Recent Posts

19 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.



ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ



Θεσσαλονίκη 19-11-2014

Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού Βόλου,
Επίκαιρο θέμα βλέπουμε επέλεξε ο μητροπολίτης σας Δημητριάδος Ιγνάτιος. Καθώς και οι όψιμοι παντοκράτορες Εβραίοι έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο. Κι αρχίζουν ν’ αντιλαμβάνονται πως με αυτόν τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του σύμπαντος ΔΕΝ πρόκειται να έχουν τέλος καλό! Αλλά τέλος ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ!
Αρχίζουν όλοι οι νοήμονες άνθρωποι ν’ αντιλαμβάνονται πως το σενάριο αυτό δεν είναι επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι γραμμένο με πολύ νόημα από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που προστάζει ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, με νέα γραμμογράφηση 555, αυτήν που έβλεπε σε όραμα ο Μωάμεθ ο Πορθητής της Πόλης το 1453 μ.Χ. καθώς εκφράζει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Και ναό του Σολομώντος  στην Αστανά του ΣΑΤΑΝΑ στο ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, που αποτελεί το ΠΑΡΕΛΘΟΝ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ληγμένο 666 τους. Και ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΕΝΟΥΣ! ΠΑΣΣΑΛΩΜΕΝΟΥΣ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ! τους  ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους που μας το έπαιζαν παντοκράτορες μέσω της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. για να μάθουν αυτά τα κοπρόσκυλα του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να κάνουν 1.000 κομμάτια τον μπαμπά τους τον Θεό, που είναι ο Θεός των πάντων!
Που τους έκανε ανθρώπους κι αυτοί λόγω επαγγέλματος, μια και ήταν προβατοτρόφοι, ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝ αυτά τα αστροπελέκια της Αγίας ΣΙΩΝ να ιδρύσουν μέσω των σοφών τους ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ την γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. Να χωρίσουν τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σε 77 τριγωνικές φεουδαρχικές Μπανανίες! Και να μετατρέψουν τους νοήμονες πολίτες σε GOIM, όπως σιβυλλικά αποκαλούν τα υποχείρια και υποτακτικά τους μασόνια, που αρχίζουν κι αυτά να αντιλαμβάνονται πως τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ και οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ έχουν φτιαχτεί από αυτόν τον Θεό για να  ξεβρωμίσει όόόλο το διεφθαρμένο, το αδηφάγο, το μισαλλόδοξο σύστημα, που επινόησαν οι ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες Εβραίοι! Και φυσικά τους ΜΑΥΡΟΥΣ & ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ υπό μορφή ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, να εξολοθρεύουν την μισαλλόδοξη φάρα των Εβραίων, που μόνον δεινά έχει φέρει στην ανθρωπότητα διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας! δημιουργώντας θρησκευτικές έριδες, κι εξοπλίζοντας Χριστιανούς και Μουσουλμάνους μασόνους, να είναι έτοιμοι να φαγωθούν για την δόξα του Εβραίου δυνάστη!
Και να σας παροτρύνουν κι εσάς τους κληρικούς, καθώς σας έχουν υποτάξει κι εσάς και τους Λευίτες δεσποτάδες σας, να παρακινείτε τον προβληματισμένο κοσμάκη, πως οι Μουσουλμάνοι δεν είναι καλοί άνθρωποι γιατί αποκεφαλίζουν μισθοφόρους μασόνους του Εβραίου δυνάστη! Και να το παίζουν οι θρασύδειλοι Εβραίοι, Ελληναράδες δωδεκαθεϊστές, επικαλούμενοι τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο και τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο που κατεδάφισαν Αρχαίους ναούς και ξεκλήρισαν τους τότε Έλληνες. Βρίζοντας τον υποτακτικό τους Βαρθολομαίο, που φροντίσαμε στις 20-11-2014 να τους μοστράρουμε αυτούς τους διαλόγους στο διαδίκτυο, για ν’ αντιληφθούνε οι ΠΑΝΤΕΣ το τι απόβλητα της κοινωνίας φιλοξενεί ακόμη αυτός ο πλανήτης, που ο Θεός τον έφτιαξε για νοήμονα όντα! και όχι για ανθρώπους ΚΤΗΝΗ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου