Recent Posts

12 Μαρτίου 2014

ΜΑΡΤΥΡΑΣ για επιταγή 15.000 ΕΥΡΩ



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΤΑΓΗ 15.000 ΕΥΡΩ






Θεσσαλονίκη 12/3/2014
Το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αναμοχλεύει και βγάζει στην επιφάνεια μια από τις εξίσου ανεπανάληπτες δίκες που ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ τα έκανε τα μασόνια της δικαστικής αίθουσας του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης να κοιτιούνται ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΑ αναμεταξύ τους, και να πηδάνε σαν τα βατράχια με τον αναπάντεχο ΑΧΜΑΚΗ μάρτυρα τους, που τον κουβάλησαν για να καταθέσει και για να τους θυμίσει αυτός ο αχμάκης ΘΕΟΣ πως από τρελό, από μικρό παιδί, και αχμάκη μάρτυρα, μαθαίνεις ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Έτσι λοιπόν του προτείνει από την Αθήνα μια βιοτεχνία πλαστικών ειδών, που εδρεύει στο Περιστέρι και ανήκει η επιχείρησή τους στην ιουδαϊκή Καμπάλα, να πάει να καταθέσει για μια πέτσινη ιουδαϊκή επιταγή αξίας 15.000 ευρώ λήξεως 15-11-2006, δίνοντας και το τηλέφωνο του δικηγόρου τους, που θα διεκδικούσε το υποτιθέμενο ποσόν από την χρεοκοπημένη επιχείρηση της πελάτισσάς τους. Πράγματι, αν και ο μάρτυρας αυτός είχε δρομολόγιο εκείνες τις ημέρες του Σεπτεμβρίου του 2008 στην Δυτική Μακεδονία, εν τούτοις φρόντισε  μέσα σε δυο ημέρες να τελειώσει  όλες τις δουλειές του από τους τέσσερις νομούς, για να είναι παρών στην δίκη παρωδία. Την ημέρα της δίκης βλέπει έξω από τα δικαστήρια έναν γνωστό του, καρπαζοεισπράκτορα μαφιόζο που για αυτόν και για ποσόν 14.845 ευρώ τον Μάρτιο του 2003 τον μάρτυρα αυτόν τον έστελνε η εβραϊκή μαφία στο φουαγιέ του Αγίου Πέτρου να δώσει εξετάσεις, προκειμένου να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα! Αλλά ο Άγιος Πέτρος τον ξανάστελνε πίσω με το ίδιο εισιτήριο που τον έστελναν οι Εβραίοι μαφιόζοι  με την προϋπόθεση να συνεχίσει να τους παριστάνει τον ΑΧΜΑΚΗ! Όπως ακριβώς κάνει και ο παιχνιδιάρης Θεός, που νομίζουν οι πανέξυπνοι Σιωνιστές με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός κοιμάται όρθιος, μη ασχολούμενος με τα εγκόσμια, και αφήνοντας αυτούς που υποδύονται τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. να καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα με το ληγμένο 666 τους, που είναι και ο αριθμός του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!
Έτσι στις 24-9-2008 ξανασυναντιούνται με τον ίδιο μαφιόζο συνεργάτη της εβραϊκής μαφίας στον επάνω όροφο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, ρωτώντας τον ο μαφιόζος «τι δουλειά έχεις εδώ;» και απαντώντας του ο αχμάκης «ήρθα για να καταθέσω μάρτυρας για μια επιταγή», καθησυχάζοντάς τον πως ΔΕΝ είναι για την δικιά του την περίπτωση, που έμπλεκαν την νύφη του μαφιόζου σ’ αυτήν την βρομοδουλειά της πέτσινης επιταγής των 15.000 ευρώ. Λέγοντάς του ο μαφιόζος «άι φεύγα από δω ρε, μην ξαφνικά βρεθείς και γεμίσεις κανένα χαντάκι». Εκείνη την στιγμή δέχεται τηλέφωνο από τον δικηγόρο που είχε αναλάβει την υπόθεση και συναντιούνται έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, δασκαλεύοντάς τον ο πανέξυπνος δικηγόρος το τι πρέπει να πει στην πρόεδρο του δικαστηρίου Κατερινούλα Φράγκου, που ήταν κι αυτή μέσα στο μασονικό κόλπο για την επιταγή των 15.000 ευρώ. Ο αχμάκης φρόντισε να έχει μαζί του κι έναν τόμο που είχε μέσα φωτοτυπία την επιταγή αυτή, για να τους χαζέψει στο ξαφνικό όταν έρθει η σειρά του να τον ρωτήσει  η πρόεδρος του δικαστηρίου, το όμορφο Κατερινάκι. Και να τους βγει όλους μέσα στην αίθουσα με κόκκινο που λένε,  αφήνοντάς τους σύξυλους, μια και άνοιξε την τσάντα του κι έβγαλε έναν τόμο που είχε φωτοτυπημένη την επιταγή των 15.000 ευρώ, λέγοντας στην πρόεδρο του δικαστηρίου, «ΝΑ! η επιταγή των 15.000 ευρώ, πώς τα μασόνια σε συνεργασία με τα εβραϊκά ΑΠΟΒΛΗΤΑ της κοινωνίας, βουλιάζουν όόόλες τις οικονομίες των λαών της γης!» η Κατερινούλα Φράγκου σαστισμένη, απευθύνεται στον δικηγόρο λέγοντάς του «τι μου τον κουβάλησες αυτόν εδώ!» αφήνοντάς τον να καταλάβει ότι θα τους κάψει όλους μέσα στο ιουδαϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους! λέγοντας «ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ» και ο δικηγόρος αρπάζοντάς τον από το χέρι του λέει «πάμε να φύγουμε!» και οι γύρω δικηγόροι να παραμιλάνε, λέγοντας «Άσε μας να βγάζουμε κι εμείς κάνα φράγκο!» μια και οι ΠΑΝΤΕΣ είναι μέσα στο ιουδαϊκό μασονικό κόλπο, που βουλιάζει οικονομίες λαών με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!
Με βάση τους νόμους που έχει γράψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ η Κατερινούλα Φράγκου, επειδή συνειδητά ενήργησε για λογαριασμό της εβραϊκής μαφίας, οδεύει για τον Αμαζόνιο ποταμό, ξεκοκαλίζεται από τα ψαράκια πιράνχας, που γι’ αυτήν ακριβώς την δουλειά τα έφτιαξε ο πάνσοφος Θεός, και συλλέγεται ο σκελετός της, τοποθετούμενος σε βιτρίνα και σε εμφανές σημείο αυτής της δικαστικής αίθουσας, για να την βλέπουν και οι επερχόμενοι συνάδελφοί της και να αναλογίζονται πως ο ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΜΑΚΗΣ!! Νοείται οι καθοδηγητές Εβραίοι που διευθύνουν αυτού του είδους τις βρομοϋποθέσεις οδεύουν για τα γνωστά ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ! ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ! που τους περιμένουν σε μία εκ των 77 φεουδαρχικών τους πρωτευουσών μέσα στο ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ!!! προς ΔΟΞΑ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου