Recent Posts

23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ του ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ Εβραίου



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΤΩ ΤΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ! ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ Η ΦΕΪ ΝΤΑΝΑΓΟΥΕΪ


Θεσσαλονίκη 23-9-2014

Όταν η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ του ΤΑΛΜΟΥΔ οδηγεί τους Εβραίους σε ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ καταστάσεις! είναι πολύ φυσικό να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, όπως αυτή στο βιντεάκι να θαυμάσετε σε σκηνοθεσία της ΣΙΩΝ α.ε. στα χολιγουντιανά πλατώ της MGM. Βάζοντας έναν από τους πάμπολλους αλλά όχι επώνυμους τους ηθοποιούς, να παριστάνει τον απλό αλλά ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟ πολίτη, που τα έχει βάλει με τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ κυβερνώντες του συστήματος και όχι με τα ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ αφεντικά τους των 77 φεουδαρχικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, που αυτά έχουν μετατρέψει τα ΔΗΘΕΝ κράτη σε προτεκτοράτα, τους διεθνείς τους οργανισμούς σε εβραϊκά ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ!!! και τα τραπεζικά τους ιδρύματα σε νόμιμους ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ, που σε ξεγυμνώνουν εν ριπή οφθαλμού! Όπως και τα περίφημα χρηματιστήρια τους! που ανεβάζουν και κατεβάζουν τις ίδιες επιχειρήσεις τους στο άψε-σβήσε! Και να βουλιάζουν παράλληλα και οικονομίες λαών με τα GOLDEN BOYS τους στο τσάκα-τσάκα! Και στο φινάλε να μην κουνιέται ούτε καν φύλλο! Μια και όλα τα εκλεκτά τους και ευυπόληπτα διοικητικά υπαλληλάκια βοσκάνε παράδες μέσα από τα λιβάδια των πανέξυπνων αφεντικών τους, που τους βάζουν μέσα στα βαρέλια των στοών τους να τους λουστράρουν τα οπίσθιά τους από το πολύ το βούρτσισμα! Για να ΚΛΟΥΒΙΑΖΕΙ εν συνεχεία το μυαλό τους και να ενεργούν σαν ρομποτικές μηχανές μέσα στο ιουδαϊκό τους τσίρκο! με το γνωστό και άνευ αντιρρήσεως yes man!!!
Για λοιπόν απολαύστε το γύρισμα που έκαναν μέσα στα πλατώ της MGM και από δίπλα να παρακολουθεί η Φέι Νταναγουέι τον εξοργισμένο πολίτη, που καλεί μέσω της κάμερας που κάνει την λήψη, να βγει όλος ο κόσμος βραδιάτικα έξω από τα παράθυρα των σπιτιών τους και να βροντοφωνάξει πως είναι ΠΟΛΥ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ με αυτά που κάνουν οι κυβερνώντες! Αλλά για την Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε.; ούτε κουβέντάάά!!!
Έτσι λοιπόν πριν χρόνια το βλέπει ένας δικός μας αυτό το βιντεάκι στο διαδίκτυο από μια φίλη του F/B και συγκεκριμένα της Αννούλας Σαμπατακάκη, και την ρωτά λέγοντάς της « τι γελοία πράγματα είναι αυτά ρε Άννα; Ποιος σου το έδωσε αυτό να το μοστράρεις στην ιστοσελίδα σου;» Η Αννούλα τα έχασε, γιατί ξέρει πως κριτική στα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τα εβραιόπουλα δεν επιτρέπεται! Να σου και ο ινστρούχτορας Εβραίος μπαίνει στη συζήτηση, και ως ειδικός επιστήμων, συστήνει στον δικό μας να τον κοιτάξει ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΣ, παίρνοντας ηρεμιστικά χάπια ανελλιπώς! Είδατε λοιπόν ο γνωστικός Εβραίος τι του συνέστησε, αναγκάζοντας και την Αννούλα να τον διαγράψει από φίλο της στο F/B.
Τώρα εσείς οι μυαλωμένοι που διαβάζετε αυτό το κείμενό μας, του χρειάζεται ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ του Εβραίου με σιδερολοστό απ’ τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου