Recent Posts

4 Μαρτίου 2014

Ανάβοντας φωτιές οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ




Θεσσαλονίκη 4-3-2014

Τα ιουδαϊκά κτήνη του κερατά πριν καλά - καλά τελειώσουν το αιματοκύλισμα  στην Ουκρανική επαρχία τους, που βάζουν από την μια μεριά  την διεφθαρμένη μασόνα Τιμοσένκο τους, που καταέκλεψε τους Ουκρανούς μια και την καθοδηγούν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι, να χαϊντά τα ανεγκέφαλα μασόνια της Αγίας Ουκρανικής ΣΙΩΝ α.ε. προσπαθώντας να τα εντάξει στο νέο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους κι από την άλλη  μεριά τον πιστό επίσης διεφθαρμένο μασόνο Γιαννουκόβιτς που τον βάζουν να ζει μέσα στην χλιδή και να παραμένει στο παλιό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ  της Αγίας Κομμουνιστικής ΣΙΩΝ α.ε. μαζί με τον Εβραιομογγόλο τους Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν, βάζοντας τον ουκρανικό λαό να αιματοκυλιέται στους δρόμους και τις πλατείες γι’ αυτά τα σιωνιστικά αποβράσματα της κοινωνίας, που αποτελούν παρελθόν από τις 21/12/2012 από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μαζί με το ληγμένο 666 τους, που είναι και ο επίσημος αριθμός του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Και χρειάζονται ΤΩΡΑ έναν νέο ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ να τους παραμαζέψει τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους, και τους εναπομείναντες Ουκρανούς ΧΑΖΑΡΟΥΣ για να βάλουν μυαλό τα υπόλοιπα εναπομείναντα χαρούμενα μασόνια, που δεν ξέρουν ότι το 1223 – 1227 κατέσφαξε αυτός ο Μογγόλος ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ 3.500.000 Εβραίους και γύρω στα 20.000.000 Χάζαρους, που οι περισσότεροι ήταν από την Ουκρανία. Και πριν καλά-καλά τελειώσουν με την Ουκρανία  άρχισαν και στην Βενεζουέλα με τις μη κυβερνητικές τους οργανώσεις C.I.A., τους παρακρατικούς, και την λοιπή σιωνιστική μαφία να ξεσηκώνουν και τους πολίτες της πολυπαθούς Βενεζουέλας, για έναν νέο εμφύλιο τύπου Ουκρανίας, τύπου Αιγύπτου, τύπου Λιβύης, τύπου Λιβάνου, και ουκ έστι τέλος τύπων, και παραδειγμάτων, μια και μετέτρεψαν τον πλανήτη γη σε ένα απέραντο ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.
Και ο υποτακτικός τους Μαδούρο της Βενεζουέλας να κάνει έκκληση για διάλογο με τον επίσης ομογάλακτο αδερφό του, τον μαυρούλη Ομπαμάκο εξ Αμερικής μια και η επίσημη μασονική μαφία τον Ομπαμάκο τον έχει χρίσει πλανητάρχη, για να διασκεδάζουν με τα μασονοειδή απόβλητά τους την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά!
Που τα ζωντόβολα του κερατά χαμπάρι ΔΕΝ παίρνουν ότι η παντοκρατορία τους κι επισήμως ΕΛΗΞΕ!!! Και από 22/12/2012 έχει ανοίξει ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία της ανθρωπότητος ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του σύμπαντος!!! Για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, οι δε περιούσιοι συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, άλλοι στα πιράνχας και άλλοι στους καρχαρίες, και τα ΕΚΛΕΚΤΑ τέκνα του ΔΗΘΕΝ περιούσιου λαού για τα γνωστά ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ που περιμένουν τις 77 ηγεσίες των φεουδαρχικών τους μπανανιών, με τον σχετικά γιγάντιο οριχάλκινο  εξολοθρευτή της ΠΑΛΑΙΑΣ & ΑΦΡΟΝΟΥ ΤΑΞΕΩΣ με το ληγμένο 666 να κοσμεί αυτός ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ πάνω από τα 77 τριγωνικά υποθαλάσσια μνημεία τους  με την γνωστή επιγραφή STOP MASON MAFIA THE END για να θυμούνται οι γνωστικοί και να παραδειγματίζονται οι τυχόν ανεγκέφαλοι κι επίδοξοι μιμητές, ενθυμούμενοι την ενδεκάτη εντολή το «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ» του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου