Recent Posts

26 Μαρτίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ εγχείρημα στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ



ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΑΥΜΑ
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 17-7-2003 ΤΟ ΠΡΩΙ




Θεσσαλονίκη 26-3-2014
Κοντεύουν να συμπληρωθούν 11 χρόνια από το πρωινό της 17ης Ιουλίου του 2003, που οι Εβραίοι επιχείρησαν να δολοφονήσουν μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ την 7η πρωινή, μέσα στο ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με επιστημονικό τρόπο, επιχειρώντας να του δημιουργήσουν εγκεφαλικό και να τον ξεκάνουν μια και καλή, μια κι εκείνη την ημέρα επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό ένα παλιάμαξό τους, για δύο πέτσινες επιταγές ιουδαϊκών συμφερόντων αξίας 20.630 ευρώ με επαρκές υπόλοιπο! Που όόόλοι οι διευθυντές των τραπεζών είναι μέσα στο μασονικό μαφιόζικο κόλπο, όπως ο τότε προϊστάμενος του 212 καταστήματος της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας στην οδό Αριστοτέλους της Θεσ/νίκης Χαράλαμπος Τσαντεκίδης, που τους χορηγούσε μπλοκ επιταγών, και ΔΗΘΕΝ δάνεια, από αυτά που τα μετακυλίουν στις πλάτες του φουκαρατζίκου Έλληνα φορολογούμενου για να βουλιάζουν παράλληλα και την οικονομία της Ελλάδος! Βάζοντας εκείνη την ημέρα έναν φοιτητή δικό τους να πλειοδοτήσει στην ΔΗΘΕΝ δημοπρασία και να παραμείνει στην κυριότητά τους πάλι το κωλάμαξο, μια και όόόλοι οι δικηγόροι είναι κι αυτοί μέσα στο μασονικό κόλπο, κι εκτελούν εντολές κατόπιν της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ όπως ο Τσαμούρης Ιωάννης που ήταν στοάρχης, όπως ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο μετέπειτα δικηγόρος του δικού μας, που έκαναν και σικέ σκηνοθεσία πηγαίνοντας στο γραφείο του δικηγόρου και φτιάχνοντας τα πάντα άνω κάτω, για να πεισθεί ο δικός μας πως αυτός ΔΕΝ είναι μέσα στο μασονικό κόλπο! Και πως εγκαταλείπει κι αυτός την υπόθεση, μια και όπως έλεγε την γυναίκα του την χτυπούσαν την πίεση στο 24 για να την ξεκάνουν!
Όπως και τον δικό μας εκείνη την ημέρα χτυπώντας του την πίεση στο 48, μια και το αίμα από την μύτη του τιναζόταν όπως όταν κόβεις αρτηρία, γεμίζοντας αίματα τον καθρέφτη της τουαλέτας αλλά και τους γύρω χώρους της τουαλέτας, που εκείνη την στιγμή μάζευε τα ξυριστικά του είδη και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο! Κατέβηκε άρον - άρον στην ρεσεψιόν καλώντας ταξί για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Καστοριάς, που διαπίστωσε εκεί πως δεν διαθέτει ΩΡΙΛΑ  για να αναγκασθεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, όπου εκεί η εβραϊκή μαφία περίεργη να δει πως δεν κατάφερε να τον αποτελειώσει, έβαζε τον Απόστολο Γιαννακή να παίρνει τηλέφωνο τον δικό μας, που του πάσαρε τις επιταγές των 20630 ευρώ προς εξόφληση κάποιων τιμολογίων, που είχαν πάρει από τις βιομηχανίες που εκπροσωπούσε το παθόν αιμόφυρτο θύμα τους, ρωτώντας τον «είσαι καλά;» και ο δικός μας να τον διαολοστέλνει τηλεφωνικώς, μια και από βραδύς τον είχαμε προδιαθέσει πως η εβραϊκή μαφία του ετοιμάζει την επόμενη ημέρα μεγάλο χνέρι!
Έτσι αποφασίζει να διακόψει την περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία, παίρνει το αμάξι του, και με τον υποτυπώδη πωματισμό που του έκανε ο νοσοκόμος στο νοσοκομείο Καστοριάς, ξεκίνησε με το όχημά του να διανύσει απόσταση 220 χιλιομέτρων μέχρι να φτάσει στην Θεσσαλονίκη! Οι Εβραίοι ακάθεκτοι να συνεχίζουν μέσω δορυφόρου να του ανεβάζουν την πίεση, και να αιμορραγεί οδηγώντας, σταματά στο πρώτο νοσοκομείο που είχε στον δρόμο, της Έδεσσας, του κάνει εκεί έναν πωματισμό της μύτης ο γιατρός του νοσοκομείου, και ξεκινά πάλι για Θεσσαλονίκη!
Η μαφία κινητοποιεί τους γιατρούς της οικοδομής όπου είχε το γραφείο του, μια και παρακολουθούν από τον δορυφόρο κατά πού κατευθύνεται το όχημα, και βάζουν τον οδοντίατρο Σώρο Γιάννη να τον περιμένει έξω από τα δύο ασανσέρ του 8ου ορόφου, για να του πει ότι δεν είναι καλά, προθυμοποιώντας να του μετρήσει την πίεση, για να του πει ότι είναι πολύ ανεβασμένη και να τον στείλει σε νευρολόγο – ψυχίατρο τον Γιώργο Ισμαηλίδη, για να του δώσει θεραπεία με χάπια ADALAT, που δημιουργούν αρρυθμίες στην καρδιά και να πάει από ανακοπή ο δικός μας, λέγοντάς του να παίρνει τακτικά αυτά τα χάπια! Και ο δικός μας τα έπαιρνε σαν να ήταν καραμέλες, με αποτέλεσμα να ακούει με το αυτί στο μαξιλάρι, που σταμάταγαν οι χτύποι της καρδιάς, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ να είναι ζωντανός!
Μέχρι που του συστήσαμε να τα πετάξει τα χάπια, μια και όλοι τους ήταν συνεργαζόμενοι μασόνοι, που εκτελούσαν εντολές εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ! Ακολούθησαν αλλεπάλληλες δολοφονικές απόπειρες, μέχρι που άρχισε το ξεκλήρισμα από την δική τους την πλευρά! Κατ’ αρχήν ξεκληρίστηκαν δύο πρόεδροι του Κ.Ι.Σ. και αρκετά ομογάλακτα εμπλεκόμενα μασόνια! Μεταξύ αυτών, κι αυτός που του έδινε χάπια ADALAT σακατεύοντας τον σε τροχαίο και κλείνοντας το ιατρείο του!
Να λοιπόν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΑΥΜΑ! που δεν μπορεί να τον καθαρίσει κανένας Ιουδαίος ΚΕΡΑΤΑΣ άμα θέλει να τον κρατήσει στη ζωή αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!!!!!!
    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου