Recent Posts

28 Μαρτίου 2014

Το ευρωκοινοβουστάσιο του ιουδαϊκού KERATISTAN!



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ

ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

Θεσσαλονίκη 28/3/2014

Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ προς τους νοήμονες πολίτες πως εν έτει 2014 τα περιούσια τέκνα του ΘΕΟΥ τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, φιλοδοξούν να ξαναστείλουν στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους τα μασονοειδή τους απόβλητα της κοινωνίας, που ενεργούν άβουλα και αναντίρρητα εντολές των πατρόνων τους Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ, μια κι επιλέγονται από τις μασονικές τους στοές για την τυφλή υπακοή που τα διακρίνει, αλλά προπαντός για το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που τα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ομογάλακτά τους μασόνια! στήνοντας κάλπες μέσα στις φεουδαρχικές τους μπανανίες, μια και υπάρχουν κατ’ όνομα κράτη, για να κρατάνε και τα προσχήματα, και να ψηφίζουν οι ίδιοι οι αφέντες Εβραίοι μέσω των Κ.Ι.Σ. που μαγειρεύουν τις κάλπες όπως αυτοί θέλουνε, κι ευελπιστώντας πως ο Θεός του ΔΙΚΑΙΟΥ θα συνεχίσει να τους κάνει την χάρη για ακόμη μια φορά τον αχμάκη (αγαθό), προκειμένου να καταδυναστεύουν τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ που είναι υπό την σημαία των δώδεκα φυλών τους, όσα δηλαδή και τα παραπλανητικά αστέρια της σημαίας του ευρωπαϊκού κοινοβουστασίου που κατευθύνονται  πάντοτε από την σιωνιστική ΜΑΦΙΑ στο αχανές τους το KERATISTAN!!! για να βουλιάζουν οικονομίες λαών! Να εξαπατούν απροστάτευτους νοήμονες πολίτες! να αποδίδουν δικαιοσύνη κατά το δοκούν! να ξυλοφορτώνουν τον εξοργισμένο κοσμάκη με τις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ) που έχουν υπό την δούλεψή τους! και προπαντός να δολοφονούν μέσα στα κρεματόρια τους (νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές) απροστάτευτο κοσμάκη.
 Αλλά και μεταφέροντας με τα μασονοειδή απόβλητά τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες από τρίτες χώρες, για να αλλοιώνουν τους πληθυσμούς των υποτιθέμενων κρατών! να αναγκάζουν τα υποτακτικά τους μασόνια να απολύουν από τις επιχειρήσεις τους που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων αυτόχθονες πολίτες,  για να δημιουργείται ανεργία! Και να στελεχώνουν τις επιχειρήσεις τους με αλλοδαπούς λαθρομετανάστες! Δημιουργώντας ένα ασύλληπτο μπάχαλο, που ωχριά μπροστά τους ακόμη και η φαντασία ενός απλού και διεστραμμένου ανθρώπου! Για να επαληθευτεί η κατασκευασμένη προφητεία της Παλαιάς τους Διαθήκης με τον αστεράτο προφήτη τους τον Ησαΐα, που λένε ότι τους το γράφει στο κεφάλαιο Ξ’ 5 «…. Τότε θα δεις, θα σε καταβάλλει δέος, θα καταπλαγής εν τη καρδία σου, διότι όλος ο πλούτος της Μεσογείου θαλάσσης, τα πλούτη των εθνών και λαών θα μεταφερθούν εις σε». Ρουφάτε λοιπόν Ιουδαίοι! Και τα 77 υποθαλάσσια τριγωνικά πάρκα τους περιμένουνε για το γνωστό πασσάλωμα, τσιμεντάρισμα, και φουντάρισμα στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, μια και τον Θεό του σύμπαντος τον φτιάξανε ΑΛΗΤΗ κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή τους!
Εάν παρ’ ελπίδα υπάρχει κάνας πανέξυπνος Εβραίος με οικονομολογικές γνώσεις τύπου Αβραάμ Μπεν Ελεάζερ (Henry Kissinger) κι έχει αντιρρήσεις για τα γραφόμενά μας, που καταγγέλλουμε, πώς βουλιάζουν τις οικονομίες των λαών με τα μασονοειδή τους απόβλητα, το μεϊντάνι των άλλοτε ιουδαϊκών τους δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους, να μας καλέσουν τα ΦΙΡΦΙΡΙΚΙΑ οι εισαγγελείς τους, και οι πατσαβούρες δικαστίνες τους, μια και η γραμμή που έχουμε πάρει από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ είναι να στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ όλα τα μασονοειδή απόβλητα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!! Και να μας πουν οι ίδιοι των 77 Κ.Ι.Σ. τι τέλος επιθυμούν για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό τους, πριν ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΤΕΙ από το ISLAM αλλά και από την ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!! 
Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ 
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου