Recent Posts

10 Σεπτεμβρίου 2014

Η οργή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!



ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ; ή ΘΑΥΜΑ!!!

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 80 ΙΣΤΙΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΕΠΙΟΡΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ

Θεσσαλονίκη 10-9-2014
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, επισημαίνει πως κάθε φορά που ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια του ιουδαϊκού KERATISTAN αρνούνται να επιτελέσουν το καθήκον τους έναντι της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Η ΟΡΓΗ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ξεσπά ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ με ολέθριες και καταστροφικές συνέπειες.
Προσέξτε για μια επιταγή 30.000 ευρώ που την εξαργύρωσε το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, παρακούοντας την επιθυμία του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ που ήθελε να ανεγερθεί ναός της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ξεκλήρισαν οι άυλες δυνάμεις 300.000 κόσμο στον Ινδικό ωκεανό την επόμενη ημέρα 26-12-2004, ισοπεδώνοντας όόόλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ των Εβραίων, δίνοντάς τους να καταλάβουν πως εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ!
Για την άρνηση μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ αναπληρώτριας Προέδρου Πρωτοδικών, της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΖΑΜΠΟΥΡΗ, που δεν έκανε ΔΕΚΤΟ το μπλοκάρισμα των βουλευτικών εκλογών στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN, στις 23-8-2007 άναψαν ΦΩΤΙΕΣ οι άυλες δυνάμεις την ίδια στιγμή στην Πελοπόννησο! στα καλύβια Αττικής! και στην μισή Εύβοια! Για να φωνάζει και ο Βύρων Πολύδωρας ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ!
Επίσης για μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα της αίθουσας 338 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης επειδή αρνήθηκε να καταδικάσει τα ομογάλακτα μασόνια της, την ίδια ημέρα τους ανατινάχτηκαν τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης!
Καθώς και για έναν ζόρικο ντερμπεντέρη Πρόεδρο Πρωτοδικών, τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΥΛΙΔΗ, για την άρνησή του να δεχθεί ΑΠΟΦΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με απαίτηση δύο τετράκις εκατομμύριων, επτακοσίων εξήντα τρισεκατομμυρίων ευρώ σε σκληρό νόμισμα, που πρέπει να καταβάλλει το ιουδαϊκό  KERATISTAN τους στις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, και για το που ειρωνεύτηκε τον κομιστή των ασφαλιστικών μέτρων, εισπράξανε αυτόματα εκείνη την στιγμή στις 21-2-2013 τριπλό χτύπημα μέσα στην Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ, που οι πάτρονές του Εβραίοι τα παίξαν στην κυριολεξία!
Όπως και για την απροθυμία τους να επιστρέψουν οι ταγματασφαλίτες τους το δίπλωμα οδήγησης ενός μέλους του κινήματός μας, εισπράξαν ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ στην Γ.Α.Δ. Αθηνών στις 24-6-2010, διασκεδάζοντας την τρέλα τους πως την άυλη βόμβα τους την έστειλε ο ομογάλακτος αδερφός τους ο Παλαιοκώστας!
Και προσέξτε τώρα, με μια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ κι ΕΠΙΟΡΚΗ εισαγγελίνα τους, που αρνήθηκε να δει το ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ  σε επανάληψη! Στις 11-8-2014, την ίδια στιγμή οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ δημιούργησαν ακραίο καιρικό φαινόμενο στην Βόρεια Ιρλανδία και 80 ιστιοφόρα που βρισκόντουσαν σε ιστιοπλοϊκό αγώνα τα ρίξαν κάτω! 97 αγνοούνταν από την ΟΡΓΗ που ξέσπασε και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν ήταν όλοι τους με υποθερμία! Αποσιωπώντας το ΑΚΡΑΙΟ αυτό καιρικό συμβάν σε όόόλα τα ΒΟΪΔΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ!!! για δείτε λοιπόν τι γράψαν για σχόλια, διασκεδάζοντας παράλληλα την ιουδαϊκή τους ΤΡΕΛΑ!
Εσείς τώρα τι λέτε; που διαβάζετε αυτά που έχουμε αναρτήσει στο διαδίκτυο; ήταν όλα αυτά περίεργα φαινόμενα ή ΘΑΥΜΑΤΑ των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!! Μια και στις 11-9-2014 ακολουθεί ο 4ος γύρος, που είναι και η ΛΥΠΗΤΕΡΗ για τα ανεγκέφαλα κι ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Eυτυχή κατάληξη είχε η  μεγάλη επιχείρηση διάσωσης περίπου 100 ανθρώπων, που συμμετείχαν με τα σκάφη τους σε ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Βόρεια Ιρλανδία και επλήγησαν από καταιγίδα.   
Λόγω της ξαφνικής και σφοδρής κακοκαιρίας, στο Strangford Lough νοτίως του Μπέλφαστ, κατά τη διάρκεια ιστιοπλοϊκού αγώνα αναποδογύρισαν περίπου 80 σκάφη, με αποτέλεσμα τα πληρώματά τους να βρεθούν στο νερό. Διασώθηκαν σχεδόν 100 άνθρωποι, ενώ 10 ανασύρθηκαν από τη θάλασσα τραυματισμένοι, οι περισσότεροι εξ αυτών με σημάδια υποθερμίας.
Η ιρλανδική ακτοφυλακή εκτιμά ότι έχουν διασωθεί όλοι οι επιβαίνοντες στα σκάφη, ωστόσο παραμένουν σε επιφυλακή  τα 13 σκάφη διάσωσης και τα  δύο ελικόπτερα που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου