Recent Posts

24 Μαρτίου 2014

Στο Σ.Δ.Ο.Ε. καταγγελία με ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ τρόπο!!



ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΑΥΜΑ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ



Θεσσαλονίκη 24/3/2014

Άμα ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ και οι άυλες του δυνάμεις έχουν κέφια, μπορούν να προστατεύσουν κάθε μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που ανήκει στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και μεταφέρουν κατά περίεργο και ταχυδακτυλουργικό τρόπο, όχι μόνο boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών σε άλλη διάσταση, χωρίς να τους πάρει χαμπάρι το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, αλλά και να εξαϋλώνουν ταυτόχρονα δύο πύργους ύψους μισού χιλιομέτρου, εξ ολοκλήρου από ατσάλι! Κι αφήνουν τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους να διασκεδάσουν τα χαρούμενα μασόνια τους με τον τηλεοπτικό τους αστέρα Μπιν Λάντεν, ότι οι Εβραίοι την βγάλανε ζάχαρη, μια και τους πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς τους ο Θεός και τους είπε να μην είναι κανένας από την εβραϊκή τους φάρα μέσα στους δίδυμους πύργους! Αλλά για το Πεντάγωνό τους κουβέντα! που εκεί τουλουμιάστηκαν 2.150 καθαρόαιμοι Εβραίοι, από την ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ εμβόληση των τριών κτιριακών συγκροτημάτων από το αεροπλάνο των απλών αερογραμμών, που νοήμων άνθρωπος με κοτίσιο μυαλό, αντιλαμβάνεται πλήρως πως εξωγήινες και υπερφυσικές δυνάμεις έχουν χοροστατήσει!!!
Έτσι λοιπόν τον Μάιο του 2002 έβαλαν στο ιουδαϊκό τους κλισιοσκόπιο να ξεφορτώσουν και ένα μέλος του κινήματός μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τα μασονικά απόβλητα του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, που σε συνεργασία με ΣΔΟΪΤΕΣ –ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ - ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ – ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ  και το λοιπό μασονικό συνονθύλευμα, καθοδηγούμενοι από τον φεουδάρχη Μωυσή Κωνσταντίνη, πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής Μπανανίας, αποφάσισαν να ξεφορτώσουν οικονομικά ένα δικό μας μέλος, μην γνωρίζοντας οι έρμοι το τι θα επακολουθήσει! και το τι χνέρια μπορούν να πάθουν! Μες στην καλή χαρά οι κοπρίτες του κερατά Εβραίοι με τα μασονοειδή απόβλητά τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ επί χρόνια κόσμο και κοσμάκη, αφού τον έμπλεκαν με επιταγές όψεως, εβραϊκών συμφερόντων (πέτσινες) με επαρκές υπόλοιπο, και στέλνοντας τα θύματά τους στα μνήματα με επιστημονικό πάντα τρόπο, όπως τον Αργύρη Βοσνάκη τον Απρίλιο του 2003 τον αποτελειώσαν στο ιουδαϊκών συμφερόντων κρεματόριό τους από μασόνους γιατρούς, που στο ιουδαϊκό κόλπο είναι οι ΠΑΝΤΕΣ! Κι όταν εννοούμε οι πάντες, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ!!! Και το όνομα αυτού ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! Αφού του έφαγαν γύρω στα 100 εκατομμύρια δραχμές από φιαλάκια υγραερίου, που νταλαβεριζόταν με μαύρα τιμολόγια με τον Μιχαλάκη Τατόγλου, που τον μοστράρανε πότε για μεγαλοεπιχειρηματία και προμηθευτή των super markets τους και τελευταία για τοκογλύφο στα εδώ δικαστήρια τους, αφού τα φιρφιρίκια οι εισαγγελείς και δικαστές είναι κι αυτοί μέσα στο κόλπο!
Έτσι λοιπόν ο Μιχαλάκης Τατόγλου μαθαίνει ότι ο δικός μας ενοχλεί την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και το Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου για δύο επιταγές όψεως αξίας 20.630 ευρώ που τον αφορούσαν, που αν αθροίσεις τα νούμερα καταλήγεις στο 11, που είναι και η ενδεκάτη εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! δηλαδή το «ου μπλέξεις με την επουράνια ΑΛΚΑΪΝΤΑ!» και του διαμηνύει τηλεφωνικώς του δικού μας, ότι αν συνεχίσει να ζητά τα χρήματα αυτά, τότε θα έχει την ίδια τύχη του Αργύρη Βοσνάκη!, λέγοντάς του επί λέξει «τον Αργύρη τον ξοφλήσαμε τον λογαριασμό που του χρωστούσαμε, μέσω Απόστολου Γιαννακή! Τώρα εάν εσύ επιμένεις για τα χρήματα, μπορούμε να σε κάνουμε 800 οκάδες στο ξύλο!»
Οπότε και ο δικός μας πάει και βάζει φωτιά στα μπατζάκια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ζητά πέντε αστυνομικούς από τον ταξίαρχο με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό Χρήστο Ραδόπουλο, που παρουσία του ταξίαρχου Γιώργου Κοκκίνη, του έλεγε ο αστεράτος ταγματασφαλίτης με ειρωνικό τρόπο «Βλέπεις πολλές ταινίες στην τηλεόραση;», αρνούμενος να του παράσχει την αστυνομική βοήθεια που του ζήταγε ο δικός μας για μια άλλη επιταγή του ταλιμπανέζου Αναστάσιου Αγούλα, αξίας 14.845 ευρώ! Στο δε Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου να τον αποπέμπει η Ευδοκία Ζαριανοπούλου, που ήταν στο Πρωτόκολλο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «αν ασχοληθούμε με την περίπτωση την δική σου, δεν θα μας φθάσουν ούτε οι 420 υπάλληλοι που έχουμε μέσα στο Σ.Δ.Ο.Ε.» Οπότε ο δικός μας άρχισε να διαδίδει μέσα στις αγορές της Βορείου Ελλάδος πως οι πάντες είναι μέσα στο κόλπο!! Έτσι το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, που έχει μυριάδες ρουφιάνους μέσα στην αγορά, βάζει τον Απόστολο Γιαννακή, κομιστή των δύο επιταγών αξίας 20.630 ευρώ να τον προδιαθέσει ότι το Σ.Δ.Ο.Ε. του μεθοδεύει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση 100 εκατομμύριων δραχμών, δηλαδή 293.470,28 ευρώ!
Πράγματι ένα πρωί που πήγαινε στην αγορά της Δράμας, γύρω στις 7 το πρωί, ακούει στο κινητό του τηλέφωνο την φωνή του προϊσταμένου του Σ.ΔΟ.Ε. Γιώργου Κουκάκη! Λέγοντάς του επί λέξει «Κουκάκης από το Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου! Θα σου κάνω μήνυση, γιατί λες παντού ότι κι εμείς είμαστε μέσα στο κόλπο!»
Γυρίζοντας από το εξαήμερο ταξίδι του που ήταν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, λέει στην γραμματέα του να βάλουνε την καταγγελία, που την κουβάλαγε ακόμη στην τσάντα του, στο αρχείο! Ενώ την είδε για μια στιγμή εκείνη την ημέρα, που ήταν επάνω από τους άλλους φακέλους με το κίτρινο αυτοκόλλητο που είχε το τηλέφωνο του Ευρενιάδη, προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς, τον οποίο καθαίρεσε η εβραϊκή μαφία, επειδή προώθησε μια καταγγελία του μέσω της κεντρικής διοικήσεως του Σ.Δ.Ο.Ε. στην οδό Νικηφόρου Ουρανού 15, και ξανανοίγοντας την τσάντα του η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ είχε γίνει ΚΑΠΝΟΣ!!!  Την επομένη ημέρα τον παίρνει στο κινητό του τηλέφωνο η Ευδοκία Ζαριανοπούλου ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ λέγοντάς του. «πού είσαι;» της απαντά «σε πελάτη μου στο Καλοχώρι!» Του απαντά «παράτα τον κι έλα γρήγορα στο Σ.Δ.Ο.Ε.». Πηγαίνει και τι να δει; Ρωτώντας τον η τσακμάκω Ευδοκία, που του έλεγε κι αυτή πριν «θα σε κάνουμε μήνυση γιατί μας συκοφαντείς!» επί λέξει του λέει «πώς γίνεται η καταγγελία αυτή με το κίτρινο αυτοκόλλητο επάνω, να είναι θεωρημένη με κόκκινο στυλό και ΕΛΕΓΜΕΝΗ! και να μην έχει πάρει από εμένα αριθμό Πρωτοκόλλου; Εσύ μας την έφερες; Και μας κάνεις και πλάκα;» τότε αναφώνησε ο δικός μας «πού είσαι ρε Γιώργη Κοκκίνη να δει και ο ομογάλακτος συνάδερφος σου ταξίαρχος Χρηστάκος Ραδόπουλος, που με ειρωνευόταν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ότι βλέπω πολλές ταινίες στην τηλεόραση, να του βάλω τώρα μια ιουδαϊκιά ταινία για να τα παίξετε εν συνεχεία όλοι μαζί».
Καραμπινάτο ΘΑΥΜΑ! που τα παίξανε όλοι τους! στην συνέχεια αποδεκατίστηκαν δύο πρόεδροι Κεντρικών Ισραηλινών Συμβουλίων, και αρκετά γκόιμ τους, που επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν, παραμένοντας οι δύο επιταγές των 20.630 ευρώ εν έτει 2014 σε εκκρεμότητα, για να παραμαζέψουμε τώρα όόόλες τις επιχειρήσεις από το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, φτιάχνοντας την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, όπως ορίζει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου