Recent Posts

28 Νοεμβρίου 2014

Για τον μασόνο αστυνομικό τους ΚΑΨΑΝΕ το ιουδαϊκό τους ΠΑΠΛΩΜΑ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΘΥΜΙΖΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΤΩΝ U.S.A  ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.
 Θεσσαλονίκη 29-11-2014
Όταν η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Εβραίων αποθρασύνει μέσα στις μασονικές στοές τα GOIM μασόνια! τους αστυνομικούς τους, τότε δίνει την εντολή ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ να βάζουν φωτιά στις επιχειρήσεις της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. καθώς και στα οχήματα των GOIM μασόνων συνεργατών τους, η ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Καθώς είδε όλος ο πλανήτης σε βίντεο την εν ψυχρώ δολοφονία του 18χρονου αφροαμερικανού, που εξόργισε κάθε νοήμονα πολίτη, για την κτηνώδη συμπεριφορά των υποτακτικών μασονοειδών τους αποβλήτων! Που το παίζουν εκφραστές του θρασύδειλου Εβραίου δυνάστη όχι μόνο στο Αμερικανικό προτεκτοράτο τους; αλλά και σε ολάκερο τον πλανήτη γη.
Εξακολουθώντας με την λογική του παραλόγου τα σιωνιστικά αστυνομικά  GOIM τους να το παίζουν εκφραστές και υπερασπιστές του ιουδαϊκού νόμου της ΖΟΥΓΚΛΑΣ. Καθώς οι Εβραίοι λόγω ΤΑΛΜΟΥΔ και ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερα όντα και το παίζουν εκπρόσωποι του μπαμπά τους του Θεού, στα GOIM μασόνια τους, που είναι και οι πολύτιμοι συνεργάτες τους κι εκφραστές του Νόμου! Οπότε μπαίνουν στο απυρόβλητο οι συνεργάτες του ιουδαϊκού νόμου καθώς τους παρέχουν πλήρη κάλυψη να μην δικάζονται! για όποιο κακούργημα έχουν διαπράξει οι μασονικοί υπηρέτες τους! Να μην τιμωρούνται! Γιατί υπηρετούν την γιγάντωση της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και να προστατεύονται! στο μέτρο του δυνατού, από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ του Ιουδαίου  ΚΕΡΑΤΑ!!! Καθώς επικρατεί το σλόγκαν «ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!!!» Κι έτσι με ιουδαϊκό νόμο στο απυρόβλητο όλοι οι ΚΛΕΦΤΕΣ οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ και οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
Όόόλα λοιπόν αυτά δημιούργησαν το εκρηκτικό μίγμα, που έφερε την ΟΡΓΗ των νοημόνων πολιτών! Και πήραν μια μικρή πρόγευση στο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ των U.S.A. οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Σιωνιστές, που εξακολουθούν να το παίζουν ακόμη παντοκράτορες, στον πλανήτη που ΚΟΧΛΑΖΕΙ από ΟΡΓΗ για την ΑΦΡΟΝΑ τακτική των Εβραίων, που επιμένουν μέσω GOIM δημοσιο-υπαλλήλων τους να ΚΛΕΒΟΥΝ & να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ με θρασύτατο τρόπο τον απροστάτευτο κοσμάκη με φαιδρούς τύποις ανθρώπους, που τους έχουν σε όλα τα κοινοβούλια των ΔΗΘΕΝ χωρών, για να νομοθετούν τάχα μου νόμους, για να ξεπαραδιάζουν τον κοσμάκη, αλλά και για να τον δολοφονούν για ψύλλου πήδημα και άνευ αιτίας!
Αυτό που έγινε στην Αμερικανική πολιτεία ήταν μια μικρή πρόγευση, το τι τους περιμένει τους Εβραίους! την Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε.! αλλά και το μασονικό εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥΣ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ


 Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΌ ΤΑ GOIM ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Η ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου