Recent Posts

26 Σεπτεμβρίου 2014

The good father MAFIA Israel



Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

H KOZA ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΥΛΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ



Θεσσαλονίκη 26-9-2014

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σας γνωστοποιεί πως οι πραγματικοί αρχινονοί κι επίσημοι μαφιόζοι είναι οι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ Εβραίοι, που μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας χειραγωγούν αυτά τα υποτακτικά βαφτιστήρια τους, καθώς μέσω μασονικών στοών τα κουμαντάρουν, προκειμένου να καταδυναστεύουν τις νοήμονες κοινωνίες, βάζοντάς τα να τρώγονται σαν τα σκυλιά, αγωνιζόμενα για την εξασφάλιση του αφέντη τους το ψωμί! μια και πρόκειται για ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ!
Η Κόζα Νόστρα! η Καμόρα! οι δήθεν γκάνγκστερ της Αμερικής! και όλα τους τα υπόλοιπα παρακλάδια, σαν την εγχώρια 17 Νοέμβρη τους, που σας μοστράρουν τα ΦΙΡΦΙΡΙΚΙΑ! τους Ξηρούς! τον Κουφοντίνα τους! τον Γιωτόπουλό τους! αλλά και τους λοιπούς της άλλης παρέας σαν τον Νικολάκη Μαζιώτη! τον Παλαιοκώστα! καθώς και την λοιπή τσογλαναρία, είναι οι νεροκουβαλητές και λαντζιέρηδες της επίσημης μαφίας της εγκληματικής τους Μοσσάντ με όόόλες τις υπόλοιπες μυστικές υπηρεσίες των ΔΗΘΕΝ κρατών, που καθαρίζουν κόσμο και κοσμάκη για ψύλλου πήδημα και προπαντός αν είναι και μασόνι; Το φέρνουν τότε για παράδειγμα μέσα στις μασονικές τους στοές, για να ξέρουν οι υπόλοιποι επίδοξοι τυχόν μιμητές τους το τι πρόκειται να πάθουν!
Γι’ αυτό και τα μασόνια είναι πάντα πιστά και πρόθυμα να υπακούσουν σε οποιαδήποτε παράλογη εντολή του ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ & ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ Εβραίου, που πιστεύουν οι έρμοι λόγω υπερβολικής ανάγνωσης του τυφλοσούρτη τους του ΤΑΛΜΟΥΔ, πως θα κυβερνήσουν κι επισήμως την ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, προσπαθώντας στο μέτρο του δυνατού να κτηνώσουν όόόλες τις κοινωνίες, για να τις ονομάσουν κι επισήμως με τον σιβυλλικό χαρακτηρισμό κοινωνίες των GOIM!!!
Απολαύστε λοιπόν τον Ιουδαίο Good father με τα βαφτιστήρια του, που αγνοεί παντελώς γιατί ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ έφτιαξε τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ αλλά και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας αλλά και τους μαύρους και τρομερούς Αγγέλους (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ). Είναι σε απλή γλώσσα, και χωρίς πολλή φαιά ουσία να καταναλώσουμε, έχουν μια και μόνη αποστολή, να εξαφανίσουν από προσώπου γης αυτά τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους!!!

    Από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου