Recent Posts

5 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσω Κ.Ι.Σ. το Σύνταγμα της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ 77 Κ.Ι.Σ. ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ
 


Θεσσαλονίκη 5-9-2014

Όταν πριν τρεις χιλιάδες χρόνια ο πανέξυπνος Θεός των Εβραίων ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ διά μέσου του διαόλου τους Σαμαέλ, τους έκανε φωτεινούς και αστεράτους σαν το εξάκτινο αστέρι τους αλλά και πανέξυπνους τους προγόνους των Σιωνιστών, βάζοντάς τους την φαεινή ιδέα στο μυαλό τους, πώς να υποδουλώσουν όλους τους λαούς της γης, και να χρισθούν στο τέλος παντοκράτορες μέσω της εγκληματικής οργανώσεώς τους της μασονίας! τότε ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του σύμπαντος, τους μεθόδευε ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ να πάει αυτός ο ΑΦΡΟΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ μέσω ISLAM! για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει! κατά της ανθρωπότητος!!!
Κι έτσι τα ζωντόβολα του Ιουδαίου κερατά έστησαν το καταχθόνιο σχέδιο τους, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε γκόιμ, μην σκεπτόμενοι ότι ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! τους την έχει στημένη, αφού τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα, και τους άφησε να διαβάζουν πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ για να αποβλακώνουν το ήδη ΚΛΟΥΒΙΟ τους μυαλό, βάζοντας τα μασόνια τους μέσα στα βαρέλια των στοών να βουρτσίζονται εκ περιτροπής (φυστικώνονται) μέχρι να αλληθωρίσουν τας μάτια τους, κι εν συνεχεία αφού αποκτούν κουδουνίστρες μυαλά να κάνουν τα θελήματα των αφεντικών τους, φορώντας και την παραδοσιακή μασονική ποδιά της υποτακτικής υπηρέτριας! Που γι’ αυτούς αποφασίζει η Αγία ΣΙΩΝ α.ε. και ο μαγικός αριθμός 666 που πηγάζει από τις έξι γωνίες του αστεριού τους, που δεν σκέφτηκαν οι έρμοι ότι ο πάνσοφος ΘΕΟΣ, μας θυμίζει με το ένα τρίγωνο πού να αφοδεύουμε και με το άλλο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C. για να θυμούνται και οι μελλοντικές γενεές τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ επί της γης, που πέρασαν από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, απολαμβάνοντας πρόσκαιρα κι αυτοί την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά! Έτσι λοιπόν μέλημα των πανέξυπνων Εβραίων ήταν πάντα, όπου υπάρχει πολιτισμός, γράμματα, επιστήμες, φιλοσοφία, καλές τέχνες, και προπαντός Δημοκρατία, να τα ισοπεδώνουν με ύπουλο και πανούργο τρόπο, όπως ακριβώς έκαναν με τα αργυρά νομίσματα, χαρτζιλικώνοντας τους Έλληνες μονάρχες Σπαρτιάτες, για να πάνε να διαλύσουν την δημοκρατία των Αθηνών, και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, και ότι δεν κατάφεραν με τους Πέρσες, το κατάφεραν αυτό με την πανουργία τους! δημιουργώντας εμφυλίους πολέμους!
Γι’ αυτό το 1821, όταν έκαναν κι επισήμως σκάντζα την χειμάζουσα Ελλαδίτσα, από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην νεοσύστατη Γκρεκία τους, παραμαζεύοντας όόόλην την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων, και διασκορπίζοντάς την στα διάφορα μουσεία των υποτακτικών τους κρατών, που κουμαντάρονται από γκόιμ ανθρώπους! Και με τον ίδιο τρόπο στελεχώσανε και την υποτιθέμενη Βουλή των Γκρεκύλων και φτιάξανε Σύνταγμα στα μέτρα τους, που Ιουδαίος να κερνάει και Ιουδαίος να πίνει! μια και ΔΕΝ πληρώνουν δεκάρα τσακιστή ΠΟΤΕ! οι Εβραίοι, μέσα στις 77 φεουδαρχικές τριγωνικές μπανανίες που έχουν σ’ ολάκερο τον πλανήτη, για να κλέβουν ασύστολα με τα μασονοειδή τους απόβλητα, να φτιάχνουν πολλά! πάρα πολλά κόμματα, για να παίζουν μαύρα κόκκινα με τις μη κυβερνητικές τους οργανώσεις, βάζοντάς τους να σκοτώνονται αναμεταξύ τους, όπως ακριβώς γίνεται τώρα το μπάχαλο του κερατά, στην ΣΥΡΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΑΪΛΑΝΔΗ, ΛΙΒΑΝΟ, ΛΙΒΥΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΒΟΣΝΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ,  ΙΡΑΚ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥΡΚΙΑ και ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ, αλλά φιλοδοξούν να ζέψουν και το ΒΙΕΤΝΑΜ, που ο ΔΗΘΕΝ αήττητος στρατός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων έζεψε τα υποτακτικά Αμερικανάκια τους για να φάνε τα μούτρα τους από τους σκληροτράχηλους ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ, όπως τρώνε καθημερινά ξεκλήρισμα από τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ στο Αφγανιστάν, αλλά και στην ΣΥΡΙΑ από τους μαχητές της ΑΛΚΑΪΝΤΑ. Τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ που εξαπλώνονται με γεωμετρική πρόοδο στο ΙΡΑΚ! ΛΙΒΑΝΟ! ΣΥΡΙΑ! ΑΙΓΥΠΤΟ! ΛΙΒΥΗ! με στόχο να τους ξεκληρίσουν τους Εβραίους, και μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!  Τα δε  υποτακτικά τους μασόνια, σαν την Τιμοσένκο και τον Γιαννουκόβιτς της Ουκρανίας, αλλά και τους υπόλοιπους που τους έχουν μέσα σε όόόλα τα κοινοβούλια του πλανήτη γη, αλλά και τα 751 μοσχάρια τους στο ευρωπαϊκό κοινοβουστάσιό τους, που τα αποκαλούν GOIM! όπως και στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών! Κι ευελπιστούν οι έρμοι ότι θα διεξαγάγουν ευρωεκλογές  και για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, αλλά και δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τα μασονοειδή απόβλητά τους, μέσα στην ΑΛΛΟΤΕ ΓΚΡΕΚΙΑ τους, για να εξυπηρετούν τα ποταπά συμφέροντά τους, μη γνωρίζοντας ότι όλα αυτά είναι προγραμματισμένα να πάνε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!
Πάρτε το χαμπάρι όόόλοι σας πως η παντοκρατορία αυτών των ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ έχει λήξει στις 21/12/2012. Τα ψαράκια του Αμαζονίου ποταμού περιμένουν ανυπόμονα τους προϊσταμένους όόόλων των υπηρεσιών του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ για να τους ξεκοκαλίσουν, καθώς και οι καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας, που ο πάνσοφος ΘΕΟΣ του σύμπαντος τους έκανε παμφάγους για να φάνε όόόλην την SAVURA αυτών που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Εβραίων! Και για τις 77 ηγεσίες των φεουδαρχικών τους μπανανιών που διοικούνται από τα σιωνιστικά Κ.Ι.Σ. το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ, το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ, και το ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μέσα στις πρωτεύουσες των άλλοτε ιουδαϊκών επαρχιών τους, για να θυμούνται και οι μελλοντικές γενεές τον παιχνιδιάρη μπαμπά και ΘΕΟ του σύμπαντος, πως όοόόλη την ΣΟΦΙΑ του την έδωσε στους Αρχαίους Έλληνες για να διαδώσουν τα φώτα του πολιτισμού, της διανόησης, και της δημοκρατίας σ’ ολάκερη την ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου