Recent Posts

22 Σεπτεμβρίου 2014

Πλαστά ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ μέσω εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΌ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ
ΤΑ ΔΕ ΦΩΤΟΤΥΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ τους ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΜΑΣΟΝΑΚΟΥΣ

Θεσσαλονίκη 22-9-2014
Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, επισημαίνει πως όόόλα αυτά τα πλαστά χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν στον πλανήτη γη, είναι τυπωμένα στα νομισματοκοπεία και τυπογραφεία των ΔΗΘΕΝ πανέξυπνων τέκνων του Θεού, που μετέτρεψαν τα ΔΗΘΕΝ κράτη σε προτεκτοράτα και σας παραμυθιάζουν πως όλα αυτά που βρίσκονται επάνω στον πλανήτη γη, είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά τους τον Θεό! Συνεπώς απομένει να κάνουν και τους νοήμονες ανθρώπους GOIM, όπως έχουν τα μασόνια τους που τα χαϊντούν μέσα στους μασονικούς στάβλους των κομματικών τους παρατάξεων, βάζοντάς τα να βοσκάνε παράδες στα σιωνιστικά τους λιβάδια, μετατρέποντας τον πλανήτη γη σε ένα αχανές KERATISTAN.
Ευκαιρία λοιπόν να δείτε και τους δικούς μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ πώς τους εκπαιδεύουμε για να μην τους πιάνουν κορόιδα και να μην μπορεί να τους ξεφύγει ούτε ιουδαϊκός γάτος! Που αν κάνας πανέξυπνος ΚΟΠΡΙΤΗΣ Εβραίος ή κάνα μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ έχει αντίρρηση για τα γραφόμενά μας, το μεϊντάνι του διαδικτύου είναι ΕΔΩ! Τον περιμένουμε μετά φανών και λαμπάδων!!!

Θεσσαλονίκη 19-9-2014
Προς BEST CATERING α.ε. Βιομηχανία τροφίμων
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Υπ’ όψιν κας Βάσως
Βάσω
Στις 3-9-2014 μου έδωσες 10 εικοσάευρα, εκ των οποίων το ένα ήταν ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ, έναντι του 852/18-7-2014 τιμολογίου που στείλαμε πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης.
Το βράδυ σε πληροφορώ περνάνε όλα τα χαρτονομίσματα από face control (έλεγχο), και όπως πάντα λέω χαριτολογώντας, στον έλεγχο ΔΕΝ γλυτώνει ούτε ο Θεός ο ίδιος! Θ’ αναρωτήθηκες λοιπόν πώς βρίσκω την άκρη; Είναι πολύ απλό, βάζω του καθενός σας τα χρήματα ξεχωριστά, οπότε ο εντοπισμός είναι πολύ εύκολος! Την επομένη ανέβηκα για την Ορεστιάδα, την μεθεπόμενη που ήταν Παρασκευή κι επέστρεφα, το έδωσα στον σύζυγό σου, για να το δώσετε σ’ αυτόν που σας το φωτοτύπησε, μια και η φωτοτυπία βγάζει ΜΑΤΙ!
Πρέπει να γνωρίζεις πως τα ΞΕΦΤΕΡΙΑ του Θεού, κι εννοώ τα περιούσια τέκνα του ιουδαϊκού Ισραήλ, που σας το παίζουν παντοκράτορες, όλα τα πλαστά χαρτονομίσματα τα διοχετεύουν μέσω των μασονικών τους στοών με χαρτί που είναι ελλιποβαρές! Όλα τα άλλα είναι σωστά για να εξαπατούν με τα μασόνια τους, τις γιαγιούλες και τους αδαείς συμπολίτες μας. Οι τράπεζες που τους άφησε κληρονομιά ο μπαμπάς τους ο Θεός λαμβάνουν τα πλαστά χαρτονομίσματα των 5, των 10, και των 20 ευρώ, όχι όμως τις φωτοτυπίες χαρτονομίσματα! Τα υπόλοιπα όποιος την πάθει από 50 ευρώ και πάνω, το καρφιτσώνει το χαρτονόμισμα για να το έχει ΣΟΥΒΕΝΙΡ.
Έχω λάβει πλαστό χαρτονόμισμα και των 100 ευρώ, από αυτά που διοχετεύει η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ, αλλά το ταχυδρόμησα σ’ αυτόν που μου το πάσσαρε, και χωρίς κουβέντα μου το εξαργύρωσε, όπως και άλλα των 50 και των 20 ευρώ. Και για αρκετά χρόνια δεν έχω λάβει κανένα χαρτονόμισμα πλαστό, μια κι έδωσαν σήμα οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι στα μασόνια τους, να είναι προσεκτικοί με μένα για να μην τους κάνω βούκινο, μοστράροντας μέσω του διαδικτύου τα βρομοκατορθώματά τους! Για να φανταστείς φέτος πάμπολλα μασόνια από την Βουλγαρία κάναν διακοπές με πλαστά πενηντάευρα! Που οι ομογάλακτοι αδερφοί τους από το GREKYLISTAN τους παίρναν χαμπάρι και τους τα επέστρεφαν. Γι’ αυτό όταν έρθω στις 4-11-2014 φρόντισε το εικοσάευρω  να μου το έχεις έτοιμο, μαζί με το υπόλοιπο του τιμολογίου!
                                                                               φιλικώτατα

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου