Recent Posts

29 Σεπτεμβρίου 2014

Αρμέγοντας την γΕΛΛΑΔΑ με τα εβραϊκά κουβαδάκια



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ γΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ






Θεσσαλονίκη 29-9-2014



Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αναδημοσιεύει μια παλιά σκιτσογραφία, που το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ μοστράρει τις μαριονέτες πολιτικούς, που ανάλογα με το μυαλό που διαθέτει το εκάστοτε Κ.Ι.Σ. προωθεί και τον κατάλληλο ΔΗΘΕΝ αρχηγό, που θα τους διατηρήσει στην αθέατη εξουσία, προκειμένου να καταδυναστεύουν τον απροστάτευτο κοσμάκη! και να το παίζουν παντοκράτορες μέσω των μασονικών τους στοών στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Όπως βλέπετε το σκιτσογράφημα φτιάχτηκε το 2007, οπότε τότε οι Χρυσαυγούλες ήταν μέσα στο αυγό, γι’ αυτό και δεν εμφανίζονται πουθενά. Προωθώντας από τότε τις Συριζούλες με τον Τσιπράκο τους, που τον εκλέξαν για αρχηγό ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους, για να τους θυμίζει τους ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ Εβραίους το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!! που 200.000.000 μάχιμα μασόνια ανά την υφήλιο ΔΕΝ ισοδυναμούν ΟΥΤΕ με ενός κοκόρου γνώση! Μια κι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ κι όχι για GOIM μασόνια, από έναν παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σημείωση: Κατωτέρω σας παραθέτουμε πρόσφατους διαλόγους, για να αντιληφθείτε το κατάντημα της σημερινής κοινωνίας!


  • Αρέσει στην ελενα ελενα.
  • Στέφανος Χατζής Ρε παιδια δεν νομιζετε ολοι εσεις που παριστανετε τις Χρυσαυγουλες , οπως και οι υπολοιποι που απαρτιζουν την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ οτι τραβατε ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΠΙ για τους θρασυδειλους & Αληταραδες εβραιους ? ΣΦΥΡΑΤΕ στα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ αυτα του Ιουδαικου ΚERATISTAN πως η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ σταματησε να μασα Ιουδαικο ΤΑΡΑΜΑ !!! τους εχουν παρει χαμπαρι ακομα και οι πετρες και τα πελεκουδια !!! και αν εχετε καναν ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ εβραιο στα υπ οψην σας καλεστε τον ! να σας τον φτιαξουμε παρουσια σας ! σαν της ΜΑΙΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ !!! ο αποσποντα φιλος σας ο Αlkaidas !
  • Τρελά Ποτά ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟ.....ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
  • Στέφανος Χατζής Oπααατις ? τι βλεπουμε ? ο ειδικος επιστημων και ΤΡΕΛΛΙΑΤΡΟΣ εβραιος τσιμπησε ? Αιντε ρε χαμενο παρταλι του ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ που πιστεψες πως και η ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μασα ακομα Ιουδαικο ΤΑΡΑΜΑ ! οπως τα μασονια σας που εχουν μυαλα ΚΛΟΥΒΙΑ !!! σαν αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ 300 χορευτριες σας που τις εχετε μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας την GREKYLIKH βουλη !!! και πιστευετε ακομα πως ο μπαμπας σας ο θεος ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ ??? Αμα εχτε ΚΩΛΟ ρε ? παρτε το Κ.Ι.Σ. τις φεουδαρχικης Βαλκανικης σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! την εγκληματικη σας μοσσαντ ! τους ΜΑΤατζιδες σας ! τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστινες σας ! και τον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελεα σας ! και ελατε με τον φεουδαρχη σας τον ΜΑΦΙΟΖΟ Νταβιτ ΣΑΛΤΙΕΛ στα Ιουδαικα σας δικαστηρια !!! το νομικο τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας περιμενει !!! Εχετε τον απαιτουμενο ΚΩΛΟ να το ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΡΕΕΕ ? ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! που μας το παιζετε και παντοκρατορες του ΚΩΛΟΥ και του WC !!! Gege ?
  • Τρελά Ποτά ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΦΩΝΑΞΑ 9 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...
  • Στέφανος Χατζής Aααα ρε χαρουμενε εβραιε ? ακομα ΔΕΝ καταλαβες ? πως ο μπαμπας σας ο θεος εχει φροντισει για οοολα ? ο καλυτερος γιατρος για τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασονια σας ειναι τα ψαρακια ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! για την υπολοιπη μασονικη σας SAVURA ειναι οι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ! και για σας τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιους οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!! για να σας ΠΑΣΣΑΛΩΣΟΥΝ και να σας ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ μεσα στις 77 φεουδαρχικες σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ !!! που βαζετε τα GOIM σας να παιζουν εν ετη 2014 τους δεξιους και αριστερους !!! τις Χρυσαυγουλες και τις Συριζουλες !!! τους προοδευτικους και τους καθυστερημενους !!! ΟΥΟΥΟΥ να μου χαθειτε κοπροσκυλα του Ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! που μου εχετε λογω ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΟΔΟΥΝΙΣΤΡΑ μυαλο ! βαζοντας τα στα βαρελια των μασονικων σας στοων να βουρτσιζονται αναμεταξυ τους και να ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ τα οπισθια τους ! απ το πολυ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ !!! καιρος ειναι να ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΕΙ το ΣΥΜΠΑΝ !!! Gege ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου