Recent Posts

12 Σεπτεμβρίου 2014

Η Δημοκρατία των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
2500 χρόνια το πολίτευμα που σφράγισε τον Δυτικό πολιτισμό

«ΔΙΑ ΤΟ ΜΗ ΕΣ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛ’ ΕΣ ΠΛΕΙΟΝΑΣ ΟΙΚΕΙΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΚΛΗΤΑΙ


 
Θεσσαλονίκη 12-9-2014

To νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επανιδρύει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των Αρχαίων Ελλήνων σε ολάκερο τον πλανήτη γη! μια κι αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ για νοήμονα όντα κι όχι για ανθρώπους κτήνη! GOIM όπως σιβυλλικά τους αποκαλούνε αυτοί που την κατέλυσαν μέσω της εβραϊκής μασονίας!
Έλληνες! Εσείς που αποτελείτε την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ αυτής της χώρας, και όχι την κοινωνία του GREKYLISTAN, που σιβυλλικά οι θρασύδειλοι Εβραίοι ονομάζουν τα κτήνη τους, τα κοινώς μασόνια! σιβυλλικά στην μητρική τους γλώσσα γκόιμ!!! Μια και με την πανουργία τους, κατάφεραν να διαλύσουν την δημοκρατία των Αρχαίων μας προγόνων, και με την βοήθεια των Σπαρτιατών, που τους χρηματοδοτούσαν για τα 27 έτη πολέμου με τα αργυρά τάλαντα την εκστρατεία τους κατά του κράτους των Αθηνών, τους υπέταξαν! Και διαλύοντας την δημοκρατία των πολλών εγκαθίδρυσαν την δημοκρατία των ολίγων! Αυτήν που έχουν και σήμερα σε όόόλα τα μήκη και πλάτη της γης! που Εβραίος κερνά! Κι Εβραίος πίνει! μαγειρεύοντας τις κάλπες με την κρυφή ψηφοφορία! Όπως αυτός θέλει, να βγάζει το αποτέλεσμα αφού κατάργησε το ρωμαϊκό δίκαιο που ήταν η συνέχεια του ελληνικού δικαίου, για να φτιάχνει στο διάβα των αιώνων, μπάχαλο όλες τις κοινωνίες του πλανήτη γη, τοποθετώντας πάντα άβουλα και μη νοήμονα όντα στα υποτυπώδη κράτη, που τα κουμαντάρει μέσω των 77 Κ.Ι.Σ. των τριγωνικών φεουδαρχικών μπανανιών, χωρίζοντας τις κοινωνίες σε φατρίες, βάζοντάς τους παράλληλα να φαγώνονται αναμεταξύ τους, για να μην μπορούν να δουν ΠΟΤΕ κι αυτοί οι Σιωνιστές που το παίζουν παντοκράτορες την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά, που τους οδηγεί με μαθηματική και φυσιολογική ακρίβεια στο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μέσα στις πρωτεύουσες των 77 τριγωνικών τους μπανανιών!
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τους ανέλαβε από τον Ιούνιο του 2014, αφού φτιάξαν και τις ΔΗΘΕΝ ευρωεκλογές τους στο ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους για να τους έχουμε μετά επίσημα πλέον στο χέρι! πως με την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ διεξάγουν εν έτει 2014 εκλογές στις ΑΛΛΟΤΕ φεουδαρχικές μπανανίες τους! ενώ με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ αποτελούν επίσημα ΠΑΡΕΛΘΟΝ από τις 22/12/2012 οι παντοκράτορες και ολιγάρχες Εβραίοι στο αχανές KERATISTΑΝ τους! 
Στην συνέχεια ακολουθούν οι έξι γύροι από 11-6-2014 έως 11-11-2014 με την θρασύδειλη εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ, που τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους θα προσπαθήσουν στο μέτρο του δυνατού να τους καλύψουν, κάνοντάς τους πλάτες, για να πάνε τελικά αυτά για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! τα μη προσαρμόσιμα κι ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια τους! και φυσικά με δήμευση των περιουσιών τους! και τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ, να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ μέσα στις πρωτεύουσες των άλλοτε τριγωνικών τους μαφιόζικων ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΩΝ!!! Πηγαίνοντας όόόλοι μαζί με παραδειγμαιτκό τρόπο για την αλλοτινή Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 του ιουδαϊκού KERATISTAN τους!!! αναλαμβάνοντας την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του ISLAM οι κοινώς ΜΑΥΡΟΙ & ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!!! Προς δόξα του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
Πληροφοριακά ξανασυμμαζεύεται όλη η αρχαία κληρονομιά των Ελλήνων από τα μουσεία του πλανήτη γη, που τα διασκόρπισαν οι Σιωνιστές και στα εκεί μουσεία τοποθετούνται αντίγραφα της αρχαίας Ελληνικής κληρονομιάς, κατεβαίνουν και όλα τα ερείπια που έχουν απομείνει στον βράχο της Ακροπόλεως, και συναρμολογούνται μέσα στο μουσείο των Αθηνών! Και στην θέση της Ακροπόλεως ΞΑΝΑΣΤΗΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!! Με όλα τα αγάλματα που την κοσμούσαν! Για να θυμίζει την ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, που την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, την έχει γράψει στις 14-11-2013 αυτός ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου