Recent Posts

21 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΟΡΚΟΙ προϊστάμενοι της Δ.Ε.Η. στο KERATISTAN




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΕΠΙΟΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ GREKYLISTAN
Θεσσαλονίκη 22-11-2014
Προς την προϊσταμένη της Δ.Ε.Η.
του καταστήματος ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
Π. Συνδίκα 1 Τ.Κ. 546 23 Θεσσαλονίκη

Ευκαιρία λοιπόν να διαπιστώσετε όόόλοι σας, ότι το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν αστειεύεται, και για τον ιουδαϊκό σας ψύλλο είμαστε σε θέση να σας ΚΑΨΟΥΜΕ τώρα και το σιωνιστικό σας πάπλωμα!
Αν αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ και πάτρονές σας ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, που σας χειραγωγούν διά μέσου των μασονικών σας στοών, σας έχουν μάθει να ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΤΕ τον απροστάτευτο κοσμάκη, με τα διάφορα τερτίπια και τις παράνομες μηχανορραφίες τους, τότε αρμόδια είναι τα ιουδαϊκά σας δικαστήρια, για να εισπράξετε τα ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 220,62 ευρώ! 
Δεν έχουμε πρόβλημα! Μπορούν να σας επιλέξουν τις όποιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες τους επιθυμούν αυτοί! βάζουν και από δίπλα όποιον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα έχουν αξιόμαχο! και ΒΟΥΡ που λένε, να βγάλετε την καταδικαστική απόφαση κατά του απροστάτευτου μέλους του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μας. Δηλώνουμε ευθαρσώς εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου σας το μέλος μας! καθώς όόόλα εσείς τα υποτακτικά ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια αποτελείτε την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Εβραίου ΑΛΗΤΑΡΑ!!! που με το ληγμένο 666 σας εξακολουθείτε εν έτει 2014 να ληστεύετε τον απροστάτευτο κοσμάκη για λογαριασμό της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. χρεώνοντας τον συγκεκριμένο λογαριασμό, που τον μοστράρουμε στο διαδίκτυο και στο blog μας, πληκτρολογώντας neataxi555.blogspot.gr για να σας παίρνουν χαμπάρι και στην Γη του Πυρός ακόμη και οι πέτρες! και τα πελεκούδια! που σας βάζουν οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ & ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ να φουσκώνετε τους λογαριασμούς των ανυπεράσπιστων πολιτών με ΔΗΘΕΝ ελληνικό σύστημα μεταφοράς Η/Ε: 13,57 ευρώ! Ελληνικό σύστημα διανομής Η/Ε: 51,47 ευρώ! ΥΠΕΡ υπηρεσίας κοινής ωφέλειας: 93,10 ευρώ! ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αερίων ρύπων: 61,41 ευρώ! και λοιπών χρεώσεων: 1,07 ευρώ! ΣΥΝΟΛΟ 220,62 ευρώ!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ λοιπόν να διαπιστώσετε όόόλοι σας εάν η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μασά ακόμα τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ!!! για να πληροφορηθείτε στην αίθουσα του δικού σας ιουδαϊκού δικαστηρίου με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που διαθέτετε κι έχετε ακόμη στα δικαστικά έδρανα, πως οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών και από τις 77 φεουδαρχικές τριγωνικές σας επαρχίες ανά τον πλανήτη γη έχουν προγραμματιστεί να πάτε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! συλλέγονται οι ΣΚΕΛΕΤΟΙ σας! ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΝΤΑΙ τα οστά σας! και τοποθετείστε στα γραφεία σας που προσφέρατε τις ποταπές σας υπηρεσίες για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. που έχει αλλάξει μορφή! κι έχει γίνει ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ μέσω της Π.Ε.Ν.Ε. και με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου