Recent Posts

6 Νοεμβρίου 2014

Το μνημόσυνο για την ΣΙΩΝ α.ε. στις 15/8/2013



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

Θεσσαλονίκη 6/11/2014

Το πήρατε ΧΑΜΠΑΡΙ; Στον ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας ξηλώσαν τον ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ από τον κεντρικό τρούλο για να μοστράρουν το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ!!! Και της άλλαξαν και όνομα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, για να μην τους θυμίζει ότι ο μπαμπάς τους ο Θεός την προγραμμάτισε αυτήν την ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ να σώσει όλο τον κόσμο από την σιωνιστική ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώει όλες τις οικονομίες των λαών! μετονομάζοντάς την σε Παναγία των ΘΡΑΚΩΝ και δημεύοντας τον ναό! και μετατρέποντάς τον σε εβραϊκό ΜΟΥΣΕΙΟ για να δείχνουν στα GOIM τους το αστέρι, που το ένα τρίγωνο μας θυμίζει πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C.!!! Είδατε ΣΟΦΙΑ του μπαμπά τους του Θεού; τέτοιο χνέρι μόνο ο μπαμπάς τους ο Θεός μπορεί να τους κάνει! και να ήταν μόνον αυτό; Γιάάά διαβάστε παρακάτω πώς τα ξεπροβοδίζει  αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του, από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ;
Μετά από την επίσημη αποχώρηση της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από τα εγκόσμια στις 21-12-2012, που έβαλε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ τους Μάγια να το προβλέψουν, ακολούθησε το μνημόσυνο στις 15-8-2013 και το θαύμα στις 16-8-2013, που πολλοί σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζουν ότι το μνημόσυνο της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους έγινε στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που τελικά ΣΩΖΕΙ όόόλο τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατέτρωγε επί αιώνες όόόλες τις οικονομίες στον πλανήτη γη. Ασχέτως εάν ο Λεβίτης δέσποτάς τους Άνθιμος Κουκουρίδης δεν τόλμησε να ψάλλει το απολυτίκιο ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΟΥ και να προφέρει το ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ και την περιφορά της εικόνας της Παναγίας φρόντισε να την κάνει τα μεσάνυχτα στις 14-8-2013  προκειμένου να προλάβει μην του κάνουν κάνα χνέρι πάλι οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, όπως το 2009 που πληροφορήθηκαν και τρομοκρατήθηκαν όλα τα μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ότι καταφθάνουν ανήμερα της Παναγίας 50 πούλμαν με αποφασισμένους πολίτες να αναμετρηθούν με τα μασόνια της περιοχής, καθώς οι Εβραίοι δήμευσαν αυτόν τον ναό και τον κάναν μουσείο, για να δείχνουν στα GOIM τους το εξάκτινο αστέρι του αιμοσταγούς βασιλιά τους ΔΑΒΙΔ επάνω στον κεντρικό τρούλο του ναού, αφού φρόντισαν να ξηλώσουν τον παντοκράτορα και Γιο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
Απόδειξη την επομένη ημέρα που είχαμε καλέσει στις 16-8-2013 εκ των προτέρων τους αρμόδιους του Κ.Ι.Σ. μαζί με τα ΕΠΙΟΡΚΑ υπαλληλάκια τους, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης να δουν το θαύμα σε ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να δούνε αυτό το ΘΑΥΜΑ όόόλοι τους! αφήνοντας μια διμοιρία ΜΑΤ! μια κλούβα! και τον ΕΠΙΟΡΚΟ εισαγγελέα τους Βαγγέλη Μαδεμλή να αποκαλεί τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ «ΚΑΘΙΚΙ» για το χνέρι που τους έκανε! Και δεν ήθελαν να το δούνε το θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ επ’ ουδενί τρόπω, που τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν ακόμα παντοκράτορες, οι ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C.!!! ΦΟΥΝΤΑΡΟΝΤΑΙ μέσα στις πρωτεύουσες των 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους Μπανανιών. Των κοινώς ιουδαϊκών προτεκτοράτων τους! με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που κουβαλάνε, και πίστεψαν πως ο Θεός του Δικαίου είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (αγαθός).
Για τους δε ομογάλακτους αδερφούς τους τα μασόνια με τα κλούβια μυαλά! αυτά γίνονται οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN και αντί να τα καρφώνουν τα ανεγκέφαλα κεφάλια των μισθοφόρων και ΕΠΙΟΡΚΩΝ μασόνων επάνω στα κάγκελα σε δημόσια θέα όπως κάνουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ τώρα στην ΣΥΡΙΑ!!! ο Θεός του δικαίου μας πρότεινε κάτι πολύ καλύτερο! Των ΑΣΤΕΡΑΤΩΝ και ΕΠΙΟΡΚΩΝ μασόνων,  που είναι οι the best στην γιγάντια πολιτεία του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, να μοστράρουν τα κέρινα ομοιώματά τους αλλά και οι σκελετοί τους. Αλλά και γι’ αυτούς που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN, πηγαίνουν για ψαροτροφή στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, συλλέγονται οι σκελετοί τους, και τοποθετούνται μέσα σε βιτρίνες στους χώρους όπου προσέφεραν τις ποταπές υπηρεσίες τους στις δημόσιες υπηρεσίες των δήθεν κρατών, τα δε πλεονάζοντα μασόνια, που επιθυμούν κι αυτά να ονομαστούν νεομάρτυρες του ιουδαϊκού KERATISTAN  πηγαίνουν για βρώση των ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ της ανοικτής θάλασσας!
Περιττό να σας πούμε πως τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται! Ό,τι απέκτησαν υλικά αγαθά δεσμεύονται, όπως και οι επιχειρήσεις του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ περιέρχονται κι αυτές στα νοήμονα έθνη, να τις διαχειρίζονται ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! και όχι GOIM (άνθρωποι – κτήνη) της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!
Γι’ αυτό πρέπει να φροντίσουν να μάθουν και οι 82 Λευίτες δεσποτάδες της Ελληνικής επικράτειας να ψέλνουν από εδώ και στο εξής ΣΩΣΤΑ!!! το ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ! ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΕΥΣΕΒΕΣΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΙ ΚΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΝ ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!!
Aaaferim που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι! Και ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ, ας συνεχίσουν μετά να μας το παίζουν τσανάκια του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ στο άλλοτε ιουδαϊκό KERATISTAN τους!!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου