Recent Posts

12 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέξανδρος, ο μέγας ΔΙΚΕΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ





Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Υ.Π. ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ
ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΕΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΣ


Θεσσαλονίκη 13-9-2014

Το νομικό τιμ του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, αναδημοσιεύει το σχόλιο που είχε κάνει στις 12-5-2014 κι επισημαίνει πως μέσα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάρα πολλοί που το παίζουν ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, καθώς είναι αυτοί οι ΓΛΥΦΤΕΣ του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ! Είναι αυτοί που τον συνομιλητή τους τον βρίζουν ασύστολα! Τον προτρέπουν να παίρνει lexotanil και του συστήνουν να πάει σε ΤΡΕΛΙΑΤΡΟ να κοιταχτεί! σαν ειδικοί που είναι, καθώς έχουν τις πλάτες της εγκληματικής τους Μοσσάντ! και φροντίζουν να διαγράφουν τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, καθώς αντιλαμβάνονται ότι είναι η ΑΠΕΙΛΗ κατά της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, που μαρκάρουν τους διαχειριστές τους όπως 1η των ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ με τον Μαρμαρωμένο βασιλιά, 2η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, 3η ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ DNA, 4η ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 5η ΕΛΛΑΔΑ – ΔΡΑΧΜΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, 6η  ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, 7η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ, 8η ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, 9η ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, 10η ΟΜΑΔΑ Ε.Ν.D. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕΡΡΩΝ, 11η ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ = ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και χωρίς δυνατότητα ανάρτησης τα επίλεκτα λουλούδια του εβραϊκού ΜΠΑΞΕ, 1η ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, 2η ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ 3η ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Έτσι λοιπόν δείτε στις 11-5-2014 αργά το βράδυ, πώς προξένησε ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ελληναράς Εβραίος της εγκληματικής Μοσσάντ, σε μέλος του κινήματός μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με ασύστολες ύβρεις, γιατί τον προειδοποίησε ο δικός μας να πάρει ο εν λόγω ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Εβραίος τον φεουδάρχη Νταβίντ Σαλτιέλ της Βαλκανικής φεουδαρχκής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και ΜΑΦΙΟΖΟ πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. και να προσέλθουν στα γραφεία του κινήματός μας στην Θεσσαλονίκη για να γνωριστούμε καλύτερα! Μια κι αυτοί αποτελούν την ΠΑΛΑΙΑ & ΑΦΡΟΝΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ μ’ εμάς που αποτελούμε το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, τονίζοντας του Αντίχριστου Εβραίου που διατηρεί τρία προφίλ και το παίζει Ελληναράς Μέγας Αλέξανδρος στο ιουδαϊκό τους το ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ, πως για τις βωμολοχίες που μας διατύπωσε εγγράφως τον περιμένει τσιμεντάρισμα ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ που ο πάσσαλος από τα οπίσθιά του να βγαίνει από το ΒΩΜΟΛΟΧΟ στόμα του Παμμέγιστου Αλέξανδρου Ιω Απόλλων Ζευς.
Κι επειδή το θράσος του Εβραίου Ελληναρά δεν είχε όρια, τον πήρε τον δικό μας στο τηλέφωνο του σπιτιού του, για να του αποδείξει πως μπορούν να τον καθαρίσουν ανά πάσα στιγμή, μια και η εβραϊκή μαφία πιστεύει πως είναι παντοδύναμη και γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ!!! εκτός από την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που την δέρνει με γνώμονα τον τυφλοσούρτη τους το ΤΑΛΜΟΥΔ!!! Έντρομος ο μεγάλος γιος του δικού μας, ρώταγε τον πατέρα του πως αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ Εβραίος ήξερε τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού τους, για να τους αναστατώσει βραδιάτικα, απειλώντας τον και τηλεφωνικά, και να αποδείξει μ’ αυτόν τον τρόπο ο Εβραίος, το πόσο ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό διαθέτει, μια και μετά συνειδητοποίησε πως τα γραπτά μένουν στους τοίχους του F/B και τα σβησμένα ακόμα και βωμολόχα μηνύματα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ τα καταγράφει!
Φροντίστε λοιπόν εσείς της Ε.Υ.Π. να μας φέρετε όλους τους διαλόγους που είχε με τον δικό μας στο δικαστήριο που τους μεθοδεύουμε προσεχώς! Αφού φτιάξουν και τις εκλογές και για το ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους με τα υποψήφια πολιτικά τους ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Κάνοντάς τους συνολικό ταμείο μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, για το τι χρωστάνε στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του πλανήτη γη! και με συνοπτικές διαδικασίες να οδεύσουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ στα 77 υποθαλάσσια πάρκα των άλλοτε φεουδαρχικών τους πρωτευουσών με πολιτισμένο τρόπο, εκεί που τους έχει ορίσει το πεπρωμένο τους! με τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ του ISLAM! που αποτελούν του μαύρους και τρομερούς Αγγέλους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

  Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 

Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΤΟΥ
Στέφανος Χατζηιωάννου

http://neataxi555.blogspot.gr/
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, 
Ο ΕΝ ΥΔΑΣΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΡΕΜΑΣΑΣ
Θεσσαλονίκη 17-4-2014... Δείτε περισσότερα
Θεσσαλονίκη 23-4-2014

Πολεμαρχος Αλεξανδρος Ιω http://pirforosellin.blogspot.gr/2014/04/blog-post_15.html
pirforosellin.blogspot.com
Ο χώρος αυτός είναι αφιερωμένος σε εκείνη που ξανασυνάντησα μετά από 14.000 χρόνια περίπου, τότε που η Θεά Αθηνά είχε τον Τέττιγα, την Νύμφη Δηϊάνειρα. Και η οποία με βοήθησε να ακολουθήσω τον δρόμο της έρευνας, της αμφισβητήσεως και της αλήθειας. Ηρακλής ο υιός του Διός και της Αλκμήνης απόγονος το…

·                            
Στέφανος Χατζηιωάννου Ιουδαίε Μέγα Αλέξανδρε, ΕΣΥ που διαβάζεις πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ !!! γιααα πες μας ποιοι χρηματοδότησαν τον Δικέρατο Μ. Αλέξανδρο σας ? να ξεκοιλιάζει τους Στρατηγούς του ! να φτιάχνει ΝΤΑΡΜΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙ οοόλους τους λαούς της Ασίας ! ΕΚΤΟΣ από τους χρηματοδότες του τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους ! που τον υποδέχθηκαν με τιμές και δόξα που αρμόζει σε ΜΑΚΕΛΑΡΗ των λαών !!! Και για να πάει από Σύφιλη για τα κακά γούστα που είχε στα 33 του χρόνια ??? Και ποιανού φαεινή ιδέα ήταν να αναμοχλεύσετε το Μακεδονικό ζήτημα ? του Κ.Ι.Σ. από το Βαλκανικό σας φεουδάτο ? η του εβραιοκροάτη σας ΓΙΟΖΕΦ ΜΠΡΟΣ ( ΤΙΤΟ ) ? όπως κάνετε τώρα εσείς με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας !!! τα ντόπια και τα Σλαβομακεδονικά που μου θέλετε από ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ !!! να το μετονομάσετε Μακεδονικό κράτος ! με Κυριλλική γραφή !!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕ ! Πάρτε το χαμπαρι ! μετά τις ευρωεκλογές που έχετε για το ευρωπαϊκό  ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ σας !!! σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις ! και ΔΕΝ μπορεί να σας γλυτώσει ουουούτε η εγκληματική  σας μοσσάντ !!! Και κάτι άλλο , Δεν σε έφθανε που σε είχαμε μια φορά φίλο ! ήθελες και δυο φορές να σε κάνουμε φίλο ??? ο φίλος σου ο Αhmakis !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου