Recent Posts

7 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ 666



ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ 666



Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ & ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ



Θεσσαλονίκη 8-11-2014



Σήμερα 8-11-2014 ο Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ έχει την τιμητική του! καθώς είναι ο επίσημος ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ιουδαίου, με το ληγμένο 666 τους. Δημεύοντας με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ όλο τον πλούτο που συλλέξαν τα GOIM μασόνια των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, με το ανάλογο και παραδειγματικό  ΤΕΛΟΣ  που αφήνει άναυδους  όλους τους νοήμονες ανθρώπους από το πάθημα αυτών  που το παίζαν παντοκράτορες και ΔΗΘΕΝ  περιούσιος λαός του Θεού!

Για να το εμπεδώσουν οι πάντες πως ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεν είναι αγαθός (ΑΧΜΑΚΗΣ) όπως παραμυθιάζουν τα χαρούμενα κι ανεγκέφαλα μασόνια τους, που υπάκουαν τυφλά στις εντολές και στα ποταπά θελήματά τους, βάζοντας τα μασόνια τους να κλέβουν τον απροστάτευτο κοσμάκη, να τον εξαπατούν και να τον δολοφονούν, βουλιάζοντας παράλληλα και τις οικονομίες των λαών με τα δήθεν GOLDEN BOYS από τις μασονικές τους στοές! αλλά και τους Λευίτες δεσποτάδες τους να παραμυθιάζουν τον κοσμάκη πως ο Θεός είναι ελεήμων! φιλεύσπλαχνος! και αγαθός! και συγχωρεί τον πιστό που εξαπάτησε συνανθρώπους του, προκειμένου να συλλέξει χρήμα για τα’ αφεντικά του της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. Οπότε από την άλλη μέρα, αφού τον συγχωρούν οι εκπρόσωποι του Θεού, μπορεί πάλι να εξαπατά! να κλέβει! να σκοτώνει! για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!

Και για να σας ανεβάσουμε το πεσμένο ηθικό περί υπάρξεως των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σας φέρνουμε δειγματοληπτικά τις δύο πρώτες χρονιές που επισκέφθηκε ένα ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ αυτόν τον Άγιο και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων.

Το 2004 του άναψε τον Αύγουστο τέσσερα κεράκια του Αγίου! Τέσσερις ήταν και οι θεομηνίες – τυφώνες όπως τους αποκαλούν -  στην Φλόριδα των U.S.A., που τελείωνε ο ένας τυφώνας και ακολουθούσε ο επόμενος. Με οδυνηρή κατάληξη των Εβραίων στην Τάμπα της Αιγύπτου στις αρχές Οκτωβρίου, που τους κάναν με τριπλό χτύπημα ερυθρούς οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

Το 2005 αυτό το ανθρωπάκι του Θεού τύπωσε 397 τεύχη για να τα διανείμει στην Δωδεκάνησο κατά την επίσκεψή του στον Άγιο της μονής του Πανορμίτη, που ο όγκος των εντύπων γέμισε δύο χαρτοκιβώτια μεγέθους Α4 κι ενώ ήταν έτοιμος να τα μεταφέρει στο αεροδρόμιο με την τετραμελή οικογένειά του, του προτείνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να πάρει μαζί του τόσα έντυπα όσα χώραγε η μαύρη τσάντα του laptop. Τα έντυπα ήταν 50 στις δύο υποδοχές που έχει η τσάντα. Τα υπόλοιπα θα του τα μεταφέρουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!! Από τον ενθουσιασμό του άρχισε να τα μοιράζει, αρχίζοντας από τον ταξιτζή που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο. Μέχρι να φθάσουν στο αεροδρόμιο της Ρόδου είχε μοιράσει 15 τεύχη και περίμενε τώρα να δει τα δυο χαρτοκιβώτια σε κάποια γωνιά του ξενοδοχείου. Μάταια όμως κοιτούσε τις γωνίες των δύο δωματίων που διέμεναν.

Συνέχιζε όμως κάθε μέρα την διανομή χωρίς να κάνει ταμείο πόσα έντυπα έχει μέσα στην τσάντα. Την έκτη ημέρα το ψυλλιάστηκε γιατί η τσάντα ήταν πάντα γεμάτη και βαριά, κι άρχισε να κάνει ταμείο στο συντριβάνι της παλιάς αγοράς της Ρόδου, Διαπιστώνει ότι τα έντυπα ήταν 35. Αρχίζει να μοιράζει στα γύρω καταστήματα που δεν είχε μείνει καταστηματάρχης που να μην είχε λάβει τεύχος. Ξαναμετρά, πάλι 35 έντυπα μέσα στην τσάντα! Την επομένη ημέρα που ήταν και η αναχώρησή τους από το νησί άρχισε να μοιράζει αφειδώς στους πάντες! τα ξαναμέτραγε μέσα στην τσάντα του, ήταν πάλι 35!!! Για να καταλήξουμε και να σας πούμε πως τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙΝ!!!

Η 11η Νοεμβρίου 2014 ζυγώνει και ακολουθεί ΔΙΑΤΑΞΗ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ για το τι μέλλει γενέσθαι  με τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του! αλλά και με τους εκλεκτούς συνεργάτας της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. τα κοινώς μασόνια! που είναι μιλιούνια! άπειρα, αφού αποτελούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού επάνω στον πλανήτη που φτιάχτηκε για νοήμονα όντα και όχι για GOIM, από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου