Recent Posts

17 Μαρτίου 2014

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ




Θεσσαλονίκη 17-3-2014
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, βγάζει ακόμη μια υπόθεση στην επιφάνεια, μιας πέτσινης ιουδαϊκής επιταγής αξίας 14.845 ευρώ λήξεως 20-2-2003, που αρχικά μπλοκαρίστηκε για να μην πληρωθεί, προφασιζόμενος ο εκδώσας την επιταγή αυτή, ότι τάχα μου του έκλεψαν το μπλοκ, και το έχει δηλώσει στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Τον δικό μας παθόντα, μια και είναι μέλος του κινήματος νοημόνων εθνών, τον καθοδηγήσαμε να αρχίσει την έρευνα από την Εγνατία τράπεζα που του είχε δώσει το μπλοκ εάν είναι το γνήσιο της υπογραφής του. Διαβεβαιώνοντας η τράπεζα πως είναι όντως η υπογραφή του εν λόγω μαφιόζου, που έλαβαν μάλιστα κι εντολή από άνωθεν (μαφία εβραϊκή) να του δώσουν και 500.000.000 δρχ. δάνειο το οποίο ήξεραν ότι δεν θα τους το πληρώσει ΠΟΤΕ!!!
 Δεύτερος σταθμός της περιοδείας του η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, μια και ο ταξίαρχος Χρηστάκος Ραδόπουλος επιχείρησε να τον ειρωνευτεί τον δικό μας λέγοντάς του επί λέξει «βλέπεις πολλές ταινίες στην τηλεόραση;» Για να τον καθηλώσει ο δικός μας την στιγμή που του ζήτησε πέντε αστυνομικούς να πάνε να τον μπουζουριάσουνε στην βιοτεχνία του, υποδεικνύοντας και την κοπτική μηχανή πλαστικών ειδών, που ήταν ΚΛΕΜΜΕΝΗ, καθώς η εβραϊκή μαφία την μετέφερε από την βιοτεχνία του Τζάτζη Βασίλη από το λεκανοπέδιο Αττικής, μια κι αυτός ήταν στο κόλπο, και ήταν παρμένη με leasing η μηχανή αυτή. Οπότε ο Χρηστάκος Ραδόπουλος που το έπαιζε πανέξυπνος ταγματασφαλίτης τον ρώτησε «εσύ πώς τα ξέρεις όλα αυτά;» για να του δώσει ο δικός μας αποστομωτική απάντηση λέγοντάς του «για τα κοπρόσκυλα της μασονικής μαφίας, και ειδικά αυτά που ανήκουν στο συνάφι μου, πρέπει να γνωρίζω τα πάντα», μια κι εμείς του νομικού τιμ τον καθοδηγούμε και του δίδουμε την κάθε πληροφορία.
Ο Χρηστάκος Ραδόπουλος με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό κοιτάχτηκε για μια στιγμή με τον επίσης ταξίαρχο Γιώργο Κοκκίνη, που εκείνος ήταν αρμόδιος για θέματα Σ.Δ.Ο.Ε. κι εκείνη την ημέρα γιόρταζε μια και το ημερολόγιο έγραφε 23-4-2003. Παίρνοντας την πρωτοβουλία ο Χρηστάκος να του πει του δικού μας πως ΔΕΝ μπορούν να παρέμβουν καθώς την υπόθεση τώρα την έχει αναλάβει ο υφυπουργός Οικονομικών της Γκρεκίας, ο αστεράτος Απόστολος Φωτιάδης, μια κι εκείνες τις ημέρες του υπαγορεύαμε να συντάξει την καταγγελία στο ΔΗΘΕΝ υπουργείο των Οικονομικών, τονίζοντάς του να του το γράψει στο τέλος πως «Αν αυτοί βγούνε λάδι, εγώ θα αλλάξω επάγγελμα! Θα ανέβω σε μιναρέ και θα κάνω τον Χότζα!!!» Έτσι ο μαφιόζος Χρηστάκος Ραδόπουλος έδωσε αμέσως σήμα στον επίσης ομογάλακτο αδερφό του να φυγαδεύσει την μηχανή από την βιοτεχνία του για να μην βγουν μπλεγμένοι και οι ταγματασφαλίτες.
Βλέποντας κι εμείς τον δικηγόρο Γιάννη Τσαμούρη, που ήταν στοάρχης να τον δουλεύει τον δικό μας, τρώγοντας και 1500 ευρώ σε δύο σικέ δίκες για επίσης άλλες δύο όμοιες επιταγές αξίας 20.630 ευρώ, δηλώνοντας αδυναμία να τα βάλει με την μαφία! Κι απειλώντας τον ο εν λόγω μαφφιόζος Τασούλης να του παραδώσει την επιταγή των 14.845 ευρώ, μια και τον ενημέρωναν από την Ασφάλεια, και από το Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου ότι τους ενοχλούσε ο δικός μας με τις επισκέψεις του. Και με ανεβασμένο το ηθικό του μαφιόζου, του έλεγε στο τηλέφωνο «ΔΕΝ κατάλαβες ακόμα! μια και πρέπει να φέρεις την επιταγή σε μένα, καθώς ο προϊστάμενος του Σ.Δ.Ο.Ε. και της Ασφάλειας Θεσ/νίκης είμαι εγώ!»
 Στέλνοντας τον δικό μας με επιστημονικό τρόπο, ανεπιτυχώς πάντα,  στα μνήματα, μια και του ανέβαζαν την πίεση να πάει από εγκεφαλικό, και δημιουργώντας του ανακοπές καρδιάς, από επίσης μαφιόζο γιατρό που του έδινε χάπια ΑDALAT για να του δημιουργούν αρρυθμίες! Οπότε τα έπαιξε στο τέλος και ο τότε φεουδάρχης της Βαλκανικής μπανανίας και πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. ο Μωυσής Κωνσταντίνης. Θέλοντας να τον γνωρίσει, τι σόι είναι ο δικός μας, που θέλησε να τα βάλει με την εβραϊκή μασονική μαφία, υποχωρώντας στο τέλος και δίνοντας εντολή να πληρωθεί η εν λόγω επιταγή!
Ναι αλλά η ιστορία αυτή έχει και συνέχεια! Πρέπει να τον καλέσει το σεπτό ιουδαϊκό δικαστήριο με τις πατσαβούρες που έχει επάνω στα δικαστικά έδρανα να καταθέσει και ως μάρτυρας για το ποσόν της επιταγής 14.845 ευρώ. Έτσι στις 27-11-2006 στην ισόγειο αίθουσα 19 του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης τον καλούν μάρτυρα για την συγκεκριμένη επιταγή των 14.845 ευρώ, η δικαστίνα και η εισαγγελίνα αρνούμενες να λάβουν έγγραφη κατάθεσή του, οπότε άρχισε να φωνάζει εκεί μέσα στην αίθουσα λέγοντας «κάνετε πλάτες στο εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ καθ’ ήν στιγμή πρέπει να απαλλάξετε τον εν λόγω μαφιόζο λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ και να φέρετε τον αρχικοπρίταρο των Εβραίων, τον νέο πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ, μια και οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι του Κ.Ι.Σ. φροντίσαμε να τους στείλουμε στα εβραϊκά μνήματα της Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης». Για να παραγράψουν την περίπτωση αυτή σύμφωνα με την ιουδαϊκή νομοθεσία, μια και δασκαλεύονται από την μαφία να μην παρουσιάζονται στο δικαστήριο, όπως είχε άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις με Ν. 18 & 19 ο μαφιόζος τους ονόματι Κούκος, που είχε εκδώσει πολλές παρόμοιες επιταγές όπως τις άλλες δύο πέτσινες επιταγές των 20.630 ευρώ.
Με βάση τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, επιβάλλεται να σταλούν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ο μεν Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, εισαγγελέας Πρωτοδικών που στις 13/2/2006 έστειλε απορριπτικό για την μήνυσή του δικού μας στις 5/1/2006 ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, καθώς και τις δύο μαφιόζες ΕΠΙΟΡΚΕΣ, δικαστίνα και εισαγγελίνα, στα πιράνχας για ξεκοκάλισμα και να τοποθετηθούν οι σκελετοί τους στην αίθουσα 19 προκειμένου να συνειδητοποιούν οι πάντες πως είναι γεγονός η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ εφαρμόζοντας τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου