγματική διαθήκη του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που την έγραψε διά χειρός Χατζή στις 14-11-2013 δημεύονται όλες οι επιχειρήσει της ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιριών, τα δε μασονοειδή τους απόβλητα που κατέχουν καίριες θέσεις πηγαίνουν για ψαροτροφή όπως ΑΠΑΝΤΕΣ οι εκπρόσωποι τους μέσα στον Ο.Η.Ε. και αυτοί οι ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΙ Σιωνιστές, σύσσωμα τα Κ.Ι.Σ. φουντάρονται στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, προς δόξα του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

 Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου