Recent Posts

26 Νοεμβρίου 2014

Τα παπαγαλάκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΎ KERATISTAN


 Θεσσαλονίκη 26-11-2014
Και το ιουδαϊκό πανηγύρι καλά κρατεί με τα παπαγαλάκια σε όόόλα τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ του ιουδαϊκού GREKYLISTAN να χειραγωγούνται από τα εβραιόπουλα του ΚΕΡΑΤΑ, που χαρτζιλικώνουν τα παπαγαλάκια και δημοσιογραφάκια τους, που είναι και της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ, αλλοιώνοντας την πραγματικότητα και παραπληροφορώντας τον αφελή κοσμάκη που πιστεύει στα ΑΠΟΒΛΗΤΑ του σιωνιστικού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ που αναμασούν τις προκατασκευασμένες ειδήσεις που τους  επιβάλλουν οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι. Θυμίζοντας σας με την ΕΞΑΫΛΩΣΗ των δύο Boeing! το ένα με 298 επιβάτες των Μαλαισιανών αερογραμμών με το σημαδιακό νούμερο 777 που το πρώτο εφτάρι συμβολίζει την επτάφωτη λυχνία των Εβραίων και τα δύο υπόλοιπα εφτάρια τις 77 φεουδαρχικές τριγωνικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, που διά μέσου της μασονικής ΜΑΦΙΑΣ κουμαντάρουν αθέατα με τα υποτακτικά τους GOIM όόόλες τις ΔΗΘΕΝ κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη γη!
Καθώς και το δεύτερο Boeing των Αλγερινών αερογραμμών με τους 118 επιβάτες ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΕ κι αυτό, και επί 18 ώρες κρατούσαν σε αναμονή τα δημοσιογραφάκια και παπαγαλάκια της ιουδαϊκής καρπαζιάς, το ποια είδηση να μεταφέρουν στο κόσμο και πώς πρέπει να παραμυθιάσουν την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που τους έχει πάρει χαμπάρι όχι μόνον ο απλός κοσμάκης! αλλά ακόμη και οι πέτρες! και τα πελεκούδια!
Και για τον Εβραίο τους που εμφανιζόταν με γυναικείο προφίλ στο διαδίκτυο ως Regina Rosa κι έκανε την καταγγελία στους παρακολουθούντες ρουφιάνους του σιωνιστικού διαδικτύου ότι τάχα μου απειλείται η ζωή του κι έγινε η αφορμή να μπλοκάρουν ένα μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Γι’ αυτό ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! Η προθεσμία που τους δόθηκε ήταν 48ωρη! ΠΑΡΗΛΘΕ κι έτσι ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ το αεροπλάνο με τους 118 επιβάτες.
Και πιστεύουν οι έρμοι ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός θα τους ανέχεται ακόμη να καταδυναστεύουν τις νοήμονες κοινωνίες, καθώς αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για νοήμονα όντα και όχι για GOIM (ζωάδια) μασόνια που πρέπει να υπηρετούν τον ΑΛΗΤΑΡΑ Ιουδαίο αφέντη τους!
Η ιστορία είναι πολύ διδακτική καθώς έχουν προγραμματιστεί οι πάντες να πάνε εκεί που τους έχει προγραμματίσει ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! Τα the BEST μασόνια στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ με τα κέρινα ομοιώματά τους, καθώς είναι και η παγκόσμια πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ που εκπροσωπεί την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, και φυσικά τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού για ξεκοκάλισμα! την δε SAVURA τα μασόνια στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας και τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα στις 77 πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ – ΠΑΣΣΑΛΩΜΕΝΟΥΣ και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!!! προς ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου