Recent Posts

8 Σεπτεμβρίου 2014

Το μοσχάρι της ΚΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. στον μακάριο ύπνο του!



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ Yiannis Bilanakis ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ
ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ KERATISTAN

Θεσσαλονίκη 8/9/2014

Αφορμή για την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ μας αυτή, έγινε το ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ μήνυμα μέσω διαδικτύου, που εστάλη σε μέλος του Κινήματος των Νοημόνων Εθνών από τον Yianni Bilanaki γράφοντας του δικού μας στο τέλος, «ΑΠΟΨΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!» μια και πιστεύει ακόμα πως η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ τους Μοσσάντ! σε συνεργασία με την επίσης εγκληματική ΚΑΜΠΑΛΑ, μπορούν τον δικό μας να τον δολοφονήσουν μ’ επιστημονικό τρόπο!
Γι’ αυτό σήμερα επιλέξαμε για θέμα μας, ένα από τα πολλά μοσχάρια που θρέφουν στις εγκληματικές οργανώσεις τους οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Εβραίοι στο αχανές KERATISTAN τους! Όπως είναι η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ τους ΚΑΜΠΑΛΑ που καθοδηγεί αυτά τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ τους, μοστράροντας αυτόν τον Yianni Bilanaki που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου! καθώς την φωτογραφία που βλέπετε  την έχει για προφίλ του στο F/B και κοροϊδεύει κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα μασόνια την ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα φαιδρά που αναρτούν στο διαδίκτυο! και κονομάνε και τα αστεράκια που τους αναλογούν! για να τα εξαργυρώνουν μετά με κάναν μασονικό βαθμό! και φυσικά με παράδες που τυπώνουν ΑΦΕΙΔΩΣ τα Κ.Ι.Σ. στα νομισματοκοπεία των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών τους! Κι εκτός από τα υβριστικά σχόλια που κάνουν στους νοήμονες πολίτες, που εκφράζουν την άποψή τους για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ! αυτός σχολιάζει με υβριστικό τρόπο την ανάρτησή μας για τον ομογάλακτο αδερφό τους τον υποτακτικό Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν τους, που τον βάλαν να ξεκληρίζει άμαχο ΣΥΡΙΑΚΟ & ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ λαό, για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. και του ληγμένου 666 τους, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ! Καθώς τον ζέψαν αυτόν τον Εβραιομογγόλο πρώην Καγκεμπίτη Πούτιν τους, να αιματοκυλιούνται και στην Ουκρανία! Ρώσσοι και Χάζαροι Ουκρανοί! Ξεχνώντας το τι σφάξιμο τους είχε κάνει το 1223-1227 μ.Χ. ο Μέγας κοσμοκράτορας ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ!!! σφάζοντας 3,5 εκατομμύρια ΑΛΗΤΕΣ Εβραίους και 20 εκατομμύρια Χάζαρους Ουκρανοϊουδαίους! Και τα παιδάκια των Εβραίων πολτοποιήθηκαν από ποδοβολητά αλόγων, μια και την συμφωνία που έκανε ο ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ με τον μπαμπά τους τον Θεό! ήταν να ΜΗΝ πάνε τα παιδάκια από σπαθιά Μογγόλων! Και την τήρησε στο ΑΚΕΡΑΙΟ!!! Όπως κι εμείς του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ έχουμε την σχετική εντολή από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που εκπροσωπεί τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, να φερθούμε πολιτισμένα στα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια! και στην SAVURA τα πλεονάζοντα μασόνια! και να μην κάνουμε αυτά που κάνουν οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, αποκεφαλίζοντας μισθοφόρικα μασόνια του ιουδαϊκού KERATISTAN!!! αλλά στέλνοντας τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ προϊσταμένους που υπηρετούν συμφέροντα της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ μέσα στα 77 τριγωνικά φέουδα των Κ.Ι.Σ. στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ για το σχετικό ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑ!!! Και τους αμετανόητους που είναι η SAVURA και ΔΕΝ επιθυμούν να προσαρμοστούν με το καθεστώς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας.
Κατωτέρω σας παραθέτουμε τους μαγειρεμένους διαλόγους που κάναν από τις δύο ξεχωριστές συζητήσεις!! Μια από την συζήτηση με θέμα «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΚΑΜΠΑΛΑ» που περιλάβαν όόόλοι μαζί να βρίζουν τον ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΗ, γιατί τους έβρισε το ιουδαϊκό KERATISTAN τους! μπαίνοντας και ο δικός μας για πυροσβέστης να δικαιολογεί τον Κυκλαδίτη Αλευρόμυλο, ότι είναι κι αυτός ένας από την ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Εξαφανίζοντας όλους τους διαλόγους, μια και συμμετείχαν πολλοί!  Έτσι το μοσχαρόπαιδο που βλέπετε στην ανωτέρω φωτογραφία! ήταν ο μοναδικός από τις 52 ομάδες που το μοστράρουμε, καθώς ΔΕΝ τόλμησε κανείς να σχολιάσει το μασονόσκυλό τους τον Πούτιν! τόλμησε όμως να μας ειρωνευθεί μέσω του μέλους του κινήματος μας! αφαιρώντας και την επίμαχη φράση «ΑΠΟΨΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!» μια κι ο κοπρίτης αυτός είναι μέλος της εγκληματικής οργανώσεως της ΚΑΜΠΑΛΑ!
Άμα κανένα ΤΣΟΓΛΑΝΙ από τους ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, που έχουν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! ή κάνας πανέξυπνος και ΣΟΦΟΣ Εβραίος από το Κ.Ι.Σ. του Βαλκανικού φεουδάτου έχει αντίρρηση για τα καταγγέλλοντα! το μεϊντάνι των Ελληνικών δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους! επιλέγουν όποιον ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ εισαγγελέα επιθυμούν! τοποθετούν στα έδρανα τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες τους! φέρνουν τους ΜΑΤατζήδες μαζί και τα θρασύδειλα μασόνια τους τύπου  Yianni Bilanaki! Και αν την βγάλουν καθαρή εκεί μέσα όόόλοι τους!  τότε κερδίζουν ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

MIA KAI O ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥΤΣΚΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟ... Δείτε περισσότερα
 

  • Αρέσει στην Zhna Zhna.
  • Yiannis Bilanakis ΧΑΤΖΗΗΗΗΗ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
  • Στέφανος Χατζής Να χαρω εγω εναν πανεξυπνο εβραιο Yianni Bilanaki ! με την κουδουνιστρα για μυαλο που του εδωσε ο μπαμπας του ο θεος ! προκειμενου να διασκεδαζει τα GOIM μασονια τους !!! Αferim !
  • Yiannis Bilanakis συνεχιζεις τις μαλακιες . γραφε γραφε να γουσταρεις
  • Yiannis Bilanakis επισης οσα γραφεις για την πιστη μου,γραφουν και οι εβραιοι στο ταλμουδ. κατα τα αλλα εγω ειμαι εβραιος.
  • Στέφανος Χατζής Μην γανιαζεις χαρουμενε Γιαννακη ! η λυπητερη σας ανακοινωνεται στις 11/9/2014 απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! οσοι δεν ξεχαιβανεψετε επιγειο παραδεισο ΔΕΝ ξανα απολαμβανετε !!! σας περιμενουν μετα οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ !!!
  • Yiannis Bilanakis Απο μαλακια σε μαλακια το πας.
  • Στέφανος Χατζής Aαα ρε χαρουμενε εβραιε ? πιστευεις πως η εγκληματικη σας μοσσαντ μπορει να σε γλυτωσει τωρα ? απ τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ ? ΔΕΝ σου το ειπαν οι ομογαλακτοι αδερφοι σου ? αλλα και οι παρακολουθουντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΑΣ στο διαδικτυο !!! οτι σας περιμενει ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ με σιδερολοστους μεσα στα 77 φεουδα σας ? δεν σου το ειπαν πως ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΕΣΤΕ ! ΠΑΣΣΑΛΩΝΕΣΤΕ !! & ΦΟΥΝΤΑΡΕΣΤΕ !!! προς δοξα του θεου σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ ? για πληκτρολογησε neataxi555.blogspot.gr και φροντισε να εχεις μαζι σου και τα ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ ! για να μην πηδηξεις σαν το ΒΑΤΡΑΧΙ !!! Gege ?
  • Στέφανος Χατζής Αααα ρε ΚΟΠΡΙΤΗ εβραιε ? με τετοιο ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλο που εχεις ? ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχεις και την απαιτηση να σε γλυτωσει μετα η εγκληματικη σας μοσσαντ απ τους ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΑΣ ? για γκουαρτα ρε ? και πληκτρολογησε neataxi555.blogspot.gr για να χεστεις απ την τρελλη χαρασου ? μην ξεχασεις να παρεις και τα ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ σου ! γιατι οσοι γνωστικοι μπηκαν σε αυτο το μπλοκ ΞΕΧΑΙΒΑΝΕΨΑΝ αυτοματα !!! τωρα εαν εσυ ΔΕΝ ξεχαιβανεψεις ? σημαινει πως ο μπαμπας σου ο θεος σε προγραμματισε να πας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! και να πας για ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ του Ιουδαικου σας KERATISTAN !!! Gege ?
  • Yiannis Bilanakis ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΓΕΛΕΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου