Recent Posts

4 Νοεμβρίου 2014

Θεομηνίες που σαρώνουν το GREKYLISTAN



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΒΡΟΣ







Θεσσαλονίκη 4/11/2014



Όταν η απληστία και η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ Εβραίων να χρίσουν όσο μπορούνε πιο πολλά μασόνια στον πλανήτη γη, προκειμένου να συλλέγουν πιο γρήγορα τον πλούτο επάνω στον πλανήτη των Νοημόνων Εθνών, τότε ο μπαμπάς τους ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ, ανοίγει τους ουρανούς και κατεβάζει τόσο πολύ νερό, που προσπαθεί να ξεπλύνει τις αφοδεύσεις των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του με καταστροφές και θεομηνίες! Που τα μασόνια αυτά δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν ότι οι καταστροφικές πλημμύρες που ακολούθησαν είχαν κι έχουν έναν σκοπό, να συνετίσουν πρώτα απ’ όλα τα γκουντουρντισμένα Εβραιόπουλα, που βιάζονται να χρισθούν και παντοκράτορες μέσα στον πλανήτη των νοημόνων εθνών, ενώ αυτός ο Θεός τον πλανήτη αυτόν τον έκανε για νοήμονα όντα κι όχι για προβατοτρόφους Εβραίους, που βοσκάνε τα GOIM τους μέσα στο αχανές KERATISTAN τους!

Και όπως βλέπετε το αποτέλεσμα γνωστό. Πλημμύρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής! πλημμύρες στην Κρήτη! με ζημιές στα θερμοκήπια που είναι ιουδαϊκών συμφερόντων! Πλημμύρες στον ποταμό Έβρο, μετατρέποντάς τον σε θάλασσα, πλημμυρίζοντας τεράστιες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης! και καταστροφών σε ζωοτροφικές μονάδες!

Που τα ζώα του ιουδαϊκού μπαξέ, τα κοινώς μασόνια, ΔΕΝ εννοούν να καταλάβουν ότι το πλήρωμα του χρόνου έφτασε! και τα περιούσια αφεντικά τους οι Εβραίοι, που τους τυπώνουν χρήμα αφειδώς στις εκτυπωτικές τους μηχανές των νομισματοκοπείων και τους το μοιράζουν για τις καταστροφές που υπέστησαν τα GOIM μασόνια τους, πρέπει να αποχωρήσουν από τον πλανήτη αυτόν, καθώς ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ έχει προγραμματίσει μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να συμμαζέψουν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του. Και ν’ αρχίσουν να στελεχώνονται όλοι οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις με διαχειριστές νοήμονες ανθρώπους!

Καιρός λοιπόν να ξεχαϊβανέψουν και τα μασόνια, για να φτιάξουμε μια κοινωνία ΔΙΚΑΙΟΥ με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



 ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ



 ΜΕΣΣΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ




ΛΑΒΑΡΑ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου