Recent Posts

14 Μαρτίου 2014

Το ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ της ιουδαϊκής ΛΑΜΟΓΙΑΣ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΤΟ ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΛΑΩΝ
ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ




Θεσσαλονίκη 14/3/2014
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ φέρνει στην επιφάνεια μια καραμπινάτη υπόθεση των συνεργαζόμενων ιουδαϊκών ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ, για το βούλιαγμα της οικονομίας μιας υποτιθέμενης χώρας, και συγκεκριμένα της ΓΚΡΕΚΙΑΣ μέσα στην φεουδαρχική ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ του σιωνιστικού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! Ο μπαμπάς και ΘΕΟΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ τους έκανε να είναι πανέξυπνοι, και τους έμαθε να επικαλούνται πάντα ότι είναι ΤΑΧΑ ΜΟΥ ο περιούσιος λαός του Θεού, που τους άφησε ο Θεός τους επί της γης, να διαφεντεύουν την νοήμονα ανθρωπότητα!  Έτσι λοιπόν έχοντας ως πρότυπα τα κατοικίδια ζώα, τους πρότεινε ο Θεός τους, να μετατρέψουν πρώτα τους ανθρώπους σε κτήνη! Δηλαδή κατά την αραμαϊκή τους διάλεκτο γκόιμ! Αρχίζοντας να διαβρώνουν τις κοινωνίες των εθνών και να φτιάχνουν τα πανεπιστήμια τους, δηλαδή τις μασονικές στοές, κι αφού τους φορέσουν τις μασονικές ποδιές για να γίνουν οι υπηρέτριές τους  αρχίζουν και οι επιδόσεις, που για να τους ΚΛΟΥΒΙΑΣΟΥΝ τα μυαλά και να αλληθωρίσουν τα μάτια τους για να τους μεταλλάσσουν σε γκόιμ επιβάλλεται το βούρτσισμα (φυστίκωμα) μέσα στα βαρέλια των μασονικών στοών εκ περιτροπής και να πηγαίνει το συγύρισμα ΣΥΝΝΕΦΟ! Γι’ αυτό μας προέκυψαν πολλοί μα πάρα πολλοί ΣΙΝΑΜΕΝΟΙ και ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΙ υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, υπουργοί, πρωθυπουργοί και λοιπές χορεύτριες του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! αρχίζοντας από την Αγγλία κι επεκτείνοντας την μόδα του ξεκωλιάσματος σ’ ολάκερο τον πλανήτη, με σύνθημά τους να ξεκωλιάζουν οικονομίες λαών σ’ ολάκερο τον πλανήτη γη, που αυτόν τον πλανήτη ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τον έφτιαξε για νοήμονα όντα, που να έχουν μυαλά στο κεφάλι τους και όχι ΑΠΟΒΛΗΤΑ (ΣΚΑΤΑ), σαν τους όψιμους Εβραίους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ με το ληγμένο 666 τους που αποτελεί την Άφρονα & Άπληστο παλιά τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που έχουν την απαίτηση και θέλουν να αυτοχρισθούν και παντοκράτορες.
 Έτσι λοιπόν προτείναμε σε ένα μέλος του κινήματός μας να καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα για 42 καραμπινάτες περιπτώσεις στις 30-8-2011, παίρνοντας δικάσιμο για τις 18/11/2011, που οι ιουδαϊκοί ΤΡΑΓΟΙ τις έκαναν γαργάρα και τις 42 περιπτώσεις, βάζοντας τότε τα υποτακτικά τους μασόνια να τον παραμυθιάσουν τον δικό μας πως με το ιουδαϊκό άρθρο 47 της παραγράφου 1, δεν κατενόησαν το τι τους καταγγέλλει και όπως λέει και μια σοφή λαϊκή παροιμία, Ιουδαίοι κερνάνε, Ιουδαίοι πίνουν, μην ξέροντας οι ζαβαλήδες Σιωνιστές πως από πίσω τους ετοιμάζει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να αρχίσουν επάνω στο πυρακτωμένο σίδερο της ΠΡΕΠΟΥΣΑΣ και ΝΟΗΜΟΝΟΣ Δικαιοσύνης να σκάνε σαν τα ιουδαϊκά καλαμπόκια, που μεταλλάσσονται σε σιωνιστικά pop corn! Και τα μασονικά απόβλητά τους, που τα έχουν μέσα σε καίρια πόστα κάθε χώρας να οδεύουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, άλλα στα πιράνχας και άλλα στους καρχαρίες.
Στην ίδια έδρα της αίθουσας 338 του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, παλαιότερα 18-11-2008 ήταν η Παρθένα Ιωαννίδου, που καλούσε τον δικό μας να πει το τι έχει να πει, καταθέτοντας και τα σχετικά έγγραφα για να τα διαβιβάσει στον Ιουδαίο Καραγκιόζη, και να τα ρίξει αυτός εν συνεχεία στο σιωνιστικό καλάθι των αχρήστων, βγάζοντας και την απόφαση από μόνος του, μια και η φουκαριάρα Παρθένα Ιωαννίδου δεν βγάζει απόφαση, αλλά μεταφέρει απλά τα χαβαδίζια προς την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ. Αρχίζοντας να αιτιολογεί ο δικός μας μηνυτής, τις μηχανορραφίες που σκαρώνουν οι Εβραίοι, με την βοήθεια των μασονοειδών τους αποβλήτων. Και κάπου στα μισά της εξιστόρησης, θυμήθηκε τις 300 χορεύτριες του ΔΗΘΕΝ ελληνικού κοινοβουλίου, που ήταν κι αυτές προσκεκλημένες,  και άρχισε να ωρύεται λέγοντας «οι 300 χορεύτριες πού είναι; Γιατί δεν ήρθαν;» και η Παρθένα Ιωαννίδου για να τον ηρεμίσει του έλεγε, «ΜΕΤΑ – ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ!» Με το γνωστό αποτέλεσμα να ακολουθήσει μετά από λίγο διάστημα το κάψιμο της Αθήνας, που έγινε γυαλιά καρφιά το κέντρο της Αθήνας στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, μεταδίδοντας εικόνες από τα διεθνή μέσα των υποτακτικών σιωνιστικών καναλιών, πως παλάβωσαν οι Έλληνες και καίνε την Αθήνα!!! Έτσι λοιπόν και ο Παναγιώτης Μποτέλτσος που έκανε χρέη Ιουδαίου δικαστή στις 18/11/2011 έδωσε προθεσμία να προσκομίσει στο γραφείο του έως τις 24/11/2011 στον δικό μας, ότι πρόσθετο έγγραφο διαθέτει για να του πει κατ’ ιδίαν πως τις αποφάσεις ΔΕΝ τις βγάζουν αυτοί που είναι επάνω στις έδρες, αλλά οι από πίσω, που είναι η ΑΟΡΑΤΗ εβραϊκή μασονική μαφία του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!
Σύμφωνα με τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ οι συνειδητά επίορκοι υπάλληλοι που καλύψανε τις 42 καραμπινάτες περιπτώσεις, πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! και τα Κ.Ι.Σ. της εβραϊκής μασονικής μαφίας, που χειραγωγούν τα γκόιμ τους μέσα στα 77 φέουδά τους ανά την υφήλιο, οδεύουν με συνοπτικές διαδικασίες για τα ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΣΣΑΛΩΜΑΤΑ στις περιοχές των πρωτευουσών τους, όπως και του βαλκανικού φεουδάτου, που είναι στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, για το γνωστό μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ!!! Προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου