Recent Posts

7 Νοεμβρίου 2014

Η Μονή του Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ στον Πανορμίτη!



ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ

Η ΜΟΝΗ  ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666
 Θεσσαλονίκη 7-11-14

Το 2007 ένα μέλος του κινήματος μας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, είχε πάει στην μονή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων, που είναι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Πανορμίτη της Σύμης της Δωδεκανήσου για μια εβδομάδα, μια και το καθιέρωσε από το 2004 να επισκέπτεται την μονή κάθε χρόνο. Οι εκεί υπεύθυνοι της μονής τον είχαν σταμπάρει από την προηγούμενη χρονιά του 2006, και πρόσεξαν ότι κάθε μέρα του άναβε του Άγιου 11 κεριά επί επτά ημέρες που έμενε. Τα κεριά άθροιζαν το νούμερο 77, όσες δηλαδή και οι φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, και μια και τον είχαν πάρει χαμπάρι που μοίραζε φυλλάδια στην μονή αλλά και στο νησί της Σύμης, άρχισαν να αισθάνονται ότι βρίσκονται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, μια και η μονή είναι ιουδαϊκών συμφερόντων και κουμαντάρεται από Εβραίους που έρχονται ο μεν ένας από το Ισραήλ, ο κατ’ ουσία δεσπότης Αιμίλιος Κοέν, και ο έτερος από την Αστόρια της Αμερικής με το όνομα Μιχάλης, ενώ στην Αμερική τον προσφωνούν Νικ. Με μαριονέτα δεσπότη τον Ίμβριο Χρυσόστομο και συγγενή του οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Έβλεπαν ότι κάθε φορά που κατέφθανε καραβάκι, έβγαινε και μοίραζε έντυπα φυλλάδια στους επισκέπτες της μονής. Αυτό δεν άρεσε στους παντοκράτορες Εβραίους, που έχουν καπηλευτεί τα ΠΑΝΤΑ, και μια ημέρα αναγκάζουν τον δεσπότη Χρυσόστομο να διακόψει το προκαθορισμένο ταξίδι του και να βγει από το ταχύπλοο δελφίνι, να ανέβει στο καθιστικό της μονής και να καλέσει μ’ έναν επίτροπο της μονής τον δικό μας, που μοίραζε φυλλάδια εμπρηστικού περιεχομένου κατά του ιουδαϊκού Ισραήλ. Ρωτώντας τον ο Δέσποτας τον δικό μας, αφού κάθισε πρωτίστως δίπλα του στο μεγάλο τραπέζι, ποιος του έδωσε την εντολή να μοιράζει φυλλάδια; Η απάντηση που έλαβε ο Δέσποτας ήταν «Εντολή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ». Μες στην καλή χαρά ο Χρυσόστομος του λέγει «Τότε γιατί ΔΕΝ παρουσιάζεται ο Άγιος και σε εμάς που τον υπηρετούμε;» ο Άγιος τον παροτρύνει τον δικό μας εκείνη την στιγμή να του πει του δέσποτα «Αν παρουσιαστεί μπροστά τους, ΔΕΝ θα μείνει κανείς από αυτούς ΖΩΝΤΑΝΟΣ!!!» Από ευγένεια ο δικός μας εκείνη την στιγμή του δέσποτα δεν του απάντησε. Αλλά φρόντισε να του το διατυπώσει εγγράφως στέλνοντας το μπιλιέτο όταν έφυγε από την μονή! Και μάλιστα αμέσως! καθώς ο Άγιος κόντεψε να πάρει ανάποδες και να τους κάνει πάλι κάνα χνέρι τους Εβραίους!
Πριν όμως φύγει, την προτελευταία μέρα, άκουγε δυο φιλοξενούμενους νεαρούς παπάδες, να κάνουν συζήτηση στο καθιστικό της μονής με έναν επίσης πράκτορα των Ιουδαίων, Ελληνικής καταγωγής για την παγκοσμιοποίηση που ευαγγελίζονται οι Ιουδαίοι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, κι ενώ έπιναν τον καφέ τους στο καθιστικό και τους άκουγε και ο δικός μας από δίπλα, που καθόταν μόνος κι έπινε κι αυτός τον καφέ του, πετώντας τους ξαφνικά ένα λεκτικό ΦΟΥΡΝΕΛΟ ρωτώντας τους, «Μπορείτε να μου πείτε τώρα εσείς; που ξέρετε πολλά, ποιος θα σβερκώσει ποιον; Οι Εβραίοι θα σβερκώσουν τον Θεό; ή ο Θεός τους Εβραίους;» Μουγγάθηκαν οι δυο νεαροί παπάδες αλλά και ο Ιουδαίος πράκτοράς τους!! μια και τους άφησε σύξυλους! άφωνους! και αποσβολωμένους!  Αυτά για την ιστορία, για να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται και τα χαρούμενα μασόνια πως ο Θεός του σύμπαντος ΔΕΝ είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός) και αναμένεται τέλος παραδειγματικό μέσα στο αχανές KERATISTAN τους!!! Τα the best κυβερνητικά μασόνια όλων των κρατών να μοστράρουν στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ τα κέρινα ομοιώματά τους με τους σκελετούς τους! Οι δε ΕΠΙΟΡΚΟΙ προϊστάμενοι των δημοσίων υπηρεσιών στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ για ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑ! και η SAVURA τα πλεονάζοντα μασόνια που θέλουν να γίνουν και αυτά οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας! Για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ μετά οι ΠΑΝΤΕΣ!!! από το πάθημα αυτών των ζωντόβολων! Που το παίζουν παντοκράτορες με τα GOIM μασόνια τους. Δοξάζοντας μετά και τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου