Recent Posts

31 Μαρτίου 2014

Υπερφυσική ΠΙΕΣΗ στο Α.Χ.Ε.Π.Α.




ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΑΥΜΑ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ
Θεσσαλονίκη 31-3-2014


Στις 10-3-2006, ένα μέλος του κινήματός μας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, του έγραφε του Σπύρου Αγγελάκη από την Κομοτηνή ότι έχει περιθώριο χρόνου να εξοφλήσει τον εκκρεμή λογαριασμό των 4.632,09 ευρώ μέχρι το Πάσχα! ΔΕΝ τον άκουσε και ανήμερα με το Πάσχα των Εβραίων ξεκληριζόντουσαν 83 Εβραίοι μέσα στο Τελ Αβίβ σε κέντρο διασκεδάσεως, που γινόταν γιορτή για τους νεόνυμφους Εβραίους! Ο Ζβερτκάουη και εξολοθρευτής των Ιουδαίων το είχε κάνει το θαύμα του, μια και το κωλομάσονό τους ο Σπύρος Αγγελάκης είχε λάβει γραμμή από την εβραϊκή μασονική μαφία, να μην εξοφλήσει τον λογαριασμό που όφειλε, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση τον απειλούσε και από πάνω τον δικό μας όταν τον επισκεπτότανε στην Κομοτηνή λέγοντάς του, «φύγε ρέέέ από μπροστά μου! μη δώσω εντολή και σε εξαφανίσουν!» εννοούσε ότι θα το σφύριζε στην εβραϊκή μαφία, που ο ανεγκέφαλος μετά από χρόνια του σβέρκωσε την κόρη του, που την είχαν διορίσει οι μαφιόζοι στην εφορία και πάάάει από λευχαιμία! Για να ξεχαϊβανεύει ο χοντροκέφαλος χάιβανος!

Στις 29-3-2006 στις 2.10 μ.μ. έστειλε και μια παρόμοια επιστολή σε ηπιότερο τόνο σε πελάτη του στην Καβάλα, που του χρώσταγε από το πρώτο τιμολόγιο 2.693,49 ευρώ και από ένα δεύτερο άλλες 1.321,14 ευρώ, που η γυναίκα του ήταν εβραϊκής καταγωγής και το έπαιζε αυτή και ζόρικη τσαμπουκαλού! μια και ανήκει στην εκλεκτή φάρα των Εβραίων! Εκείνη λοιπόν την ημέρα που υπέγραφε την επιστολή προς τον καβαλιώτη, η εβραϊκή μαφία εστιάζει με τα δολοφονικά μηχανήματά της μέσω δορυφόρου, να του ανεβάσει απότομα την πίεση και να πάει από εγκεφαλικό, αφήνοντας τον επιτόπου! Επειδή εκείνη την ημέρα έλεγε στην γραμματέα του ότι εάν μέχρι το Πάσχα δεν φροντίσουν οι Εβραίοι να δώσουν το ελεύθερο στα μασόνια τους να κλείσουν τους λογαριασμούς! θα πάθουν μεγάλες λαχτάρες οι Εβραίοι! και όπως κι έγινε! Ο μεν σύζυγος της εβραιοπούλας όλως τυχαίως, κόπηκαν τα συρματόσχοινα του ασανσέρ από τον όγδοο όροφο κι έσκασε μαζί με το κουβούκλιο στο ισόγειο σακατεύοντας τα πόδια του, και κλείνοντας μετά τον εκκρεμή λογαριασμό. Οι δε Εβραίοι υποστήκανε το ξεκλήρισμα των δικών τους  μέσα στο Τελ Αβίβ  για λογαριασμό του Σπύρου Αγγελάκη, μια και τον δικό μας επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν μ’ επιστημονικό τρόπο μέσα στο γραφείο του! Αλλά κι εμείς φροντίσαμε να του ανοίξουμε το διάφραγμα, δημιουργώντας ρινορραγία ακατάσχετη, μια και στο ξαφνικό είχε γεμίσει από αίματα όλα τα έγγραφα που είχε μπροστά του, δίνοντας κι εμείς σήμα να τα παρατήσει και να πάει στην πλησιέστερη κλινική, που ήταν του Σαραφιανού!

Η υπάλληλος της ρεσεψιόν της κλινικής κάλεσε το ΕΚΑΒ μια και δεν διέθετε ωριλά, και τον πηγαίνουν στο ΑΧΕΠΑ που εφημέρευε. Ο ωριλά του μετράει την πίεση και δεν του λέει πόση είναι για να μην τον φοβίσει, του κάνει τον καθαρισμό κι εν συνεχεία τον πωματισμό της μύτης και τον στέλνει στο παθολογικό. Εκείνη την στιγμή είχε φθάσει και η γραμματέας του, ψάχνοντάς τον στον ωριλά. Ο γιατρός της λέει «δεν του είπα πόση πίεση είχε για να μην τον τρομάξω, είχε 24 πίεση».

Κατά περίεργο τρόπο το παθολογικό δεν είχε κανέναν για να εξετάσει και ο αρχίατρος με τα πέντε ασκούμενα γιατρουδάκια καθόντουσαν. Τον ρωτά ο μαφιόζος αρχίατρος του παθολογικού «τι έχουμε;» απαντά «ρινορραγία, με στέλνει ο ωριλά σε εσάς». Δίνει εντολή να του πάρουν πίεση από το σταθερό μηχάνημα που έχει και οθόνη. Κοιτάζουν η πίεση ήταν στο 28, μια και παραπάνω δεν μπορεί να γράψει το μηχάνημα, χτύπησε που λέμε ταβάνι! Του ξαναμετρά δεύτερη, και τρίτη φορά, πάλι 28!!! Τα γιατρουδάκια τα έβλεπε να τον κοιτάνε περίεργα, όπως τα πιθήκια που είναι ανεβασμένα και συγκεντρωμένα το ένα δίπλα στο άλλο επάνω στο δέντρο, και παρακολουθούν πυρηνική έκρηξη! Προτείνει ο αρχίατρος να φέρουν το χειροκίνητο σε καροτσάκι πιεσόμετρο, και τα γιατρουδάκια να τον κοιτούν περίεργα σαν να ήταν εξωγήινος, μετράνε, ξαναμετράνε, και κόντρα μετράνε για τρίτη φορά και με αυτό το πιεσόμετρο, πάλι τα ίδια! Η πίεση στο 28, ταβάνι που λέμε! Άρχισε και ο δικός μας ν’ ανησυχεί, και τους ρώταγε, «τι λέει το πιεσόμετρο ρε παιδιά;» απάντηση καμία! Νευριάζει και ο αρχίατρος και τους λέει «φύγετε από μπροστά μου, μια πίεση δεν μπορείτε να πάρετε τον άνθρωπο!» κι επιχειρεί να του μετρήσει την πίεση ο ίδιος στο σταθερό μηχάνημα, για έβδομη φορά, και απευθύνεται προς τα γιατρουδάκια, λέγοντάς τα «νάάά 12,5 έχει πίεση!» Τα γιατρουδάκια τον κοιτάνε περίεργα μια και ξέρουν ότι το 12,5 που τους λέει, είναι η πίεση της καρδιάς. Η άλλη πάλι στο τέρμα 28!!!

 Οπότε ο αρχίατρος γυρίζει πάλι προς τον δικό μας και τον ρωτά «ήπιες τίποτε;» του απαντά ο δικός μας «ένα γάλα το πρωί», τον ξαναρωτά «έφαγες τίποτε;» του ξαναπαντά «είμαι νηστικός  κι έχω να φάω από χθες το βράδυ». Εκείνη την στιγμή έμπαινε ο μικρός του γιος με την μητέρα του στον χώρο του παθολογικού, και αναφωνεί ο αρχίατρος «είδες τη γυναίκα σου και το παιδί σου και συγκινήθηκες, γι’ αυτό σου ανέβηκε η πίεση;» Του απαντά ο δικός μας χαριτολογώντας «έχω κάνει δήλωση να μην πειράξω όχι αρχιμάσονο, αλλά ούτε κωλομάσονο». Οπότε και ο μαφιόζος αρχίατρος, που είναι μέλος της εβραϊκής μαφίας, του απαντά «να σε στείλω εδώ δίπλα, στους νευρολόγους; Δεν θα πληρώσεις φράγκο!» του ξαναπαντά ο δικός μας «δεν έχω ανάγκη από τους τρελλίατρους σας, και απ’ ότι κατάλαβα είναι ώρα για να φεύγω» οπότε και ο αρχίατρος κοιτά την ώρα, ήταν 2.45 μ.μ. 29-3-2006, μια και τον είχαν καταχωρημένο στο βιβλίο της εφημερίας του παθολογικού, και του απαντά «μπορείτε να πηγαίνετε!»

Άντε τώρα να μην υπήρχε Θεός! Όπως πιστεύουν όόόλα αυτά τα μασονικά απόβλητα, θα τον είχαν ξεκάνει πριν φθάσει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ!!! Μην ξέροντας οι έρμοι ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει τέτοια τεχνογνωσία που τον κρατούσαμε σ’ επίπεδο νορμάλ! Να μην βαραίνει το κεφάλι του! να μην βλέπει μυρμηγκάκια! Να μην βουΐζουν τα’ αυτιά του! Και γενικά να είναι όπως ένας φυσιολογικός νορμάλ άνθρωπος!

  Αferim! Masiala!!! Gege;

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου