Recent Posts

25 Νοεμβρίου 2014

25-11-1973 Η καθαίρεση του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ




Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠO ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ GREKYLISTAN






Θεσσαλονίκη 25-11-2014



Σαν σήμερα πριν 41 χρόνια στις 25-11-1973 καθαίρεσαν οι αόρατοι παντοκράτορες Σιωνιστές τον υποτακτικό τους Γεώργιο Παπαδόπουλο, επειδή λόγω ΑΡΧΩΝ τους αρνήθηκε τον Οκτώβριο του 1973 να τους παραχωρήσει την αεροπορική βάση της Κρητικής ΣΟΥΔΑΣ για να ΜΗΝ βομβαρδίζουν από εκεί τα υποτακτικά Αμερικανάκια τους, που είναι και η ατμομηχανή του σιωνιστικού τους συρμού! τους γύρω Αραβικούς λαούς, εν όψει του δεύτερου γύρου των εχθροπραξιών που είχαν με τους Παλαιστίνιους! Κι έτσι σαν ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΙ που είναι οι Εβραίοι άνοιξαν τον δρόμο, βάζοντας τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου, και σημερινά ΚΑΘΙΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που τα έχουν στην ΔΗΘΕΝ εξουσία, να φωνάζουν ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Κι αφού ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο στην ΚΥΠΡΟ, βάζοντας τα τότε μασόνια τους να φαγωθούν! τον Μακάριο από την μια πλευρά και από την άλλη πλευρά τον πράγματι ΑΓΝΟ Μίμη Ιωαννίδη, που πίστευε τυφλά στην εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ! πως ο Εβραίος δυνάστης φροντίζει πάντα για το καλό και την συνένωση των Κυπρίων με την μητέρα ΕΛΛΑΔΑ! ενώ οι μοχθηροί Εβραίοι πάντα φροντίζουν να βάζουν τους λαούς να φαγώνονται αναμεταξύ τους, προκειμένου μετά να το παίζουν αφεντικά μέσω μασονίας και να οριοθετούν τα σύνορα των χωρών! Όπως ακριβώς έκαναν και με την Ελληνόφωνη Βόρεια Ήπειρο! που την κατακύρωσαν στον Εμβέρ Χότζα της Αλβανίας!

Και εν έτει 1974 αφού έφεραν όόόλα τα υποτακτικά τους ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ από την πόλη του φωτός! και της ΚΛΟΥΒΙΑΣ διανόησης, το Παρίσι! γιόρτασαν και την πρώτη επέτειο τους το 1974 με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τους, τοποθετώντας έξω από τον περίβολο του Πολυτεχνείου να μοστράρουν φωτογραφίες από ΣΑΜΠΟΥΑΝ με μοντέλα φιλενάδες τους, που τις έχασαν το βράδυ του μακελειού, σαν την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΛΕΝΙΑ του τότε τσόγλανου, που την μοστράριζε στους ΑΦΕΛΕΙΣ περαστικούς, που πίστεψαν πως μάτωσαν ρουθούνια εκείνο το βράδυ, που τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, μόλις είδαν τα ΤΑΝΚΣ, έβγαλαν ΤΣΙΡΛΑ από τον φόβο τους! κι εξαφανίστηκαν από την παρά δίπλα πόρτα, του παράδρομου του Πολυτεχνείου!

Με την ευκαιρία αυτή σας μοστράρουμε και την αγαπημένη τότε ΗΛΕΝΙΑ του εν λόγω φοιτητάκου, μαζί με τους πρόσφατους διαλόγους εβραιομασόνων του ΒΟΘΡΟΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, που είναι κολλημένοι σε όόόλες τις ομάδες σαν τα ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, που μόλις δουν κάναν γνωστικό να τους σχολιάζει, τον παίρνουν παραμάσχαλα μέχρι να τον βγάλουν τρελό! και καθυστερημένο! Καθώς το IQ αυτών των εκλεκτών συνεργατών  των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ είναι ανεβασμένο! Μην γνωρίζοντας οι έρμοι ότι παρακολουθούνται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ότι δρομολογούνται για την γνωστή ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, που περιμένει όόόλα τα ΕΠΙΟΡΚΑ και μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "ΝΕΚΡΗΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΛΕΝΙΑΣ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΕΠΕΙΓΟΝ...!!!

  • Στέφανος Χατζής Αυτα να τα βλεπετε οοολοι σας το τι σκαριφιζονται οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ εβραιοι ! βαζοντας τα κωλομασονα τους προκειμενου να ΑΛΩΣΟΥΝ την χωρα των Ελληνων ! και να καθαιρεσουν τον γιγαντα Γιωργο Παπαδοπουλο ! γιατι ΔΕΝ τους παραχωρησε την ΣΟΥΔΑ το1973 προκειμενου να βομβαρδιζουν αμαχους Αραβικους λαους !!! για το ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ τους το Ισραηλ ! Και ετσι με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ! σαν την Μαρια Δαμανακη ! και τα λοιπα ΦΡΟΥΤΑ του Ιουδαικου μασονικου ΜΠΑΞΕ !!! αλωσαν τα ΠΑΝΤΑ ! και χρεοκοπησαν την Ελλαδιτσα με τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ τους τα 300+1 τα σημερινα ! που τα εχουν μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ της ΔΗΘΕΝ βουλης !!! ειπε κανας ΚΟΠΡΙΤΗΣ εβραιος τιποτε ? Αν ναι ? να βγει στο μειντανι για ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ !!! τον περιμενω !!!
  • Βασίλης Κώστας Εθναρχης ο Γιωργης.
  • Gianna Nikolaou Στέφανε έχεις δίκιο έτσι είναι αλλά βλέπεις αλλοίωσαν την ιστορία και στο σχολείο μαθαίνουν άλλα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου