Recent Posts

17 Μαρτίου 2014

Το θέατρο του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
Η ΑΥΛΑΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ! ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ!
ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ






ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17/3/2014
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, με βάση τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που τους έχει γράψει στις 8/6/570 μ.Χ. διά χειρός Μωάμεθ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, καθώς και την από 26/4/2008 πρώτη ανάσταση του γένους των ΕΛΛΗΝΩΝ από τον Εβραίο ΔΥΝΑΣΤΗ μετά από 555 χρόνια, ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ τον αριθμό αυτόν, που τον έβλεπε σε όραμα ο Μωάμεθ Β’ ο Πορθητής της Πόλης το 1453 μ.Χ. αλλά κανείς δεν του έδιδε την πειστική απάντηση ότι με αυτό τον αριθμό ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ τον επισημοποιεί σε όλα τα προϊόντα της γης ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ την παλιά γραμμογράφηση 666 της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.!!! και ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΣ όόόλες τις επιχειρήσεις των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Εβραίων μετά των θυγατρικών τους εταιρειών Α.Β.Ε.Ε.- Α.Ε.Β.Ε. - Α.Α.Ε. - Α.Τ.Ε. - Α.Ε. – Ε.Π.Ε. - Ε.Ε. - Π.Α.Ε. – Ο.Β.Ε.Ε. – ΟFFSHORE και ό,τι άλλο χειραγωγείται μέσω των μασονικών τους στοών, ΠΕΡΙΕΡΧΟΜΕΝΕΣ στις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με την ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ των επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας!!! Οι μετοχές και τα ποσοστά των επιχειρήσεων αυτών, που αποτελούν την ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, έχουν μεταβιβαστεί από 22-12-2012 μ.Χ. στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που είναι πλέον ΚΑΘΕΣΤΩΣ, μια και τα πάντα ΑΡΔΗΝ αλλάζουν, που τα θαύματα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο!
 Όπως το θαύμα που επετεύχθη στις 15/8/2013 μ.Χ. στο ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που με το όνομά της και μόνον έσωσε όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, επιβεβαιώνοντας και την επόμενη ημέρα 16/8/2013 μ.Χ. στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης εάν το ΘΑΥΜΑ είχε γίνει! Και ώώώ του θαύματος, οι επίορκοι μασόνοι δημόσιοι λειτουργοί ήταν ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ αφήνοντας μια διμοιρία ΜΑΤ έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, για την κοντομυαλοσύνη που τους διέκρινε αυτούς μαζί με τον φεουδάρχη Νταβίντ Σαλτιέλ της Βαλκανικής Μπανανίας, που τους κατευθύνει μέσω στοών από το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Για να ακολουθήσει και η ΛΥΠΗΤΕΡΗ στις 14/11/2013 μ.Χ. μετά το άνοιγμα! και την δημοσίευση! της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, εξουσιοδοτώντας μας να ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ τον πλανήτη γη από τα μασονοειδή απόβλητα του ΑΦΡΟΝΟΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού των Ιουδαίων, που τα βάζει να βοσκάνε παράδες τα γκόιμ του (άνθρωποι κτήνη) για να σκοτώνονται αναμεταξύ τους, για του πανύβλακα αφέντη τους το ψωμί! Στο άνοιγμα της διαθήκης ΔΕΝ προσήλθε κανείς Ιουδαίος! ή μασόνος εκπρόσωπος τους, για να προσβάλλει την διαθήκη, και να επιχειρηματολογήσει με βάση τις αντιρρήσεις του.
Συνεπώς θεωρούμε επιβεβλημένο να ξεχωρίσουμε ΤΩΡΑ μέσα σε αίθουσα του Ελληνικού πλέον δικαστηρίου τους Έλληνες δημοσίους λειτουργούς, από τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ  GREKYLUS λειτουργούς, που βούλιαξαν την οικονομία της Ελλάδος για λογαριασμό της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! παίζοντας θέατρο με τα 300 μινικόσκυλά τους που τα έχουν μέσα στην Γκρεκύλικη ΔΗΘΕΝ Βουλή, συν το ένα το πεκινουά τους σκυλί που το έβαλαν να παριστάνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς και τα επίσης χειραγωγούμενα golden boys, που παριστάνουν τους δήθεν πανέξυπνους οικονομολόγους, και την ανεκδιήγητη τρόικα τους, που την στέλνουν από το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους να βάλει τάξη στα οικονομικά των Ελλήνων! Που την ΣΟΦΙΑ του αυτός ο Θεός την έχει δώσει πριν από χιλιάδες χρόνια στους Αρχαίους Έλληνες για να την μεταλαμπαδεύσουν σε ολάκερη την ανθρωπότητα, αφήνοντας παράλληλα και τους ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ Εβραίους να διαβρώνουν τις κοινωνίες με την τακτική του ΔΙΑΙΡΕΙ και βασίλευε, πάντα αθέατα με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα μεν διευθυντικά στελέχη των επιχειρήσεων τους! κρατικών και ιδιωτικών, πηγαίνουν κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο ποταμό για ψαροτροφή, συλλέγοντας τους σκελετούς τους και τοποθετώντας τους σε εμφανή σημεία στις υπηρεσίες που θήτευσαν, βουλιάζοντας τις οικονομίες των χωρών τους. Και για τους πλεονάζοντες μασόνους, που δεν έχουν διευθυντικές θέσεις κι επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ σε μεταγωγικά πολεμικά καράβια, και από εκεί φουντάρισμα στα ανοικτά των θαλασσών, καλώντας τους καρχαρίες για λουκούλλεια γεύματα.
Τονίζουμε ότι η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που δημοσιοποιούμε μέσω του διαδικτύου, και την στέλνουμε προς πάσαν ιουδαϊκή αρχή, να ορίσει ΔΙΚΑΣΙΜΟ πριν των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της GREKIAS καθώς και για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ των ΔΗΘΕΝ παντοκρατόρων Σιωνιστών, με το αιτιολογικό των κατά συρροή ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ πράξεων, βουλιάζοντας τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
εκ του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου