Recent Posts

18 Νοεμβρίου 2014

Ο εορτασμός των ΝΕΝΕΚΩΝ της εβραϊκής 17 Νοέμβρη!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ
 Θεσσαλονίκη 18-11-2014

Έλληνες απανταχού της γης! που ΔΕΝ μασάτε ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ!!!
Χθες οι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ & ΝΕΝΕΚΟΙ μασόνοι είχαν την τιμητική τους! τους βάλανε οι πάτρονές τους Εβραίοι διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους εγκληματικής οργανώσεως που φέρει τον τίτλο της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, να συνεορτάσουν τα GOIM τους την πλήρη υποδούλωση των νοημόνων Ελλήνων. Μοστράροντας τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του τότε Πολυτεχνείου, καθώς ο Ελληνόψυχος Γεώργιος Παπαδόπουλος τον Οκτώβριο του 1973 λόγω ΑΡΧΩΝ, τους αρνήθηκε να τους παραχωρήσει την αεροπορική βάση στην ΣΟΥΔΑ της Κρήτης! προκειμένου τα υποτακτικά Αμερικανάκια τους να βομβαρδίζουν άμαχους Αραβικούς λαούς, εν όψει του δεύτερου γύρου εχθροπραξιών που είχαν με τους Παλαιστίνιους αλλά και κατ’ επέκταση με τον Αραβικό κι εξοργισμένο κόσμο.
Η πανουργία των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων σε όόόλο της το μεγαλείο! Βάζοντας τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τους, που τα χειραγωγούν διά μέσου των μασονικών τους στοών να φωνάζουν ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, υποσχόμενοι για την πλήρη υποδούλωση των Ελλήνων! να τους έχουν παχυλούς μισθούς στο Δημόσιο κι εξέχουσες θέσεις στο GREKYLIKO Κοινοβούλιο! αλλά και στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους! που στεγάζουν όόόλα τα μοσχάρια της Ευρώπης, σαν την αγωνίστρια Μαρία Δαμανάκη των Ελεύθερων ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ αγωνιστών! Που για το χρήμα και την δόξα πουλάνε σε πρώτη ευκαιρία και την ίδια τους την μάνα! στο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ!
Κι όπως θα είδατε όλοι σας από τα βοϊδοκάναλά τους, δείξαν τους παρελαύνοντες μασόνους, που είναι και τα υποτακτικά τους GOIM, να παραδίδουν το γνωστό ψήφισμα  διαμαρτυρίας στον κυματοθραύστη τους την ΔΗΘΕΝ Αμερικανική πρεσβεία, και κατ’ ουσίαν ΣΙΩΝ α.ε.
Αν κάνα μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ έχει αντιρρήσεις για τα γραφόμενά μας, το μεϊντάνι του ιουδαϊκού διαδικτύου είναι στην διάθεσή του. Αλλά και του όποιου Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!!

      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου