Recent Posts

5 Μαρτίου 2014

Συντεχνίες ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων




Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ
ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΥΠΕΡ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ



Θεσσαλονίκη 5/3/2014

Προς τον Πρόεδρο Μπακατσέλο Δημήτριο
του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
e-mail: root@ebeth.gr

Το νομικό τιμ του Κινήματος Νοημόνων Εθνών της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει λάβει μια καταγγελία από ένα μέλος του κινήματός μας με Α.Φ.Μ. 009212535 ότι η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ του Γκρεκυλιστάν, που ανήκε μέχρι τις 21/12/2012 στην άλλοτε φεουδαρχική βαλκανική της Μπανανία και διοικείτο μέσω Κ.Ι.Σ., έχει αναγκάσει το μέλος μας να τους καταβάλλει 494,85 ευρώ με το πρόσχημα ότι οι περιοδεύοντες πλασιέ  εντάσσονται στην κατηγορία των βιομηχάνων, και ως εκ τούτου υποχρεούται να καταβάλλει συνδρομές 20 ετών! στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Συνεπώς καλούμε επισήμως να μας απαντήσει το Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης σε εύλογο χρονικό διάστημα, για πόσα έτη αντιστοιχεί το ποσόν που τον αναγκάσατε να πληρώσει, μια και ξέρουμε ότι η εβραϊκή μαφία που χειραγωγεί μέσω μασονίας τα μασόνια της, τα δίνει εντολές όταν βρίσκουν απροστάτευτους πολίτες να τους κλέβουνε όσο μπορούν περισσότερα, και μάλιστα με ασύστολο τρόπο!
Το ποσόν των 494,85 ευρώ πρέπει να επιστραφεί στον ληστευθέντα  εάν δεν θέλετε να έχετε τις προβλεπόμενες κυρώσεις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που αποτελεί καθεστώς από τις 22/12/2012 με βάση τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
Για την τυχόν αδιαφορία που πιθανόν να δείξετε, μια και πιστεύετε ότι μπορεί να σας γλυτώσει η εγκληματική σας Μοσσάντ, σας καθιστούμε καθ’ όλα υπεύθυνο και σας ονομάζουμε επίορκο συνεργάτη του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, που εάν δεν προσέλθετε στο Ελληνικό πλέον δικαστήριο, με πρωτότυπη σύνθεση αποτελούμενο από μασόνες σαλταρισμένες δικαστίνες στα έδρανα, καθώς και ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ Ιουδαίο εισαγγελέα, που δεν κατορθώσει να σας απαλλάξει, τότε οδεύετε με συνοπτικές διαδικασίες να βρεθείτε σε κρουαζιερόπλοιο οδεύοντας για τον Αμαζόνιο ποταμό, προκειμένου να σας ξεκοκαλίσουν τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ, κι εν συνεχεία να σας τοποθετήσουμε σε βιτρίνα, γράφοντας σε μεταλλική πινακίδα το ονοματεπώνυμό σας με την σχετική αιτιολόγηση, πρώην συνεργάτης του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!! για να βλέπει και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ τα επιτεύγματα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου