Recent Posts

10 Μαρτίου 2014

Το ΜΑΪΜΟΥΔΕ δικαστήριο



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ Τ.Ο.Ε.Β. ΤΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Θεσσαλονίκη 10/3/2014

Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έχει καταγεγραμμένη την καταγγελία μέλους του κινήματος των Νοημόνων Εθνών, που όταν οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι πληρώνουν παράδες στα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ γκόιμ τους, έχουν και την απαίτηση να τους υπακούνε τυφλά και να εκτελούν αναντίρρητα τις εντολές τους, προκειμένου να επιβάλλουν πρόστιμα στους ΔΗΘΕΝ παραβάτες, για να τα οικονομάνε αυτοί πιο χοντρά, στήνοντας ολόκληρη μηχανορραφία προς είσπραξη. Βάζοντας τον διοικητή τροχαίας Χαλκηδόνας Θεσ/νίκης να στέλνει κλιμάκιο έξι αστυνομικών οργάνων στο 64ο χιλ. Θεσσαλονίκης προς Έδεσσα, που ανήκει στην δικαιοδοσία τροχαίας Σκύδρας, να γράφουν κόσμο και κοσμάκη επιβάλλοντάς τους πρόστιμα για ΔΗΘΕΝ υπέρβαση ταχύτητος 33 ευρώ σε κλειστό περιφερειακό αυτοκινητόδρομο, με το αιτιολογικό ότι τους συλλαμβάνουν στο 26ο χιλ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών με ΜΥΑΛΟ ΞΥΡΑΦΙ, για να καλύπτουν την παράνομη αυτή ενέργειά τους.

Έτσι λοιπόν σταμάτησαν  και το μέλος του κινήματός μας στις 7.45 το πρωί της 18/9/2006 και την δίκη την προγραμμάτισαν για τις 11/12/2006 στον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης, που τότε η Βουλγαρία και η Ρουμανία ήταν υποψήφιες χώρες για να τις βάλουν μετά από δύο χρόνια στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους οι Εβραίοι. Και ο ΔΗΘΕΝ παραβάτης, ρωτά το αστυνομικό όργανο «πώς σε λένε ρε, που θέλεις να με γράψεις;» απαντώντας του το όργανο «Χαράλαμπο!» και λέγοντάς του ο δικός μας «ά ρε, κάτι ήξερε ο παιχνιδιάρης Θεός για να σου βάλει αυτό το όνομα, θυμίζοντας σε όλους σας το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!»

Και μετά από μερικές ημέρες αποφασίζει να πάει να το πληρώσει. Αλλά εμείς του νομικού τιμ του κινήματος τον αποτρέψαμε, συστήνοντάς του να πάει στο δικαστήριο, μια και η κλήση όριζε και την δικάσιμο στις 11/12/2006 και να τονίσει την πανουργία των Εβραίων, που αλλού έγραφε ότι συνελήφθη στο 26ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Αθηνών ενώ του κόψανε την κλήση στο 64ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας. Πράγματι πηγαίνει στο υποτιθέμενο δικαστήριο της Τ.Ο.Ε.Β. του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης και διαπιστώνει ότι εκείνη την ημέρα είχαν να δικάσουν 515 υποθέσεις! Περίεργος να δει τι σόι δίκες θα κάνουν, βλέπει να τους κάνουν διμοιρίες των 30 ατόμων και πριν καλά - καλά απολογηθούν, τους έκοβαν τα πρόστιμα που είχαν γίνει 104,24 ευρώ, ΧΩΡΙΣ τριπλότυπο είσπραξης, που ούτε και τα προσχήματα ΔΕΝ κρατούσαν οι ανεγκέφαλοι συνεργάτες των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ.

Έρχεται λοιπόν και η σειρά του δικού μας μέλους, τον ρωτά η ΔΗΘΕΝ πρόεδρος του δικαστηρίου της συμφοράς «γιατί δεν πλήρωσες το πρόστιμο των 33 ευρώ;» Και της απαντά ο δικός μας «δεν με άφησαν οι δικοί μου να πληρώσω το πρόστιμο αυτό» η πρόεδρος γεμάτη περιέργεια τον ρωτά «ποιοι είναι οι δικοί σου», και αντί να πει εμάς του νομικού τιμ του κινήματος και να τους δείξει την κλήση, που άλλα έγραφε και σε άλλο δρόμο τον σταμάτησαν, τους βγάζει την εικόνα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων! Τότε πετιέται ο νεαρούλης ομορφονιός μοίραρχος με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλό, του αστυνομικού τμήματος Αγίου Αθανασίου που έκανε και χρέη εισαγγελέως, και του λέγει «άντέέέ, αυτός ο Άγιος έχει ΠΕΘΑΝΕΙ εδώ και πάρα πολλά χρόνια». Και κάνει νόημα την μαφιόζα δικαστίνα να επικυρώσει το πρόστιμο που μεταβλήθηκε από 33 ευρώ στα 104,24 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ. Όσο για το αν είναι πεθαμένος αυτός ο Άγιος! Εκείνη την στιγμή κατά περίεργο τρόπο αποδεκατίστηκαν τρία  παιδάκια μέσα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου  ενός ομογάλακτου αδερφού της Φ.Α.Τ.Α.Χ. στην Ιερουσαλήμ! Αυτό για τον ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ  το τι  εστί Άγιος Ζβερκάουη!!!

Για τον εν λόγω μαφιόζο εισαγγελέα προτείνουμε κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο να συλλεχθεί ο σκελετός του και να τοποθετηθεί στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Αθανασίου. Για την μαφιόζα δικαστίνα στους καρχαρίες της ανοιχτής θάλασσας μια και η αίθουσα της Τ.Ο.Ε.Β. δεν προβλέπεται για δικαστική αίθουσα, οπότε η SAVURA του μασονικού συστήματος να καταλήξει στα στομάχια των καρχαριών, μια και ο πάνσοφος ΘΕΟΣ του σύμπαντος γι’ αυτήν ακριβώς την δουλειά έφτιαξε αυτά τα ψάρια! Κι όποιοι από τους εν λόγω δικαστές και εισαγγελείς που θέλουν να υπερασπιστούν τους ομογάλακτους αυτούς Γκρεκύλους συναδέρφους τους, μπορούν να κατέβουν από την έδρα και να μας δηλώσουν ότι και οι ίδιοι  επιθυμούν να γίνουν  οι νεομάρτυρες του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ για να ξεχαϊβανεύουν οι υπόλοιποι, και να αντιλαμβάνονται πως από 22/12/2012 η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ εφαρμόζει τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου