Recent Posts

14 Μαρτίου 2014

Υπέρ Δ.Ε.Η. του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!



Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΥΠΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΥΠΕΡ ΔΙΑΝΟΜΗΣ Η/Ε!! ΥΠΕΡ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!

            Θεσσαλονίκη 14/3/2014

Διευθύνοντα Σύμβουλε της Δ.Ε.Η.
Οι φωτοτυπημένοι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η. επέχουν ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΕΝΟΧΗ!  και η απόφαση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που από 22/12/2012 έχει γίνει ΚΑΘΕΣΤΩΣ, αντικαθιστά την ΠΑΛΙΑ και ΑΦΡΟΝΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το ληγμένο 666 τους, που είναι των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, μαρκάροντας τα ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ υπέρ που προσθέτετε στους λογαριασμούς την Δ.Ε.Η. και σας χρησιμοποιεί ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους, που ενεργούν με την λογική του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!  Οπότε το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ όπως βλέπεις, δεν σε επέλεξε τυχαία. Αλλά σε επέλεξε ως έναν από τους THE BEST συνεργάτες της ιουδαϊκής μασονικής μαφίας που λυμαίνεται τους απροστάτευτους Έλληνες πολίτες με τα ομογάλακτα ΚΑΡΑΜΑΣΟΝΙΑ τους! Άρα σύμφωνα με τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και με βάση την κοινή λογική, μια και ο πλανήτης αυτός έχει φτιαχτεί από έναν Θεό για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ! και όχι για γκόιμ (ανθρώπους-κτήνη), Σε ονομάζει το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΠΙΟΡΚΟ μασόνο! Και συνεργάτη του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Συνεπώς, πας με συνοπτικές διαδικασίες για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! συλλέγεται ο σκελετός σου! λουστράρεται! και τοποθετείται σε βιτρίνα του γραφείου που θήτευσες, για λογαριασμό του ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ λαού των Εβραίων, που ξεπαραδιάζουν κόσμο και κοσμάκη μέσα στις 77 τριγωνικές φεουδαρχικές μπανανίες που έχουν στήσει τρελό πάρτυ με τα μασονοειδή απόβλητά τους στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Τοποθετείται μεταλλική πινακίδα με το ονοματεπώνυμό σου, σε εμφανές σημείο της βιτρίνας, με τον βαθμό μασονίας που κατέχεις, και με την σχετική αιτιολόγηση, ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!! για να σε βλέπουν και οι επερχόμενοι αντικαταστάτες σου, και να θυμούνται ότι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα με ΜΥΑΛΟ κι όχι κουδουνίστρες μυαλά στα κεφάλια τους! που έχουν απόβλητα (σκατά) όπως οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ θρασύδειλοι αφέντες σου.
Η καταγγελία αυτή μοστράρεται στο διαδίκτυο μέσω τις ιστοσελίδας neataxi555.blogspot.gr της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να την διαβάζουν οι πάντες σε 156 γλώσσες, μια κι επέχει θέση ΑΠΟΦΑΣΗΣ, προκειμένου να ξεχαϊβανέψει το ΣΥΜΠΑΝ!!! Γίνεται απλή ανάγνωση μέσα στο Ελληνικό δικαστήριο κι όποιος ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ εισαγγελέας ή δικαστής θελήσει να σε υπερασπιστεί, κατεβαίνει από την έδρα ονομάζει μόνος τον εαυτό του ΕΠΙΟΡΚΟ, και σε συνοδεύει κι αυτός για την κρουαζιέρα που σας περιμένει όόόλους τους ΔΗΘΕΝ έξυπνους συνεργάτες της ΑΤΡΩΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΑΣ!!! μια και ΔΕΝ μπορούν τώρα να επικαλεστούν το άλλοτε ιουδαϊκό άρθρο 47 της παραγράφου 1 ότι δεν κατενόησαν το τι τους κατήγγειλε το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Όσο για τα εκλεκτά αφεντικά σας τους Ιουδαίους, που σας το παίζουνε παντοκράτορες και περιούσιος λαός του Θεού μετά της εγκληματικής τους Μοσσάντ, στο τέλος τους περιμένει ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ, παίρνοντάς τους τα ΠΑΝΤΑ!!! μια κι όλες αυτές οι ανώνυμες επιχειρήσεις τους, έχουν μετατραπεί σε Κοινής Ωφέλειας! Εφαρμόζοντας κατά γράμμα εμείς οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ τις εντολές του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου