Recent Posts

19 Μαρτίου 2014

Kαραμπινάτο ΘΑΥΜΑ!!!



ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΑΥΜΑ

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ! ΔΥΝΑΤΑ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!





Θεσσαλονίκη 19/3/2014


Όταν ο Θεός έχει κέφια, κάνει κάτι θαύματα, που αφήνει άφωνους τους ΠΑΝΤΕΣ! Έτσι λοιπόν κι ένα ανθρωπάκι του Θεού, που είναι μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, αποφάσισε να πάει να καταθέσει στο Παρακαταθηκών και Δανείων της Θεσσαλονίκης 30.000 ευρώ, καθιερωμένο τάμα στην Παναγία ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που κάθε 17 Νοέμβρη από το 2003 κατέθετε αυτό το ποσόν, προκειμένου το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ που βουλιάζει οικονομίες λαών να πάρει τον μπούλο του από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Το πρώτο τριανταχίλιαρο του το έφαγαν οι μαφιόζοι Εβραίοι, με τα συνεργαζόμενα μασόνια τους, όταν τον διπλαρώσανε και του πρότειναν να δώσει κι αυτός κάνα φράγκο για το ίδρυμα των απανταχού Θρακών ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που ΔΕΝ έγινε ποτέ! Αφού είχε την αφέλεια να τους πει, να μην δημοσιοποιήσουνε το όνομά του. Αλλά απλά να τους πούνε πως αυτά τα χρήματα τα καταθέτει ένας ανώνυμος συμπολίτης τους!

Την δεύτερη χρονιά το 2004 δίνει επιταγή 30.000 ευρώ στον νεοφερμένο στη Θεσσαλονίκη Λεβίτη δεσπότη Άνθιμο Ρούσσα με ανοικτό ΑΠΟΔΕΚΤΗ που ο Θεός θα τους έλεγε το τι ναό θέλει! Ναό του Σολομώντος για τον ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ τον Θεό των Εβραίων; Ή ναό της επουράνιας βάσης των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, που στα Αραβικά αποκαλείται ΑΛΚΑΪΝΤΑ! χτυπώντας το πλήκτρο της γραφομηχανής ο παιχνιδιάρης Θεός για να βγάλει σταυρό μπροστά από το ποσόν των 30.000 ευρώ και να το μπλοκάρει για να μην μπορεί να σβήσει ο σταυρός! με καταλυτική ημερομηνία τις 6 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που δολοφονήσανε οι μαφιόζοι Εβραίοι τον πατέρα του το 2004 με επιστημονικό τρόπο, σε ένα από τα κρεματόρια τους (νοσοκομεία). Οπότε ο δεσπότης ήταν υποχρεωμένος να φυλά την επιταγή στο χρηματοκιβώτιο της Μητροπόλεως μέχρι την ημερομηνία αυτήν. Μια κι αυτός τσανάκι του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ είναι, αφού είναι Λεβίτης, που σημαίνει υπηρέτης των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Σιωνιστών! εξαργυρώνοντας την επιταγή στις 19/11/2004. Κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου τον προτρέπουμε εμείς του νομικού τιμ να πάει στην τράπεζα να πάρει πρόβλεψη για την κίνηση του λογαριασμού του στο όψεως. Πηγαίνει και διαπιστώνει πως τα χρήματα οι μαφιόζοι Εβραίοι του τα είχαν πάρει! δημιουργεί μια φασαρία στην τράπεζα Πειραιώς, που εξαργυρώσανε την επιταγή χωρίς να τον ρωτήσουν, κι αναγκάζονται μέσω Κ.Ι.Σ. που είναι και το φεουδάτο της Βαλκανικής Μπανανίας να του επιστρέψουν το ποσό στην Εμπορική τράπεζα που διατηρούσε τον λογαριασμό όψεως, αποσοβώντας το θέμα, που κινδύνευε η εβραϊκή κοινότητα με διασυρμό!

Το 2005 στις 17/11/2005 πηγαίνει με 30.000 ευρώ που τα σήκωσε από την τράπεζα κι ανοίγει λογαριασμό με νούμερο 003/0693886 στο Παρακαταθηκών και Δανείων, ανοίγει την τσάντα του και λέει στον ταμία Ηλία, «αυτά κατάθεση για τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!!» Τον ακούει ένας από τους πίσω πελάτες, που περίμεναν στην σειρά καμιά τριανταριά, μια και δεν διέθεταν τότε νουμεράκια για να μην στριμώχνετε ο κόσμος ένας πίσω από τον άλλον.  Και του λέει ο πίσω από αυτόν «Μουσουλμάνος είσαι ρε;» και γυρίζει το ανθρωπάκι του Θεού και του απαντά «ΝΑΙ ΡΕ! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ!»

Φεύγοντας η ατμόσφαιρα ήταν πεντακάθαρη, οπότε πάνω από τους δορυφόρους που έχουν στημένους οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι, τον σημαδεύουν και του ανεβάζουν το ζάχαρο σε επίπεδα δυσθεώρητα, σπάει το οπτικό νεύρο του ενός ματιού κι αρχίζει να βλέπει μέσα από το μάτι μαύρες λωρίδες σε κιτρινοπράσινο φόντο, το άλλο μάτι έβλεπε σκοτεινά σαν να του είχαν βάλει μαύρο τσεμπέρι! Πήγε στο γραφείο του με δυσκολία, τον βλέπει η γραμματέας του, μαζί με μια γνωστή τους που ήταν εκεί, και του λέει «δεν πρέπει να είσαι καλά» και της απαντά «πήγα να καταθέσω τα χρήματα για τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ και μου έκαναν αυτή τη ζημιά οι αόρατοι παντοκράτορες Εβραίοι!»

Εκείνη την στιγμή σηκώνεται αργά από το κάθισμα του γραφείου του και χτυπά με οργή τα χέρια του επάνω στο γραφείο, λέγοντας «είναι δυνατόν να μην υπάρχει Θεόόόόός!!!» τα υπόλοιπα δεν πρόλαβε να τα πει! ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΑΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ! και ψέλλιζε το «βλέπώώώ! βλέπώώώ!» Και μάλιστα τα έβλεπε και μεγεθυμένα, σαν να φορούσε μεγεθυντικούς φακούς! Οπότε δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση του, που είχε κατά νου να πει «και να υπάρχουν Εβραίοι ΑΛΗΤΕΣ!!!» Μετά από χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2011 επισκέφθηκε την οφθαλμίατρό του Κισκιροπούλοου Μαργαρίτα στην οδό Δελφών, και σε εξέταση που του έκανε στα μάτια, διαπίστωσε πως το οπτικό νεύρο του ενός ματιού ήταν κατεστραμμένο, τον έβαλε να διαβάσει αριθμούς και γράμματα μέχρι και τα μικρότερα στον τοίχο, και τα διάβαζε τα πάντα, διαπιστώνοντας πως από τότε που πρωτοφόρεσε γυαλιά είχαν περάσει 12 χρόνια και δεν χρειάστηκε αντικατάσταση γυαλιών, μέχρι και σήμερα που έχουν συμπληρωθεί 15 χρόνια.

Έτσι λοιπόν ο παιχνιδιάρης Θεός φρόντισε και του ξελαμπικάρισε τα μάτια, με την προϋπόθεση να φορά τα γυαλιά του, για να μην παίρνουν χαμπάρι οι γύρω του, πως ο Θεός μπορεί να κάνει τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ! ΔΥΝΑΤΑ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!

Αferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου