Recent Posts

21 Νοεμβρίου 2014

Μάχαιραν έδωσες Εβραίε; Φωτιά και τσεκούρι λαμβάνεις!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠAΡΑΤΗΡΗΤΟ






Θεσσαλονίκη 21-11-2014



Καιρός να τα βλέπουν και τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια τα κοινώς δημοσιο-υπαλληλάκια του ιουδαϊκού KERATISTAN, το τι παθαίνουν τα άτρωτα αφεντικά τους οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, ακόμη και μέσα στην συναγωγή τους, που υποτίθεται ότι δεν μπορεί να περάσει εκεί μέσα ούτε Αραβικό κουνούπι. Καθώς φυλάσσονται οι συναγωγές τους από την εγκληματική τους Μοσσάντ!

Αλλά ο μπαμπάς τους ο Θεός, παιχνιδιάρης όπως είναι, έδωσε εντολή στον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ, να ξαμολήσει μερικούς από την μαύρη και τρομερή ταξιαρχία του, και να τους κάνουν ένα ΓΙΑΛΑ ΡΟΥΧ από την περιβόητη συναγωγή τους, για να τρέχουν σαν τα ποντίκια τα εβραιόπουλα και να μην φτάνουν.

Και ο χαρούμενος Νετανιάχου τους να διασκεδάζει τους Ιουδαίους, τραγουδώντας τους με κατεδαφίσεις σπιτιών των Παλαιστινίων μαχητών. Που ο έρμος ακόμη ΔΕΝ έμαθε το τι σημαίνουν τα αρχικά γράμματα της Χ.Α.Μ.Α.Σ., που έχουν πολύ νόημα! Για να τα μεταφράζουν και τα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, κλάνοντας μέντες από τον ενθουσιασμό τους! και βγάζοντας πατάτες από τα οπίσθιά τους! Αναλογιζόμενα κι αυτά για το τι τα περιμένει από την οργισμένη ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που δεινοπαθεί από τους μαφιόζους του εβραϊκού μασονικού KERATISTAN, που κτηνώσαν όόόλα τα GOIM  τους στα δήθεν κοινοβούλια των προτεκτοράτων κρατών τους, και περιμένουνε τώρα εν έτει 2014 να δούνε χαΐρι και προκοπή μέσα στις 77 τριγωνικές τους φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ από τον μπαμπά τους Θεό, που στις 11-11-2014 τους έδωσε ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ!!! Να στήσουν τον διαβολοναό τους στην Αστανά, που είναι η πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ στο Καζακστάν τους! μαζί με το ληγμένο 666 τους! μοστράροντας εκεί μέσα όλα τα επίλεκτα και τα the BEST μασόνια τους, από βασιλείς μέχρι φύλαρχους, που τάχα μου κάνουν κουμάντα στα δήθεν προτεκτοράτα κράτη τους!

 Έεεμ ο αιμοσταγής βασιλιάς τους ΔΑΒΙΔ μαζί με τους ΔΗΘΕΝ σοφούς της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. τους έμαθαν το οφθαλμόν αντί οφθαλμού! Και το οδόντα αντί οδόντος! Αλλά και ο γιος του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ τους έλεγε το σοφό ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ; ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!!! Αλλά τα ξυλοπνάκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ξύναν τα τέτοια τους, και διασκέδαζαν με την ανάγνωση της ΒΙΒΛΟΥ και του ΤΑΛΜΟΥΔ την σιωνιστική τους ΤΡΕΛΑ!!! Αάάά τώρα; ό,τι έσπειραν τα εβραιόπουλα οι πρόγονοι τους Σιωνιστές! θερίζουν τα τωρινά τους τα εβλιάτια  το ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ!!! Όχι μόνον από τον Αραβικό κόσμο αλλά και την υπόλοιπη νοήμονα κοινωνία απανταχού της γης!

Και οι Παλαιστίνιοι κερνάνε γλυκά! Και σχηματίζουν όπως βλέπετε στην φωτογραφία το σήμα της νίκης του ΣΑΤΑΝΑ με τα δύο δάχτυλα των χεριών τους, που συμβολίζουν τα ΚΕΡΑΤΑ του αρχιδιαόλου τους ΣΑΜΑΕΛ. Και είναι αυτό που είχε καθιερώσει και ο μεθύστακας τους με το πούρο στο στόμα, ο ΟΥΪΝΣΤΟΝ ΤΣΟΡΤΣΙΛ, ο πατέρας της νίκης των διαβολοεβραίων, που ξεκλήρισαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο εκατομμύρια κοσμάκη προκειμένου να τους κάνουν αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους και κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!!!

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, καθώς είχαν σπείρει τότε ανέμους! να εισπράξουν τώρα ΘΥΕΛΛΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ!!! από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου