Recent Posts

10 Νοεμβρίου 2014

Με εντολή Κ.Ι.Σ. βουλιάζουν τα GOIM οικονομίες λαών!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Κ.Ι.Σ. – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ – ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ – Σ.Δ.Ο.Ε.

 Θεσσαλονίκη 10-11-2014


Σίγουρα θα έχετε ακούσει το σοφό ρητό που λέει «Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ! ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ»!

Αθροίζοντας τις δύο επιταγές έχετε τον αριθμό 20.630, που αθροίζοντας όλα τα νούμερα, καταλήγεις στον μαγικό αριθμό 11 που ΔΕΝ σημαίνει το Ιουδαϊκό τους Ισραήλ, όπως πιστεύουν οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ δήθεν παντοκράτορες και προβατοτρόφοι Εβραίοι! αλλά τους θυμίζει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός την ενδεκάτη του εντολή «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ». Που γι’ αυτές τις δύο επιταγές ΜΠΛΕΞΑΝ και βρίσκονται στα εβραϊκά μνήματα δύο πρόεδροι του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τους, που χωρίζουν σε φατρίες τους λαούς, υποδαυλίζοντας τα μασόνια τους όπως πρόσφατα κάναν με το αεροπλανάκι και την Αλβανική σημαία, που περιελάμβανε εδάφη γειτονικών κρατών μέσα στην μεγάλη Αλβανία! Εξοργίζοντας τους Σέρβους μέσα στο κατάμεστο στάδιο και μάλιστα επί σερβικού εδάφους.  Και μετά τους βάζουν να φαγώνονται αναμεταξύ τους! εξαπολύοντας και τα GOIM μασόνια τους να ξεφορτώνουν κόσμο και κοσμάκη με τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους που τα έχουν σε  όλες τις υπηρεσίες τους! όπως τον τότε  Χαράλαμπο Τσαντεκίδη στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα του 212 καταστήματος της πλατείας Αριστοτέλους! όπως τον τότε προϊστάμενο του Σ.Δ.Ο.Ε. Γεώργιο Κουκάκη! όπως τους τότε ταγματασφαλίτες ταξίαρχους Χρηστάκο Ραδόπουλο και Γεώργιο Κοκκίνη! όπως τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες τους! αλλά και την ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥ εισαγγελίνα τους, που διέκοψαν το δικαστήριο για μια ώρα, προκειμένου να συνεννοηθούν με την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ του Κ.Ι.Σ. και αναγκάστηκαν να ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ τον κατηγορούμενο που τον θέλαν για πλαστογράφο των επιταγών, αλλά τα χρήματα 20.630 ευρώ να τα καρπωθούν και να μην του τα δώσουν! πηγαίνοντας υπέρ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ του Κ.Ι.Σ. που τα βάλαν τα χρήματα για μια βδομάδα στον λογαριασμό της τράπεζας, μπλοκάροντάς τα! με το αιτιολογικό ΑΘΕΤΗΣΗ συμφωνίας με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, που τα βάζουν να κάνουν αυτού του είδους τις βρομοδουλειές και να βουλιάζουν παράλληλα και τις οικονομίες των λαών. Αφού τους αναγκάζουν να υπογράφουν εικονικά δάνεια από τις ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ τους!

Να χρεοκοπούν τις επιχειρήσεις τους! κι εν συνεχεία να μεταφέρουν τα ιουδαϊκά φέσια μέσω τραπεζών στον Ελληνικό λαό!  Έχοντας και τα 300 + 1 ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ τους μέσα στο GREKYLIKO Κοινοβούλιο να τους νομοθετούν και να τους φτιάχνουν μαφιόζικους νόμους! Για να κλέβουν αυτοί με το ΓΑΝΤΙ!!! και παράλληλα να θεσπίζουν νόμους για τα ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ των Ιουδαίων, που καλούνται να πληρώνουν οι απροστάτευτοι πολίτες κάθε χώρας, με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.! με τους φόρους! και τα χαράτσια! Μυαλό Ιουδαίου από ΣΚΑΤΑ φτιαγμένο, που να γίνεται αντιληπτός από χιλιόμετρα μακριά! Και να απορεί και ο ίδιος πώς τον παίρνουν χαμπάρι όχι μόνον οι απλοί πολίτες! αλλά ακόμα και οι πέτρες και τα πελεκούδια! και αναρωτιούνται μέσα στο Κ.Ι.Σ. του βαλκανικού φεουδάτου, άραγε ο μπαμπάς μας ο Θεός μας έχει πάρει χαμπάρι; Αμ η πολύ ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ της ανάγνωσης του ΤΑΛΜΟΥΔ και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ φτιάχνει γκουντουρντισμένα τέκνα! Για να τα χρίσει εν συνεχεία αυτά ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, με το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ να μοστράρει στα W.C. των δημόσιων αφοδευτηρίων!

Τα the best μασόνια τους να μοστράρουν στις εγκαταστάσεις της Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, καθώς είναι και η παγκόσμια πρωτεύουσα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ληγμένο 666 τους της Παλαιάς ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! και τα χαρούμενα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια τους να πηγαίνουν άλλα για τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού! και άλλα για τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας, καθώς είναι η SAVURA του μασονικού εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!!

Κλείνοντας σας θυμίζουμε όλους σας πως είμαστε εξουσιοδοτημένοι από τον μπαμπά τους τον Θεό, που τον αποκαλούν αγαθό (αχμάκη), για αυτούς τους μασονικούς τους ψύλλους! να τους ΚΑΨΟΥΜΕ και το σιωνιστικό τους ΠΑΠΛΩΜΑ!!!



      Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου