Recent Posts

6 Μαρτίου 2014

Ο Ιουδαίος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ




Θεσσαλονίκη 7/3/2014
Τελικά όταν οι Ιουδαίοι ΔΕΝ έχουν τον Θεό τους, για την ξετσιπωσιά και την υποκρισία που τους διακρίνει, βάζουν τον Χριστόδουλο της Ιουδαίας καρδιάς τους, πώς να δουλεύει τον κοσμάκη ψιλό γαζί, και να τους ξεσηκώνει με την γλυκύτητα του προσώπου του, λέγοντας τους «Σας πάω όλους όπως είστε, ακόμη και με το σκουλαρίκι στ’ αυτί!» Πράγματι λόγια παρηγορητικά, λόγια γλυκά, λόγια δικολαβίστικα, που φανερώνουν την κατάντια ενός θρησκευτικού ηγέτη, που παριστάνει τον ηγήτορα της Χριστιανοσύνης, υποκρινόμενος μπροστά στην ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που προσπαθεί να μην στοχοποιήσει τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που κλέβει ασύστολα όλες τις κοινωνίες των λαών του πλανήτη με την βοήθεια των γκόιμ τους. Δολοφονώντας ανυπεράσπιστο κοσμάκη μέσα στα κρεματόριά του, που είναι τα νοσοκομεία και οι ιδιωτικές κλινικές, με επιστημονικό πάντα τρόπο! Με τους πράκτορες γιατρούς, που πρώτα τους ορκίζει στην διαφύλαξη της μασονικής Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και μετά τους βάζει να πούνε τον όρκο του Ιπποκράτη, γιατί αλλιώς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι γιοκ!
Και μ’ αυτά τα δικολαβίστικα μασκαραλίκια πιστεύουν όόόλοι τους πως δουλεύουν τον αχμάκη (αγαθό) ΘΕΟ, μια και το διαδίδουν μέσα στις μασονικές στοές, πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια, και λόγω μεγάλου γήρατος κοιμάται όρθιος, για να αλωνίζουν και να ροκανίζουν τα εβραϊκά μασονικά ποντίκια, προς δόξα του ιουδαϊκού τους του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.
Κι όταν ένα ανθρωπάκι του Θεού του στέλνει μήνυμα να πάνε από κοινού να ξεπορτιάσουν την ιουδαϊκή μαφία, επιδεικνύοντας και τα διαπιστευτήριά του με την υπογραφή του διπλού σταυρού, που του τον έμαθε να υπογράφει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! τότε τον Χριστόδουλο τον πιάνει μουγγαμάρα και προβληματισμός, μια και ο Θεός είπε! Θα με εγκαταλείψουν οι πάντες! ακόμη κι αυτοί που υποκρίνονται ότι με υπηρετούν! μια και είναι όόόλοι τους ΛΕΒΙΤΕΣ ιεράρχες, συνεπώς υπηρέτες του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ.
Γι’ αυτό κι αυτός ο παιχνιδιάρης Θεός, του ετοίμασε τέλος παραδειγματικό του Χριστόδουλου, να του δώσουν την φόλα τα περιούσια τέκνα του κατά την επίσκεψή του στο Βατικανό, και λόγω κακών γούστων που είχε, να αργοσβήνει σαν το κεράκι, αποχαιρετώντας τον εν ζωή όόόλα τα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!

   Αferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου