Recent Posts

14 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ καθαιρέθη από την 17 Νοέμβρη



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ! ΠΑΤΡΙΔΟΣ! & ΑΡΧΩΝ!

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ KERATISTAN
ΚΑΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΤΑΚΕΡΑΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΗΛΙΟΥ! ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ  Ή ΤΑ ΤΑΝΚΣ


Θεσσαλονίκη 15-11-2014

Φίλοι μας αγαπημένοι ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Και μην πτοείστε από τον ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ Εβραίο ΔΥΝΑΣΤΗ, που καθαίρεσε τον πραγματικό ΗΡΩΑ και αναμορφωτή της ΕΛΛΑΔΟΣ τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Μια ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ μορφή ηγέτη! και Εθνάρχη! Που τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του στους πάτρονές του Εβραίους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ! και να μην τους παραχωρήσει λόγω αρχών την Κρητική αεροπορική βάση στην ΣΟΥΔΑ, προκειμένου τα υποτακτικά κωλο-αμερικανάκια της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. να βομβαρδίζουν άμαχους Αραβικούς λαούς! εν όψει του δεύτερου γύρου εχθροπραξιών που είχαν οι πάτρονές τους οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Εβραίοι με τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ καθώς και με τον ΙΣΛΑΜΙΚΟ κόσμο των Αράβων.
Και σε λιγότερο από ένα μήνα τον καθαίρεσαν με την ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ που τους διακρίνει, βάζοντας τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου, σαν την Μαρία Δαμανάκη, τον Λαλιώτη, τον Τζουμάκα, τον Παπουτσή, και μύρια άλλα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ να φωνάζουν ΨΩΜΙ! ΠΑΙΔΕΙΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! τα ξυλοπνάκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! Και να βάζουν έξω από το Πολυτεχνείο τσογλάνια, δήθεν φοιτητές, να κρατάνε φωτογραφίες από μοντέλα που μοστράραν σε αυστραλέζικα ΣΑΜΠΟΥΑΝ, σαν τον κοπρίτη που έψαχνε την αγαπημένη του φίλη την ΗΛΕΝΙΑ στο ΔΗΘΕΝ μακελειό, που μόλις είδαν τα ΤΑΝΚΣ βγάλανε τσίρλα τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! κι εξαφανίστηκαν!
Και να αγαντάρουν και από το εξωτερικό και τα υπόλοιπα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ σαν τον μεθύστακά τους τον Ανδρέα Παπανδρέου, που σμπαράλιασε μετέπειτα την χώρα και μετετράπη κι επισήμως σε GREKYLISTAN!!! Θυμίζοντάς σας  τον επίσης Μίκη Θεοδωράκη! που τους έγραφε και τα ιουδαϊκά εμβατήρια με το θα τον τρελάνουμε τον ήλιο! Κι άνοιγε τον δρόμο για την επίσημη υποδούλωση των Ελλήνων και Κυπρίων από τον αόρατο Εβραίο ΔΥΝΑΣΤΗ, λέγοντας ο Καραμάν Αλής ή τα ΤΑΝΚΣ! Καθώς και το βούρλο τους την Μελίνα Μερκούρη να ξεσηκώνει τα υποτακτικά GOIM του εξωτερικού εν χορδαίς και οργάνοις!
Και εν έτει 2014 να θέλουν ακόμη αυτά τα ιουδαϊκά ΣΚΑΤΑ να χριστούν κι επισήμως παντοκράτορες μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, βουλιάζοντας παράλληλα  οικονομίες λαών! Σαν τις μαριονέτες τους, που πέρασαν από το εβραϊκό ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, που το αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων, στο διάβα των 40 χρόνων επίσημης σκλαβιάς και υποδούλωσης από τον Εβραίο ΔΥΝΑΣΤΗ, που μέσω του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ κάνει ΤΑΡΑ ΜΑΝΤΑΡΑ όλους τους λαούς, μετατρέποντάς τα σε προτεκτοράτα με τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους, που τα βάζουν να κατακλέβουν τους απροστάτευτους πολίτες όχι μόνο σε αυτό το Βαλκανικό τους φεουδάτο αλλά και στα υπόλοιπα 76 τριγωνικά ιουδαϊκά φεουδάτα τους ανά τον πλανήτη γη!
Και περιμένουν τώρα να δούνε χαΐρι και προκοπή από τον μπαμπά τους τον Θεό, που τους έβαλε να χτίζουν για χρόνια πολλά την παγκόσμια πρωτεύουσα τους στην Αστανά του ΣΑΤΑΝΑ στο ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ μη ξέροντας οι έρμοι ότι αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τους προγραμμάτισε να στήσουν και τον περίοπτο ναό του Σολομώντα τους σ’ αυτήν την πρωτεύουσα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεό τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με το ληγμένο 666 τους! αφού φρόντισε να δημευτούν όλες οι επιχειρήσεις των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων μετά των θυγατρικών του εταιρειών που για βιτρίνας αφεντικά μοστράρουν τα υποτακτικά τους GOIM σαν την Γιάννα Αγγελοπούλου! τον Σάλα! τον Μπόμπολα! τον Κόκκαλη! τον Βαρδινογιάννη! τον Κοντομηνά! τον ΣΩΡΡΟ τους! και μοστράρουν κι έναν γιαλαντζί ΣΩΡΡΑ με τα 600 δις μπας και τους γλυτώσει από τον επίσημο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ τους, τον Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ που κατευθύνει την Ταξιαρχία των ΤΣΙΟΡΝΙΓΕ ΓΚΡΟΣΝΙΓΙΕ ΑΓΓΕΛΩΝ (των Μαύρων και Τρομερών Αγγέλων) που είναι οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ για να τους ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ με σιδερολοστούς όόόλους τους Εβραίους και να τους ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ και να στείλουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ όόόλα τα ΕΠΙΟΡΚΑ και ζόρικα μασονοειδή δημοσιο-υπαλληλάκια τους άλλα στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ και άλλα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοιχτής θάλασσας!
Κι έτσι με το παραμύθι και τα τσογλάνια της 17 Νοέμβρη του ΔΗΘΕΝ Πολυτεχνείου το 1973 αλώσανε την χώρα, κι εν συνεχεία με τα φερέφωνά τους Καραμανλή, Παπανδρέου, Φλωράκη, Κύρκο, Μίκη Θοδωράκη και το λοιπό μασοναριό τους, για να πιστέψουν ακόμη μια φορά πως ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ, μια και το γράφουν στο κεφάλαιο Θ’ παράγραφος ιγ’- ιε’ στην Παλαιά τους Διαθήκη, τρέφοντας άσβεστο μίσος μέσα σ’ αυτό το βιβλίο κατά των συνανθρώπων τους. Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε στο site του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ shaco-hamas.blogspot.com και το νέο site  που είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και με την έγκριση του μπαμπά και Θεού των Ιουδαίων, πληκτρολογώντας neataxi555.blogspot.gr
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ. Ο Θεός υπέγραψε την ελευθερία μας στις 26-4-2008 και για του λόγου το αληθές μας δάνεισε και την φαρμακερή υπογραφή του, που σημαίνει με το ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ το ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ! ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου