Recent Posts

27 Νοεμβρίου 2014

Τα ιουδαϊκά γλέντια των GOIM ΝΕΝΕΚΩΝ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΑΑ ΡΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΙΠΑΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ


Θεσσαλονίκη 27-11-2014

Θαυμάστε φωτογραφία! τα επίλεκτα GOIM του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ διασκεδάζουν! εν χορδαίς και οργάνοις! Η Δούρου, ο Μπούλης Καραμανλάκος, και ο Άκης ο γλυκούλης (Τσοχατζόπουλος). Λείπει από την φωτογραφία ο θρυλικός Γ.Α.Π. με τις ωραίες ζεμπεκιές του! Και ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ τους ο Γιώργος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ με τις τρεις OFFSHORE εταιρείες που του τις φόρτωσαν οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ αφέντες του Εβραίοι! Που για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ξεπαράδιασαν τον κοσμάκη και βούλιαξαν την οικονομία της χώρας, που από αρχαιοτάτων χρόνων λεγότανε ΕΛΛΑΣ κι επί Οθωμανικής κηδεμονίας Γιουνανιστάν! Αλλά έτσι και βάλανε πόδι τα πανέξυπνα εβραιόπουλα με την μαφιόζικη Φιλική τους εταιρεία, του ΞΑΝΘΟΥ, του ΤΣΑΚΑΛΩΦ και του ΣΚΟΥΦΑ, έβαλαν όλους τους αγνούς τότε Έλληνες να τραβάνε κουπί! μέχρι να την κάνουν σκάντζα από τους Οθωμανούς στην ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε.
Κι επειδή το όνομα ΕΛΛΑΣ θυμίζει πολιτισμένο κόσμο, ΦΩΣ!! στον ΒΑΡΒΑΡΟ & ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ Εβραίο δυνάστη, σκέφτηκε να δώσει το όνομα των τσομπαναρέων γιδοβοσκών, βαφτίζοντας την αρχαία Ελλαδίτσα σε GREEKIA εξ ού και το GREKYLISTAN και οι σημερινοί GREKYLOI!!! που μας το παίζουν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!!! Και τι Ελληναράδες; Που για τον ΑΛΗΤΑΡΑ Εβραίο, που είναι και το αφεντικό του, μια και τα αποκαλεί τα μασόνια του GOIM, είναι πρόθυμα να τον υπερασπιστούν μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός τους.
Γι’ αυτό και στελεχώθηκαν τα Σώματα Ασφαλείας και ο Στρατός με μισθοφόρους ταγματασφαλίτες και ρουφιάνους. Τα δικαστήρια με ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δικαστάς και εισαγγελείς, που αποδίδουν Δικαιοσύνη κατά το δοκούν! Και όταν τους πας ΑΓΩΓΗ εγκεκριμένη με ΔΙΑΤΑΞΗ της Π.Ε.Ν.Ε. αξίας ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ (2.760.000.000.000.000) για τα κλεψιμέικα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.; καλούν σε βοήθεια τον φεουδάρχη του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τον Νταβίντ Σαλτιέλ, για να τους γλυτώσει και να τους λύσει το πρόβλημα που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ λύνεται με το καλό, παρά με ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ των ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ γιατί τα λεφτά είναι ποοοοολλά και ΔΕΝ επαρκούν όόόόόλες οι επιχειρήσεις ολόκληρου του ιουδαϊκού KERATISTAN από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Αυτό συνέβη στις 26/2/2013 όταν ο Νταβίντ Σαλτιέλ, που το παίζει και ΑΦΕΝΤΙΚΟ της εβραϊκής ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, πήδηξε σαν το ΒΑΤΡΑΧΙ όταν είδε την ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! στο γραφείο των δικηγόρων του 3ου ορόφου των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς η Θεσσαλονίκη, όπως γνωρίζουν όόόλα τα μασόνια, είναι και η πρωτεύουσα του ιουδαϊκού Βαλκανικού φεουδάτου, και μία από τις 77 πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ανά τον πλανήτη γη! Γιατί λοιπόν να μην διασκεδάσουν και τα GREKYLIKA υποτακτικά τους μασόνια σαν τα 300 + 1 μινικόσκυλα που τα έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ των Εβραίων, που το αποκαλούν ΣΙΒΥΛΛΙΚΑ Βουλή του GREKYLISTAN!
ΕΛΛΗΝΕΣ! Φτύστε αυτούς τους GREKYLOUS μαζί με τα αφεντικά τους τα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ Εβραιόπουλα για να μην τους βασκάνετε!!! ΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!! με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ!!! Που έχουν μούτρα ακόμη και το θράσος να τα βάλουν να επιλέξουν και ΔΗΘΕΝ πρόεδρο Δημοκρατίας με την μασονική ΠΟΔΙΑ!!! παριστάνοντας την ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου