Recent Posts

30 Σεπτεμβρίου 2014

Κλήση για ΔΗΘΕΝ παράνομο παρκάρισμα



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

Η ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ GOIM ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 Θεσσαλονίκη 30-9-2014
Προς την ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
info@portbook.gr  fax 24210 20115

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μοστράρει σήμερα την υπ’ αριθμό 4178 έκθεση βεβαίωσης ΔΗΘΕΝ παράβασης αυτοκινήτου από την ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΡΧΗ του ΒΟΛΟΥ, ότι στις 25-9-2014 και ώρα 17.43 το απόγευμα το μασόνι τους και αστροπελέκι του ΚΕΡΑΤΑ με νούμερο 4098 ζητά από έναν δικό μας 20 ευρώ να τους καταβάλλει για το ιουδαϊκό KERATISTAN τους, προκειμένου να κονομήσει κι αυτός τα απαιτούμενα αστεράκια από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ, καθώς στάθμευσε ο δικός μας σε χώρο του Πανεπιστημίου του Βόλου, που η πινακίδα γράφει χώρος στάθμευσης οχημάτων!
Ευκαιρία λοιπόν, μια και πίστεψαν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τα εβραιόπουλα πως ο πλανήτης των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ είναι το ιμαρέτ (χώρος φιλοξενίας) των χαρούμενων μασόνων τους που κονομάνε αστεράκια γράφοντας ανυπεράσπιστο κοσμάκη, προκειμένου να εξαργυρώνουν μετά αυτά τα αστεράκια τους με κάναν μασονικό βαθμό! για να κονομάνε και τους απαιτούμενους παράδες για την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που τους δέρνει κι αυτούς αλλά και τους πάτρονες τους ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ Εβραίους! που είναι και τα’ αφεντικά τους μέσω μασονίας!
Σφύρα λοιπόν κύριε Προϊστάμενε της ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ τ’ αφεντικά σου, τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους! πως το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας περιμένει στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, μια και είναι η έδρα και πρωτεύουσα της φεουδαρχικής βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ με ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες δικές σας! με ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα δικό σας! με τους ΜΑΤατζήδες (ροπαλοφόρους) τους δικούς σας! πάρτε και το αφεντικό σας τον φεουδάρχη του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ κι ελάτε για να σας δώσουμε το εικοσάευρω! Αφού πρώτα μας αποδείξετε πως αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για GOIM και όχι για νοήμονα όντα από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου