Recent Posts

4 Νοεμβρίου 2014

ΤΣΙΠΡΑΣ, το αστροπελέκι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ & ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
 

Θεσσαλονίκη 5-11-2014

Θαυμάστε νοήμονες πολίτες, πώς τον κατάντησαν τ’ αφεντικά του οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι, τον Αλέξη τους Τσίπρα!
Του βάλαν πάνω στο κεφάλι του τον επτακέρατο ήλιο του ΠΑΣΟΚ! Κι επειδή τον θέλουν να διαδέχεται τον Σαμαρά, φρόντισαν και τον πήγαν στην Βραζιλία! στην Αργεντινή! στην Αμερική! στην Ρωσσία! στην Αγγελικούλα τους την Μέρκελ, που είναι και η εκπρόσωπος του 4ου ιουδαϊκού τους ΡΑΪΧ! Φρόντισαν επίσης να τον ευλογήσει ο Βαρθολομαίος τους! Μέχρι και στον Πάπα της Ρώμης τον πήγαν για να του διαβάσει κι αυτός ευχή, να ξορκίσει το κακό που πρόκειται να τους βρει όλους μαζί, καθώς του μοστράρουν πάνω στο επτακέρατο κεφάλι του, τα επίσημα κέρατα του ΣΑΤΑΝΑ, που του έχουν φορέσει οι χαρούμενοι Ιουδαίοι για να θυμούνται το θείο τους τον Σαμούλη! κι αρχιδιάολό τους ΣΑΜΑΕΛ, που τον φτιάξαν και γιγάντιο άγαλμα στην Νέα Υόρκη! Δωρίζοντάς το τα ομογάλακτα μασόνια τους από την Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, που φρόντισαν κι αυτά να έχουν ένα παρόμοιο επτακέρατο άγαλμα στις όχθες του Σηκουάνα! που εκεί στεγάζουν κατά καιρούς όόόλους τους εξορισμένους φωστήρες τους, όπως τον Καραμάν Αλή τους! τον Λευτεράκη Βενιζέλο τους! τον Μίκη Θεοδωράκη τους! τον βρικόλακα των Λευκών Κρητικών Ορέων τον Κώστα Μητσοτάκη!  την Μελίνα Μερκούρη τους! τον Αγιατολάχ Χομεϊνί τους! και μύριους άλλους! όπως και της ΚΛΟΥΒΙΑΣ διανόησης! Που τελειωμό δεν έχουν, τα αστροπελέκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, που τα αποκαλούν σιβυλλικά GOIM καθώς τα μάθαν να υπηρετούν τους Εβραίους αφέντες τους σαν γνήσια και καθαρόαιμα ΚΤΗΝΗ!!! για την γιγάντωση της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους! προκειμένου να ξεφορτώνουν τους φορτωμένους με παρά αλλά και να βουλιάζουν οικονομίες λαών προς δόξα του ιουδαϊκού KERATISTAN τους, φτιάχνοντας έναν πλανήτη γη κυριολεκτικά ΜΠΑΧΑΛΟ προς δόξα του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ! αλλά και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!!
Καθώς φρόντισαν να τον επιλέξουν οι πάτρονες του Εβραίοι για αρχηγόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ και με το σπουδαιότερο στην ημερομηνία εκλογής του στο αξίωμα του αρχηγού και μελλοντικού εθνάρχη, την ημέρα του Αγίου Χαραλάμπους, για να τους θυμίζει το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!
Για να εισπράξουν εν έτει 2014 την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά, από τον πραγματικό μπαμπά τους τον Θεό, που είναι και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου