Recent Posts

13 Νοεμβρίου 2014

Από δήμαρχος Εβραίος καταλήγει σκελετωμένος ΜΠΑΤΛΕΡ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΛΙΚΙΑ


       Θεσσαλονίκη 13-11-2014
           e-mail: info@thessaloniki.gr
Συμπαθέστατε και κατ’ ουσίαν δήμαρχε Χασδάι Καπόν
Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σου ανακοινώνει την ΛΥΠΗΤΕΡΗ απόφαση, που είναι και επιθυμία του μπαμπά σας του Θεού, που θέλει όόόλους τους δημάρχους και στις 77 φεουδαρχικές μαφιόζικες επαρχίες σας ανά τον πλανήτη γη, να μοστράρουν οι σκελετοί σας μέσα σε βιτρίνες κι έξω στον διάδρομο από τα γραφεία των δημάρχων των πόλεων του κάθε προτεκτοράτου δήθεν κράτους σας!
Εσένα ειδικά φρόντισε να σου βάλει ίδιο επώνυμο με τον Αλ Καπόν για να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές τον ομογάλακτο και συνεπώνυμο αδερφό σου τον ΑΛ ΚΑΠΟΝ! Καθώς εσύ τον έχεις ξεπεράσει, βάζοντας τον ξεκωλιάρη με το τάγκα πρώην & δήθεν δήμαρχο σας Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο να σας παραδίδει 58.000.000 ευρώ, προκειμένου να κάνετε το ΝΕΟ εμπορικό σας κέντρο στην οδό Τσιμισκή! Και σαν μασόνι που είναι ο ξεκωλιάρης σας, να μην μπορεί να πει στους σαλταρισμένους και ομογάλακτους δικαστές ότι τα χρήματα σας τα παρέδωσε με εντολή του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!!
Κι ερχόμαστε τώρα στο κατ’ ουσίαν θέμα με τις παράνομες κλήσεις που λέτε ότι σας οφείλουν οι δημότες της πόλης σας, που ένα μέλος του κινήματος των νοημόνων εθνών μας έφερε δυο ραβασάκια σας παρελθόντων ετών του 2011 & 2012, αφού με εντολή του μπαμπά σας του Θεού σας κλείσαμε όλες τις δημοτικές αστυνομίες σας μετά την επίσημη λήξη της ΠΑΛΙΑΣ ΑΦΡΟΝΟΥ & ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ, που είχατε καταλυτική ημερομηνία στις 21-12-2012 και αρνήθηκαν τα ξυλοπνάκια που είχατε μέσα στην δημοτική σας αστυνομία στις 24-12-2012 να του παραδώσουν τις πινακίδες ενός μέλους του κινήματός μας, και ήρθε ο ίδιος στις 3 το μεσημέρι και σας προέτρεψε να μεσολαβήσετε εσείς ο ίδιος, καθώς ο φεουδάρχης του Κ.Ι.Σ. είχε δώσει εντολή λόγω Χριστουγέννων να παραδοθούν οι πινακίδες σε όόόλους τους δημότες της φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ! Εσείς όμως του το αρνηθήκατε να μεσολαβήσετε προφανώς για το χνέρι που ο ίδιος σας είχε κάνει σε επίσκεψή του, συστηνόμενος ως ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ στο 218 γραφείο σας, που αθροίζουν τα νούμερα 11, όπως και το όχημά του το ΚΑ 9110 που του το δημεύσατε άνευ λόγου και αιτίας στις 3-4-2008  επί εποχής ξεκωλιάρη Παπαγεωργόπουλου.
Λοιπόν έχει τώρα άδικο ο μπαμπάς σας ο Θεός που σας θέλει να φουνταριστούν και τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών σας Μπανανιών στις πρωτεύουσες των προτεκτοράτων κρατών σας; καθ’ ήν στιγμή οι δημότες πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε χρόνο; Που γι’ αυτά που εισπράττετε δεν έχετε πληρώσει εδώ και 193 χρόνια φράγκο στο υποτιθέμενο GREKYLISTAN σας, αφού με δόλιο τρόπο την κάνατε σκάντζα αυτήν την Ελλαδίτσα από την Οθωμανική αυτοκρατορία ζεύοντας και όλους τους οπλαρχηγούς μέσα στην ΕΛΕΕΙΝΗ σας μασονία να τραβάνε κουπί για την γιγάντια Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε.
Κι επανερχόμαστε στην εντολή που είχε δώσει ο Θεός σας στους προβατοτρόφους προγόνους σας. Να είναι καλοί άνθρωποι οι σοφοί της Αγίας σας ΣΙΩΝ στους συνανθρώπους σας. Εσείς αντ’ αυτού φτιάξατε GOIM! ανθρώπους κτήνη! Στελεχώσατε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις με κτηνανθρώπους, και δουλεύετε ακόμη ψιλό γαζί τον μπαμπά σας τον Θεό, πως τις αθλιότητες αυτές τις κάνουν τα γκόιμ. Κι εσείς τότε τι ρόλο βαράτε; Λογικά σαν μυαλωμένοι Εβραίοι που είστε, δεν έπρεπε να δημιουργήσετε χώρους στάθμευσης για  τους συνανθρώπους σας; για να μην σας βρίζουν φτύνοντάς σας καθημερινά και καταριώντας την ελεεινή σας φάρα; Για να ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΘΕΙΤΕ τελικά με σιδερολοστούς και να φουνταριστείτε μέσω ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ & ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ) στα 77 υποθαλάσσια πάρκα που σας περιμένουν στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ!
Αυτά λοιπόν έχει η πολύ εξυπνάδα την οποία αντλείτε από τον τυφλοσούρτη σας το ΤΑΛΜΟΥΔ! που έχετε τώρα περιθώρια έως τις 25/12/2014 να στήσετε και τον περίοπτο ναό του Σολομώντα σας στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, για να θυμούνται και οι επερχόμενες γενεές την ληγμένη γραμμογράφησή σας με το 666 σας που είναι και η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου