Recent Posts

14 Νοεμβρίου 2014

Το ΤΕΛΟΣ των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ και των Ιουδαίων κουκουλοφόρων



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ GREKYLISTAN

 Θεσσαλονίκη 14-11-2014

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr



Σήμερα έχουμε ΕΠΕΤΕΙΟ που πριν έναν ακριβώς χρόνο δημοσιεύθηκε στο blog της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και μέσω διαδικτύου η πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! διά χειρός ΧΑΤΖΗ!

Και ως θα ξέρετε όόόλοι οι υποτακτικοί υπάλληλοι του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, που σας χειραγωγούν μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ σας μασονίας, μόλις το πληροφορήθηκαν τα πανέξυπνα αφεντικά σας τα εβραιόπουλα, φτύσαν τον κόρφο τους! κλάσαν μέντες! και βγάλαν πατάτες από τα οπίσθιά τους! για το χνέρι που τους είχε ετοιμάσει ο μπαμπάς τους ο Θεός! Που αναγκάστηκαν να ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ προγραμματισμένη δίκη στις 14-11-2013, που εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, παροτρύναμε τον δικό μας ΔΗΘΕΝ κατηγορούμενο από τις δυνάμεις καταστολής, εσάς! που εκπροσωπείτε την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ στο προτεκτοράτο σας, που σας το έχουν ονομάσει GREKYLISTAN, να του κάνετε μήνυση γιατί δεν ήταν ασφαλισμένο το όχημά του σε δικιά σας ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία, και ήταν σε δική μας που είναι ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, κόβοντάς του πρόστιμο 500 ευρώ οι δικοί σας ΕΠΙΟΡΚΟΙ ταγματασφαλίτες στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας κι επιβάλλοντας και δεύτερο πρόστιμο 200 ευρώ, γιατί δεν πλήρωσε τα κερατιάτικα 2,40 ευρώ των διοδίων, ενώ πληρώνει κάθε χρόνο τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης, για να κυκλοφορεί στην φεουδαρχική σας ΜΠΑΝΑΝΙΑ! και το σπουδαιότερο; να του ξηλώσουν τις πινακίδες για να εισπράξετε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ εκείνη την στιγμή βροχή εξ ουρανού στην Ιερουσαλήμ από ΡΟΥΚΕΤΕΣ, βγάζοντας τσίρλα από το φόβο του ο υποτακτικός σας Ομπαμάκος με τον Αμπού Αμπάς, που τους κάλεσαν οι Εβραίοι να τους λύσουν το Παλαιστινιακό!

Και όσο κρατούσατε παράνομα τις πινακίδες του οχήματός του, εισπράξατε μια τριπλή ανατίναξη στον Μαραθώνιο της Βοστόνης από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! Κι αν δεν του δίνατε εγκαίρως τις πινακίδες, όπως τον βάλαμε να σας πει, θα ακολουθούσαν κι άλλες ανατινάξεις στον Μαραθώνιο του Λονδίνου αλλά και στο Μάντσεστερ, όπου στεγάζεται το καρά εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ σας! Και του τονίσαμε να μην σας επιδείξει το ασφαλιστήριο που του έχουμε κάνει για μικτή ασφάλεια, να μην παθαίνει ζημιές, να μην μπορείτε να τον δολοφονήσετε με την εγκληματική σας Μοσσάντ! Και το σπουδαιότερο να του παρέχουμε ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ που αν τολμήσετε να τον πάτε σε ιουδαϊκό σας δικαστήριο είμαστε σε θέση να σας κάψουμε για τον ιουδαϊκό σας ψύλλο! και το σιωνιστικό σας πάπλωμα!

Είδατε το τι πάθατε στις 14-10-2010 για την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα που δεν έβγαλε εκείνη την ημέρα ερήμην τους ψευδομάρτυρες ομογάλακτους αδερφούς σας; για να του πάρετε με αυθαίρετο τρόπο ένα κτήμα 24 στρεμμάτων με ένα κτίσμα 1.250 τ.μ. υπό κατασκευή. Για να το καρπωθεί η ιουδαϊκή ΜΑΦΙΑ! Την ίδια ημέρα οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά την αποχώρησή του από εκεί, για να τα έχετε κλειστά για τρεις ολόκληρες εβδομάδες από τον φόβο που πήραν τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια τα δικά σας! αλλά τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τα αφεντικά σας, δώσαν εντολή τα 500 ευρώ του προστίμου που ΔΕΝ έγινε η δίκη! να χρεωθούν στον λογαριασμό του μέσω Δ.Ο.Υ.

Τώρα σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου μια κλήση από έναν Εβραίο ΡΟΥΦΙΑΝΟ της οδού Αμαλίας Φλέμινγκ, που κάθεται ακριβώς επάνω από τα Κ.Α.Π.Η. του παλιού εβραιομαχαλά των θρασύδειλων Σιωνιστών, που τα μεσάνυχτα σας κάλεσε όπως γράφει και η κλήση 23.58 στις 7/11/2014 για να του επιβάλλετε πρόστιμο παρκαρίσματος 150 ευρώ. Κι επειδή όλοι σας ζείτε ακόμη στον ιουδαϊκό σας κόσμο, θα μας φέρετε στο ιουδαϊκό σας δικαστήριο τον Εβραίο ΡΟΥΦΙΑΝΟ και χωρίς κουκούλα να πει τα επιχειρήματά του στις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες σας! αλλά και στον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα σας.

Κι εάν κατορθώσετε να τον καταδικάσετε τον δικό μας, τότε δηλώνουμε ευθαρσώς εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας απαλλάξουμε από τις κατηγορίες που σας βαρύνουν όόόλους σας, για συμμετοχή και συνέργεια σε εγκληματική εβραϊκή οργάνωση, προκειμένου να καταδυναστεύετε ανυπεράσπιστους πολίτες και προπαντός μέλη του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου