Recent Posts

11 Νοεμβρίου 2014

Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ προς τον ΑΦΡΟΝΑ εβραϊκό λαό!



H ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ



Θεσσαλονίκη 11-11-2014

Τέκνα περιούσια εκ του Ιουδαϊκού Ισραήλ του Αβραάμ! του Ισαάκ! και του Ιακώβ! Που σας μάθαν οι πρόγονοι σας να τιμάτε τον πατέρα σας! την μητέρα σας! και να μην τιμάτε λόγω ΤΑΛΜΟΥΔ τους συνανθρώπους σας αποκαλώντας τους GOIM. Kαι μέσω της Παλαιάς Διαθήκης μάθατε τις δέκα εντολές, αλλά αγνοείτε την 11η εντολή μου που λέγω! ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ!!! Καθώς εσείς ξεχάσατε τον μπαμπά σας τον Θεό που είναι ένας! Για να με κάνετε 1.000 κομμάτια! Μοιράζοντας τον Θεό σας στους συνανθρώπους σας, καθώς τους μετατρέψατε σε GOIM, για να τους βάζετε να φαγώνονται σαν τα σκυλιά, και να σκοτώνονται για το χρήμα που τους τυπώνετε και τους το διανέμετε κατ’ επιλογήν, για να απολαμβάνετε κι εσείς την τύφλα σας την ιουδαϊκιά, λέγοντας στα εκλεκτά σας GOIM πως ο μπαμπάς σας ο Θεός σας άφησε επάνω στην γη να διαχειρίζεστε τις τύχες των λαών.
Βάζοντας εσείς ανθρώπους ΚΤΗΝΗ στις ηγεσίες των ΔΗΘΕΝ χωρών τους, για να τους καταδυναστεύετε και να μου χωρίζετε τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που τον έφτιαξα για νοήμονα όντα, σε 77 τριγωνικές φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ σας μασονίας! Να μην πληρώνετε φόρους όόόλοι οι Εβραίοι στα προτεκτοράτα κράτη σας. Και μέσω των GOIM σας να σας συλλέγουν όλο τον πλούτο της γης υπό τους πόδας του ΑΦΡΟΝΟΣ! του ΑΠΛΗΣΤΟΥ! του ΒΑΡΒΑΡΟΥ! κι ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ λαού σας!
Και σαν να μην φθάνουν όλα αυτά που μου κάνετε, να θέλετε και να μου στήσετε για τρίτη φορά και τον ναό του σοφού σας βασιλιά Σολομώντα στην παλιά Ιερουσαλήμ, εκεί που έδωσα εντολή στον Ρωμαίο αυτοκράτορα Τίτο να σας τον κατεδαφίσει οριστικά και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, όπως και την πρώτη κατεδάφιση σας την έκανα μέσω Ναβουχοδονόσωρα. Και σας έδωσα την ευκαιρία να το καταλάβετε πως ναός δεν στήνετε ούτε επί εποχής Ιουλιανού του Παραβάτη, που σας χρηματοδοτούσε για να τον στήσετε! Θα σας αφήσω τώρα να μου τον στήσετε; αυτόν τον ναό σας, κατεδαφίζοντας το τέμενος του Αλ Ακσά!!!
Την Αστανά στο ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ γιατί σας την έφτιαξα; Για να μου στεγάσετε εκεί όόόλη την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 σας. Εκεί σας επιτρέπω να στήσετε τον προκάτ ναό του Σολομώντα σας. Μπορείτε να μεταφέρετε και τον επτακέρατο θείο σας Σαμούλη, τον κοινώς αρχιδιάολό σας τον ΣΑΜΑΕΛ, που μου τον μοστράρετε στην Νέα Υόρκη των U.S.A. δώρο από τα ομογάλακτα αδέρφια σας των μασονικών στοών εκ Παρισίων. Από την Πόλη του Φωτός όπως την αποκαλείτε, αλλά και της ΚΛΟΥΒΙΑΣ διανόησης!
 
-2-
Για να μου αυτοχρισθείτε και παντοκράτορες, αγνοώντας την εντολή μου να μου φτιάξετε ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!! μέσω του κομιστού, που σας παρέδωσε στον Λευίτη δέσποτά σας Άνθιμο Ρούσσα επιταγή όψεως 30.000 ευρώ με ανοικτό αποδέκτη! Όπου φρόντισα ο ίδιος να χτυπήσω σταυρό πριν από το ποσόν της επιταγής στην γραφομηχανή. Και να μπλοκάρω το πλήκτρο της γραφομηχανής για να μην διαγραφεί ο σταυρός και για να καταλάβετε όλοι σας το τι ναό θέλω!!! Μα η απληστία σας ξεπέρασε κάθε όριο κι εξαργυρώσατε μετά από δυο ημέρες την επιταγή που έγραφε 17-11-2004 για να παρακούσετε και την δεύτερη εντολή μου! μέσω του κομιστού της επιταγής που έλεγε στις 8/11/2004 μέσα στον ιερό ναό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ της Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης στον δέσποτά σας και παρουσία των παρευρισκόμενων παπάδων, πως στις 12/11/2004 θα έρθει στην Μητρόπολη ο κομιστής της επιταγής με τον ανοικτό αποδέκτη για να σας πει μερικά πράγματα για τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!  
Το παπαδαριό σας τότε χαμογέλαγε, μην γνωρίζοντας ότι η εντολή που έδωσα ήταν το βράδυ των Χριστουγέννων να βγουν και δύο δίσκοι πανελλαδικά για κάνα φράγκο! για την ανέγερση του ιδρύματος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ αυτής που σώζει όλο τον κόσμο από την σιωνιστική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώτε όλες τις οικονομίες των λαών! Και ο δεύτερος δίσκος για τον ναό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ, αυτών που σας κατακεραύνωσαν κι εξαΰλωσαν το έμβλημά σας του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ! στην Νέα Υόρκη στις 11-9-2001. Αντ’ αυτού καρπωθήκατε την επιταγή των 30.000 ευρώ, όπως και την πρώτη επιταγή των επίσης 30.000 ευρώ με ημερομηνία έκδοσης 17-11-2003, και στείλατε για διαπραγματεύσεις τον υπάλληλό σας μέσω Ε.Υ.Π. με τον κομιστή της επιταγής, που απέβησαν άκαρπες. Απαγορεύοντας στο υποτακτικό παπαδαριό σας την νύχτα των Χριστουγέννων στις 25/12/2004 να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
Οπότε την επομένη ημέρα 26/12/2004 είδατε το τι εισπράξατε στον Ινδικό ωκεανό! Όλα τα πορνομάγαζά σας με 300.000 πορνόβιους πελάτες και συνεργάτες σας, σκυλοπνιγήκανε για να γίνουν η βρώση των καρχαριών! Που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!!! Για να ακούτε τον μπαμπά σας τον Θεό, που γνωρίζω πως εξακολουθείτε να με γράφετε στα παλαιά των υποδημάτων σας για να μην πω και κάπου αλλού!  
Παρακολουθώντας σας για τις αλλεπάλληλες  δολοφονικές σας απόπειρες μέσω της εγκληματικής σας Μοσσάντ να μου το ξεπαστρέψετε μ’ επιστημονικό τρόπο αυτό το ανθρωπάκι του Θεού, που εγώ το φόρτωσα με χρήμα για να μην μπορείτε να το ξεφορτώσετε οικονομικά! Που εδώ κι 11 χρόνια κάθε 17 Νοέμβρη καταθέτει 30.000 ευρώ για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, καθώς βάζατε όλα τα ΑΘΛΙΑ μασονοειδή απόβλητά σας στις 3/4/2008 να του δημεύσετε μέσω Δήμου Θεσσαλονίκης το όχημα του με αριθμό ΚΑ 9110, που αθροίζοντας τα νούμερα σας θυμίζω την 11η μου εντολή! Που τον κατακλέβανε με εντολή δική σας για μια αποθήκη που επεχείρησε να κάνει, δημεύοντάς την κι αυτήν με άλλα 24 στρέμματα, με αυθαίρετο και προκλητικό τρόπο, γιατί πληροφορηθήκατε ότι παρά δίπλα ήθελε να στήσει το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ 1.400 τ.μ.  Και να αναρωτιέται και ο νοήμων κοσμάκης αν σας παίρνω χαμπάρι εγώ ο μπαμπάς σας ο Θεός, για τις αυθαιρεσίες που μέσω των μασονοειδών σας αποβλήτων μου μετατρέψατε τον πλανήτη αυτόν σε ένα απέραντο KERATISTAN!!! που Ιουδαίος κερνά! και Ιουδαίος πίνει!
Τώρα τέκνα μου περιούσια, φροντίστε να του επιστρέψετε το όχημα του ΚΑ 9110 και τα χρήματα  που με δόλιο τρόπο τα καρπωθήκατε με επιταγές που εκδώσατε με επαρκές υπόλοιπο, μέσω των δήθεν επιχειρηματιών σας που τους βάζετε να χρεοκοπούν τις επιχειρήσεις τους, και να φεσώνουν με εικονικά δάνεια τα ευαγή τραπεζικά σας ιδρύματα! Μεταφέροντας έτσι και τα φέσια στους απροστάτευτους πολίτες των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας. Και ν’ αρχίσετε την ανοικοδόμηση του ναού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, καθώς και το ίδρυμα των απανταχού ΘΡΑΚΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ», για να αντιλαμβάνεται και ο νοήμων κοσμάκης πως αυτήν προγραμμάτισα να σώσει τον κόσμο από την σιωνιστική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ! Που μου μοστράρετε στον κεντρικό τρούλο του ναού της, το άστρο του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ, ξηλώνοντας τον γιο μου από εκεί πάνω, αφού αυτόν ορίζω για παντοκράτορα επάνω στην γη, που μου τον σταυρώσατε και σας πήραν χαμπάρι ακόμη οι πέτρες και τα πελεκούδια για την κτηνώδη και υποκριτική συμπεριφορά σας!
Που αγνοείτε πως αυτό το άστρο του Δαβίδ σας το προγραμμάτισα να μοστράρει στα δημόσια αφοδευτήρια των ΔΗΘΕΝ χωρών σας, για να αναλογίζονται και οι νοήμονες πολίτες πως με το ένα τρίγωνο πού πρέπει να αφοδεύουνε και με το άλλο πού να πατάνε το καζανάκι του W.C.!!! και να θυμούνται τους όψιμους σκατοκράτορες Εβραίους! που τα πάντα τα φτιάξατε σκατά σαν τα μούτρα σας! Αγνοώντας πως μέσω των ΜΑΓΙΑ σας έδωσα την καταλυτική ημερομηνία ΛΗΞΗΣ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 σας, που και αυτό έχει λήξει από 21/12/2012 και φρόντισα από το  570 μ.Χ. μέσω ΚΟΡΑΝΙΟΥ να σας γράψω τους νόμους μου διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ! Και στις 14-11-2013 φρόντισα και πάλι να σας γράψω και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ διά χειρός ΧΑΤΖΗ!
 
-3-
Καθώς οι πάντες πρέπει να μάθουν να προφέρουν σωστά το απολυτίκιο του ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΟΥ! όπως φρόντισα να ολοκληρώσετε την γιγάντια πόλη στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για να στεγάσετε όόόλη την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, στήνοντας εκεί και τον ναό του Σολομώντος σας, και μεταφέροντας εκεί τους σκελετούς των εν ζωή the BEST δήθεν ηγετών σας από τα προτεκτοράτα δήθεν κράτη σας, καθώς φρόντισα να φτιάξω και τα πιράνχας ψαράκια για να τους ξεκοκαλίζουν! Όπως και τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ προϊσταμένους των δημοσίων υπηρεσιών σας, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, που εμπλέκονται στις χοντρές κομπίνες σας! για το βούλιαγμα των οικονομιών όλων των λαών!
Και για τους τυχόν επιθυμούντες υπαλλήλους σας που δεν κατέχουν διευθυντικές θέσεις κι επιθυμούν να γίνουν κι αυτοί οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN σας τους στέλνετε στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας καθώς αποτελούν και την SAVURA του συστήματός σας.
Μεταφέρετε όόόλα τα κέρινα ομοιώματα των άλλοτε και νυν ομογάλακτων αδερφών σας από το μουσείο της μαντάμ Τισό στην Αστανά που σημαίνει ΣΑΤΑΝΑ, καθώς όόόλοι τους ήταν οι μανταμίτσες του ΕΛΕΕΙΝΟΥ σας συστήματος. Μεταφέρετε και το άγαλμα του θείου σας του αρχιδιαόλου ΣΑΜΑΕΛ από την Νέα Υόρκη στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, όπως και τους αδριάντες των εκλεκτών σας συνεργατών στο διάβα των αιώνων.
Παραδίδετε όλο τον χρυσό και τις τραπεζικές σας επιχειρήσεις μετά των θυγατρικών σας εταιρειών στην Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών και φροντίζετε να κατασκευαστούν 77 υποθαλάσσια ενυδρεία στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ για να στεγάσουν σύσσωμα τα Κεντρικά Ισραηλινά Συμβούλια σας, για να σας βλέπουν και οι επερχόμενες γενεές και να θυμούνται τον μπαμπά σας τον Θεό, που τους λέγατε τους ομογάλακτους αδερφούς σας μέσα στις μασονικές σας στοές πως ΔΕΝ ασχολούμαι με τα εγκόσμια και πως είμαι αγαθός (αχμάκης). 
Ο δε περιούσιος λαός σας να μεταφερθεί από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ αλλά και από τα υπόλοιπα σημεία του πλανήτη στο τρίγωνο των Βερμούδων μαζί με τους πανέξυπνους ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ραβίνους σας! για να τους καλώ όταν τους χρειάζομαι να μου λύνουν τα προβλήματα επάνω στον ουρανό όταν τα βρίσκω δύσκολα!
Για όλα αυτά που πρέπει να κάνετε έχετε περιθώριο χρόνου έως τις 25-12-2014. Μετά για ό,τι σας προκύψει αρμόδιες είναι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ!
Τέλος φροντίστε να παρατηρήσετε με προσοχή μέσα στην σφραγίδα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τις τρεις πεντάγραμμες γραμμογραφήσεις, που είναι επάνω στον σταυρό, που αντικαθιστούν σε όλα τα προϊόντα της γης το 666 σας, καθώς είναι καιρός να το συνειδητοποιήσετε και να μεταφράσετε τα αρχικά γράμματα της Χ.Α.Μ.Α.Σ. που θυμίζουν το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου